54
mazda a kedvenc kocsim
-
Kepek #54 Mazda 3
Utoljára szerkesztette: Kepek, 2022.02.06. 09:10:43 -
#53 instant get!
-
karajjj #52 2 perc google:
és van ilyen az ülés hátulján is középen -
karajjj #51 van benne, de fogalmam sincs, hogy hogyan kell rögzíteni, bár elvileg az isofix minden autóban azonos -
#50 sikerült vásárolni egy 2006-os Mazdát, de... hát nemtom, gondban vagyok az isofix-el.
az van, hogy fingom sincs, hogy van-e ilyen az autóban, vagy csak a könyve tartalmazza ?
lényeg az, hogy a leírás alapján valahogy sehogyse jöttem rá, hogyan tudnám fixen rögzíteni a babaülést, mikor az övvel hozzá van rögzítve az autóhoz.
valaki esetleg el tudná magyarázni ? :D -
karajjj #49 alvázszám alapján bármelyik mazda márkaszervizben megmondják a szerviztörténetét, kiderülhet belőle, hogy volt-e tekergetve -
#48 mi is ugyanilyen évjáratút fogunk keresni novemberben, csak 6-ost, nem 3ast.
jól meg kell nézni, bár én még nem kutakodtam utána annyira, még nem szorít az idő. -
#47 Sziasztok!
Egy regi, majdnem 10 eves, de kivulrol szinte hibatlan, km-ben 100-200 e kozott futott hasznalt Mazda 3 megvetelen gondolkozom. Szerintetek van ertelme ilyen kocsit venni? Meddig birhatja meg ? -
#46 azaz orr rész szerintem elég érdekes, elhiszem, hogy globális modell, el is mondta az ürge vagy 4x, de az előző... hát az design-ra sztem szebb. lehet ők már annyira előre látnak, hogy azt mondták ez így belefér :)
de alapvetően nem rossz -
#45 -
#44 -
#43 Vojjj de faszán néz ki,az előző szériák kicsit esetlennek néztek ki számomra,de ez nagyon vagányul néz ki,látszanak rajta az új Mazda6-os vonásai ;) -
ez az uj mx-5-os ? -
-
#40 drágáim:
-
Csopak #39 Üdvözletem a kedves fórumozóknak!
Azért ide írok, mert egy Mazdáról lenne szó, és hátha tudtok segíteni, esetleg ismertek olyat, akit érdekel egy régiség.:D
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hol lehetne veterán korú, de pénz-, idő hiányában nem veteránosított autót eladásra kínálni.
A használtautó.hu-n lesz meghírdetve hamarosan, de szeretném valami nemzetközi oldalra is felrakni, csak nem igen ismerek ilyet.
Nem rossz állapotú, a mai napig az akksi behelyezése után pöccre indul.
1979-es évjáratú Mazda 323-as, és ahogy néztem elég ritka, főleg, hogy három ajtós amilyet nem is nagyon találtam a neten.
Várom a válaszotokat!
Köszönettel: Csopak
-
cardeneu #38 Ez a fórum a szerelők és gépjármű tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjárművel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelők válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát!És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítők! Mindezt teljesen ingyen!
www.carden.eu -
Hopi69 #37 Sziasztok!
Alpine, Pioneer, Blaupunkt, JVC fejegységek jó áron!!! Továbbá erősítők, mélyládák, hangszórók, kiegészítők, xenon, tolatóradar, navi, stb.
CASKA autóspecifikus multimédia állomások most bevezető áron!!! Érdemes megnézni, tényleg itt a legolcsóbb:
www.zselehifi.hu -
#36 Udv markatars!
Mark 3 LUCE?
btw kinek van tapasztalata megasquirt progizasban? szeretnek alst, rajtot meg 2 modot a kocsimhoz es nagyon hajlok az MS fele(VEMS 3X dragabb szinte)... valaki?
-
baguette #35 érdekesség: a Mazda házi specialitása, a Wankel-motor + elektromosság + hidrogén -> Mazda 5 / Premacy Hydrogen RE hibrid
http://www.autobild.hu/cikk/bemutato-mazda-premacy-hydrogen-re-hibrid-1190 -
baila #34 hello mindneki!!! mazda 323f hez keresek hátso sárvédő gumikat, műanyagokat...
valamint ugyanehez a modellhez...középkonzol keretet...elöre is köszi -
#33 nem értem nekünk régi 6osunk van 2.3-as és sztem százszor jobban megy mint az accord éa jobban is néz ki!rohadtul nem kicicomázot vectra...másképp ha megnézted az opel insigniát lemásolták az uj 6-ost... -
#32 Ha már előkerült a topic berakom a két mazdám.
-
TotokaBazs #31 Jók a használt Mazdák...
http://www.testcar.hu/hu/news/090115-jok-a-hasznalt-mazdak.html -
Doma #30 Pár kép az új Miata-ról.
-
#29 Ez a mi autónk (fekete Mazda 3 Sedan)
-
airsuni #28 sztem a 3as a legszebb, de az kicsi, bár nagyobb minden porcikája, méret és kategóriatársait üti mindenben, talán a corollát csak kinézetben, de yeah naon álat a gép de a többi si naon szeretem -
#27 Nagyon szép a 6-os!
Az Rx-8 a kedvenc :)
RX-8
Mazda 6 -
poklal #26 mazda rx8 a nyerő!!!!! -
#25 Ennyi erővel a mobil részt is zárni lehetne. ^.^ -
#24 Belehaltál? Nem.
Bye! -
#23 vazze!!
van vagy 40en kocsi márka!! milenne ha minden kocsinak nyitnánk egy topikot ?
írnának vagy 20an a megnyitás napján és utánna leáldozna a topik. -
hááát az accord 100* szebb a 6-osnak elég langyi-bangyi vonalai vannak úgy néz ki mint egy kicicomázott B vectra
-
#21 Mondjuk a Mazda6 helyett én is inkább Accordot vennék, de a Toyota elég csúnya mostanság, őszíntén szólva. -
#20 kis polski topig? :DDDDD -
#19 én Aston Martin topicot akartam nyitni, de lekéstem róla :DDDDDDDDd -
#18 Nálam Mazda = Inkább Toyota, vagy Honda :) -
#17 nem.
ennek a csomagratró és a hátsó üveg vonala csúnya.
inkább:
-
#16 erre gondolsz:
-
#15 Mazda 6 sztem nagyon jól néz ki. Kategóriájában sztem a legszebb.