51
  • NEXUS6
    Tudsz ám szerkeszteni is!Látom regisztrált vagy.
    (Mostanában én is inkább azt használom hogy púderezzem a hülyeségeimet;)

És ehhez még a viszlát sem kell használnod, csak alul a "listázás a fórumban-ra" nyomni;)
  • fflx
    egyebkent nekem is pont ez jutott eszembe. az intelnel is nyomtjak ezt a nyamvadt digitalis otthon marhasagot, aztan egy feleresukbol kiderult, hogy ez mind jo es szep, de az emberek annak is orulnenek mar, ha az elektronikus szarjaik csak egy hangyanyival kompatibilisebbek lennenek. es nem lenne mondjuk egy wifi biztonsagosabba tetele meg egyaltalan hasznalata informatikai bravur nemely esetben.
  • NEXUS6
    Igen, a nyílt szabványban az is jó, hogy inkább azt fejlesztik amire az embereknek szüksége van, mert van visszajelzés, nem pedig egy csúcsfej által kitalált állatságra költ el egy titkos laboratórium 10 éven keresztül néhány milliárdot, aztán előállnak valami oltári baromsággal, ami csak nekik tetszik.
  • Macc
    mi lesz majd...
  • Macc
    Bill almodozik mindig, arrol beszel mile majd meg hogy, de meg a vista se jelent meg, holott mar 2 eve csak errol beszelnek.
  • fflx
    miert, mikor is fog megjelenni?

es ugye a fentebb emlitett szolgaltatasok nagy resze tudod mikor fog piciny hazankban is elerhetove valni? :) talan 10 ev mulva.

a messenger pedig szerintem ezzel a telefonnal meg mindig igencsak le van maradva a skype-tol. lasd index cikk, allitolag elkeszult egy olyan telefon, amivel mar gep nelkul is lehet skype-olni.

(ugye ez itt ebbol a cikkbol nem derul ki, hogy ehhez kell-e gep vagy sem, de valoszinu, hogy kell, kulonben kihangsulyoznak)

szoval tovabbra is fenntartom azt a velemenyemet, hogy a microsoft allandoan csak megy a vilag utan, a penzugyileg jonak tuno osvenyen, amit mar jol kitapostak lelkes kiscegek es a sajat penzugyi hatterevel irgalmatlan nagy marketinggel tapos el mindent.
  • airwalker
    A legérdekesebb ebben az egészben ezek a telefonok. Ha jól értem ezek Voip technológiát használnak, nem? Tehát neten kersztül működnek, mint egy hordozható Skype. Ennek furcsa vége lehet. Mi lesz a mobil szolgáltatókkal, ha az emberek mondjuk a készülékkel a microsoftot hívják fel, és ők irányítják tovább a hívást a neten kerüsztül. Ekkor is kellene valamennyit fizetni amobilszolgáltatónak, de csak egy helyi hívás erejéig a többi a neten megy és ingyen. nincs többé távolsági, meg roaming stb. Vagy hülyeségeket beszélek???
  • strogg
    Nexus Ne aggódj. Egyértelmű, hogy a nyílt szabványok többre jutnak, és sokkal erősebben meghonosodnak, mint a zártak. tipikus példája a http, és az internet több alapeleme.
  • NEXUS6
    "Az elkövetkező évek izgalmas újításai révén egyetlen egységgé válnak majd a szoftverek, a hardverek és a szolgáltatások, és még gazdagabb, lenyűgözőbb, a hálózati szolgáltatásokkal még jobban integrált használatot fognak biztosítani."

Ez üdvözlendő, de én jobban örülnék ha az egységes digitális infrastruktúra nyilt és ingyenes szabványokon alapulna, nem pedig egy profitorientált cég által kézbentartott zárt kódon. A M$ láthatóan továbbra is folytatja a nyílt szabványok elleni harcot, lásd a Vista OpenGL-es problémái, vagy az új Offisz furcsa viszonya az XML-el.

"Eljött az idő, hogy megvalósítsuk a különböző eszközök, szoftverek és szolgáltatások integrált használatát, és ezzel magasabb szintű felhasználói élményt biztosítsunk az emberek számára."

Az idő már régóta eljött, de majd meglátjuk mit szólnak hozzá a naívjúzerek. Lásd 3G mobil, vagy a táblaPC-k vánszorgó felfutása.
  • Desolator
    Izgalmasnak ígérkezik az év!!!!!
  • BiroAndras
    Kéne a monitor az 1. képről.