12
-
#12 "alap" -
#11 Igen, de egy alap angol tudás is elég :) -
#10 Igen? csak mer az első trainz egy brutális arcade terepasztalos játék vót :) -
Akuma #9 igen, de angol perfekt tudás nem árt -
ViperNet #8 Ez tényleg teljes egészében leszimulál egy repülőgép-típust? Kezdve a pilótafülkétől, a gombok, karok beállításán át a fizikai viselkedésig?
A lényeg: valamennyire meg lehet tanulni ebből egy felszállás soráni teendőket? (és persze leszállási teendőket :-) ) -
Grusi #7 Az előző részben nagyon jól nézett ki a víz, gondolom ez egy korai verzió, nincs még "ráhúzva" a pixel shader az optimalizálás miatt. -
CyrSyS #6 ha simulator akkor sztem trainz railroad simulator 2006 az igen odavág. persze csak vonat kedvelőknek :) A microsoftnak is volt vonatos simulátora. ratyi. remélem ez egy repülős változatban nem lesz az. ezt döntse el a kedves vele játszó! :) -
Akuma #5 szerintem egy Celeron 2500-as gépen egy Geforce 6600-al 1024 mega rammal már elmegy alacsony vagy közepes grafikai részletességgel (és 800*600 vagy 1024*768 felbontással) már játszhatónak kellene lennie -
Akuma #4 én várom nagyon, a 9. résszel is órákat játszottam anno és még most is lehet vele valósághűen játszani, csak a grafikája a régi -
rgranc #3 Huh. És mégis, milyen hardverigény várható majd? :) -
#2 Ez egy szimulátor. Ne várjunk tőle fps-eket megszégyenítő víz efektet. Az a lényeg, hogy magasról jól nézzen ki. -
#1 jóa, bár a második képen a víz eléggé gagyiul néz ki :S