33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#1192 hát még a 6600 is csak percekig van a polcon haveréknál.De megmondom őszíntén nemtom milyen 130 ezer forints dualcort láttál de én még itthon nem találkoztam ilyennel -
#1191 Hát azzal sokkal jobb nem lesz szerintem legalábbis azt hallottam hogy nem nagy a változás. Viszont az E6700-al és 7900GT-vel öröm nézni.. -
#1190 így van az lesz 6300 -
ingy3nfr3g #1189 hát nemhinném hogy 130k-s cpu és nincsen lové egy középkat vga-ra :P
szal szerintem marad az e6300 -
#1188 Az szép lesz, de melyik duo2? Én sajnos még nem néztem utána így csak az árról tudom kb behatárolni, a 130e huf körüli? Mert azzal elég jól fog menni... -
#1187 mennyié adják? :D -
#1186 holnap jön haza a dualcore intel meg 2 giga ram kiváncsi leszek mit húz az fsx????????
De sajna csak 1 7300 gt lesz hozzá de legalább ddr3.
majd csinálok képeket de még rendszert kell telepíteni meg stb
-
#1185 megtaláltam.
avsim, természetesen. -
#1184 ejnye-bejnye, ez a malév-festés nagyon érdekelne engem is. -
Brikó #1183 válasz is ment... -
Pyth #1182 Engem érdekel, írtam mailt! -
Brikó #1181 Sziasztok!
Megrendeltem a programot az interneten, közben egy ismerősöm ma meghozta az USA-ból is... Kettő eredeti példányra nincs szükségem, ezért az egyik eladósorba került: normál kiadás, dobozban, fóliában, ára az itthoni 15000 helyett 12000 HUF...
Brikó -
perko #1180 Kösz, megcsinálom. -
#1179 énis láttam, szval multi? :))) -
#1178 azt már láttam .Érdemes +nézni -
#1177 autopilot iskolakör :D
chicco most kezdodik a bukas, sry nem:P -
DJviolin #1176 Derékszögeket nem találok benne, és feltűnően merőleges az iskolaköröd a reptér pályájára. -
#1175 multi???
-
#1174 az nem szokásom :D -
#1173 Azért ez erőteljesen túlzó kijelentés volt...egy iskolakörnek ugyanis vannak rövidfalai is... -
#1172 végre egy normális iskolakör a321-el :DDDD
-
#1171 Szerintem egy celeronra ne is erőltesd, felesleges... Ennek a szarnak paks se elég, nemhogy egy kis cerka. :( -
#1170 Nem rossz, de szerintem vedd ki a pipát a "Show aircraft's label" vagy mijafrancról, hogy ne mutassa azt a gagyi default fekete lajstromjelet. Tettem rá frankó eredeti fehéret. :) -
#1169 Nah, továbbra sem tudtam felrakni a játékot :(
Lehet hogy a procim miatt nem teszi fel. Intel clereon 2GHz. 512 Mb Ram. Ugyanazt a problémát írja ki, mint korábban....nem tom mi lehet. -
perko #1168 -
buke #1167 megnéztem, nekem a gombokat is menti: kiválasztottam egyet a joystickon lévők közül,rányomtam éppen a spoilert majd ok., utánna mentettem, s ujra índítva az fs-t megmaradt. Ha nem megy, akkor lehet hogy joystick függő a dolog.Nemtudom. -
#1166 igen de ezek default beállítások azt persze megtartja.
a pipa meg csak annyit jelent hogy akkor működjön mikor elengeded a kapcsolot -
#1165 én meg x52-t állítottam :P -
#1164 nállam bevált, akkor nem tudom :| :( -
buke #1163 Chicco : amikor ráteszed a kiválasztott funkciót az adott gombra, utánna NE pipáld be a kis négyzetet alatta,nekem így minden megy a gáz is, Z forgás,(Rudder) stb.Tehát elmenti. Az jó ebben a mentéses dologban, hogy előre beállíthatod a használt gépek joystick érzékenységét.Egyébként Saitek Cyborg Wireless amit beállítottam. -
#1162 sajna nem müxik -
#1161 ovatosan kell kilépni...
end flight, és utanna X, azutan meg yes és kész is...
nekem ennyi volt -
#1160 urak ha valaki rájött már hogy lehetne elmenteni beállításokat, tegye közzé légyszi.
A spoilert én 1 joystick gombra szoktam tenni ,mert jó ha kéznél van hogy ne lépjem túl a 250et de mindig be kell állítanom minden egyes indításnál,mert visszateszi az "ü" billkonbira.
Tib szép lett a malév paint
Thanks my friend
-
Cat 02 #1159 "tököm tele van álcégekkel" vagy vmi ilyesmit modnott vki ^^ -
#1158 Biztos elmegy vele, min grafon 10 fps-el. És talán meg tudod különböztetni, hogy tenger, vagy szárazföld felett repülsz e. De egy szaggató pixelhalmon kívül tuti nem látsz semmit. Nembaj, csak vegyék... -
perko #1157 A simMarket-en ez van kiírva javasolt konfignak
Ez nem a vásárlók becsapása?
Nekem relatíve elég sz.r konfigom van (Intel 2.6 Ghz, 9600 Radeon 128, 1 Gb ram), de alaposan lebutított grafikával is alig van 5-10 FPS.
-
#1156 -
#1155 Tán ha először kipróbáltad volna, mielőtt ide kommentelsz........ -
#1154 malév festésed-e van?
-
atkaq #1153 Valaki légyszives segitsen nekem én is azzal a problémával küzdök mint 1088,1090 ben leirtak.Hogy lehet orvosolni.Ha leszedem a demót és unistalálom az tényleg segitt?