7
  • dez
    Az sem mellékes, hogy az e-paper olyan, mint az igazi papír: reflexiós elvű, azaz külső fényforrás fényét veri/nem veri vissza (szórtan). De szükség esetén bekapcsolható a háttérvilágítás is.
  • QuippeR
    van vagy 10000 oldal könyvem, amit el akarok olvasni, de csak elektronikus formában van meg, azt meg kínszenvedés monitoron olvasni, szóval asszem az elsők között leszek, aki e-paper alapú megoldást vesz.
  • Szefmester
    Mongoose: Figyelmedbe ajánlanám hogy az e-paper csak akkor fogyaszt áramot amikor "lapozol" , míg a P800+pdf folyamatosan, bár tény hogy jelenleg csak prototípus szinten mozog a szines nem úgy mint a mobiloknál. És ha majd írni is lehet rá akkor tuti veszek egy ilyet
  • strogg
    Jobb az ilyen embedded linux. Pl: kézi ezsközön jobban teljesít, mint a PalmOS. Én pl: kb: 8 hónapja nem kapcsoltam ki a Zaurusomat, és állandóan megy, a bölcsőn, vagy a zsembemben is suspend-en van. Atomstabilan megy. Jó lesz az.
    Feltéve, hogy valóban igaz a hír :))

Amit fájlalok, hogy egy normál hétköznapi notinál miért nem lehet megvalósítan ai kurblis megoldást? Viccesen néz ki, de félelmetesen hasznos feature lenne, mert nem kell neked a 220v, szal tökmind1, hogy egy 12 órás utazásra magaddal viszed, hiába csak 2 órát tud az akksija. Szvsz a kurbli nagyon megnövelné a használhatóságot.
  • mad mind
    És hány napig működik telefonod folymatos olvasás mellett?
  • mongoose18
    loller a sony evvel az E-reader-el, én telóm ezt már tök régóta tudja, p800+pdf olvasó progi és kééssz:)
  • EvilDevil
    Google Linux 1.0 LOL