13
-
#13 A PS+ meghajtója a HD t nem eszi gondolom? Ehh, mi értelme ennek a két szabványnak megint, nekem mindegy hogy br vagy hd dvd csak a kétféle szabvány miatt ne szivjak, pedig ugyis az lesz, szivás. A hibrid meghajtók jó drágák lesznek, és irók, affene, a warez felé terelik igy megint az embereket. -
#12 Mire a BR elterjed annyira hogy érdemes lejátszóba beruházni a PS3 nál jóval olcsóbb lejátszók lesznek elérhető árban. -
KaBuTo666 #11 szerintem érdemes akkor már venni egy ps3-at ha tényleg ilyen drágák lesznek a lejátszók!
mert azon legalább mást is tudsz csinálni! -
troc #10 ja baromi nagyok. biztos bakelitet is le lehet velük játszani. de biztos vagyok benne, hogy ámítás is van a méretben, ha alapból alig nagyobb a lejátszó mint az adathordozó, a buta nép nem hiszi el majd a nagy innovációt. -
rolika #9 nemtom, szerintem még mindig iszonyat sz.rul néznek ki ezek a "nextgen" lejátszók -
shabba #8 Tévedtél mert 30ezer dollárért akarják azt adni, ami 6 millió. A lemezekért meg 100 dollárt akarnak kérni. És ez még "csak" a 300GB-os verzió.
Gigabájtok százai egy lemezen: mit hoz a jövő? -
#7 2002 áprilisi DVD író árak:
Philips 199 900 Ft
HP 179 900 Ft
Ricoh 192 500 Ft
Pioneer 164 000 Ft
Panasonic 172 000 FT
forrás: computer aktiv magazin
A DVD is méregdrága volt pár éve.. majd ezek is csökkennek.. remélhetően elég hamar -
Akuma #6 ez az ár odabasz rendesen, na ezért sem baj, hogy lesz más formátum is... bár ezek után a holodiskért 1 milliót fognak elkérni -
#5 Na hát aki ilyet vesz meg is érdemli és köcsög miller
Majha 20 ezer lesz veszek egyet. -
FecaA #4 El vannak tévedve rendesen... :( -
Yv@n #3 Ezt nem teljesen értem...A pio komolyan gondolja azt az árat? Ki vesz egy vacak lejátszót annyiért, ha vehet egy ps3at sokkal olcsóbban, és jóval többre tudja használni? -
#2 egyetértek, bár DVD-íróm már vagy 3 éve van..
azóta ezerszer is megbántam, hogy annó minuszosat vettem.(nincs bajom a minusszal, csak varhattam volna egy evet... lemez is drive is olcsobb lett volna sokkal.) -
kritttt #1 Ez jó én csak most vetem meg életem első DVD íróját (a pioneer jó márka) a következő egy olyan lesz majd ami kezeli mind a két formátumot úgy 2009 környékén adig jó a sima DVD.