Animációs Filmek

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Desiderata
item
Rango - 2011 egyik legjobb animációs filmje lesz, szerintem.
Szerkesztettem hozzá egy elõzetest. <#vigyor2>

Hivatalos oldala...

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Desiderata
Desiderata
Csuhai G
Ajánlom! 😉

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

RaZoK
azt még nem láttam, de megnézém 😉

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Csuhai G
Sajnos nemrég láttam a Vadkalandot! Rövid, unalmas, ötlettelen, egyszóval gagyi! 10/2

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Várom a bannert! 😊
Robotokat már láttam 1 jópárszor, tetszett, de nem volt 1 nagy etvasz! 10/7

Tegnap néztem meg a Rém Romot! Ilyen jó animációs filmet már rég nem láttam! 10/10! 😊

RaZoK
Robots (Robotok)

A Robotok története egy robotok által uralt bolygón játszódik, fõhõse pedig egy fiatal tudós robot, Rodney (Ewan McGregor hangján). A fiatal tudós robot legnagyobb vágya, hogy találkozhasson példaképével, minden idõk legnagyszerûbb feltalálójával, Big Welddel (Mel Brooks hangján).

Nem kis kaland árán végül eljut idolához a nagyvárosba, ám rá kell döbbennie, hogy Big Weldet egy diktátor váltotta fel. Hogy megállítsa a gonosz Ratchet-et (Greg Kinnear hangján), segítségére lesz agyament társa, Fender (Robin Williams hangján) valamint egy szépséges robothölgy, Cappy (Halle Berry hangján).

A Twentieth Century Fox és az Oscar-díjas animációs rendezõ, Chris Wedge (Jégkorszak) legújabb egészestés produkciójában Oscar-díjas sztárokkal népesíti be az univerzumot. A forgatókönyvet a Lowell Ganz-Babaloo Mandel-páros írta, akikhez olyan filmek fûzõdnek, mint a Vásott szülõk, az Irány Colorado 1-2., a Közös többszörös vagy az Apák napja.

RaZoK
Meg majd csinálok egy másik bannert is, mert a régi sajnos elveszett =)

RaZoK
Valaki mondja meg nekem miért nem megy a topik! 😊

Na de sebaj, van idõm írogatok ajánlókat 😊)
A következõ filmet a minap néztem meg, a címébõl ítélve elég gány, de ha megnézed rájössz, hogy valójában egy nevetséges kis film ez :]

Nos:

Az elveszett kristály nyomában (Back to Gaya)
Rajz-animáció / Fantasy / Családi, 2004 - német-spanyol-angol film

Rendezte: Lenard Fritz Krawinkel, Holger Tappe
Fõszerepben: Rajzfilmfigurák

Megjelenés dátuma: 2006-06-0

Gaya földjén a napenergiát a Dalamit kristály biztosítja.
Itt él Boo, a zseniális feltaláló és barátja Zino. A két szamárfülû legény õsi ellenségei a Snurkok, a szintén Gayán élõ bajkeverõk. Amikor egy gonosz professzor ellopja a kristályt, megszûnik a Gayát eltartó energiaforrás. Boo és Zino útra kel, hogy visszaszerezze a Dalamitot.

Nem is sejtik, hogy az útjuk milyen váratlan fordulatot vesz majd, elrepítve õket egy különös világba, ami óriásokkal, hatalmas patkányokkal és égigérõ házakkal van tele.

RaZoK
lehet, 2 év az sok idõ ha a csapat meggondolja magát akkor lessz, meg ha a rajongók írnak petíciót az is sokat dob a lantba....de engem annyira nem érdekel, hogy aláírjak egy ilyet 😊)

Csuhai G
:'(

zaki
állítólag nem lesz... vhol olvastam

RaZoK
Sajnos nem 2008-ra ígérik :c

Csuhai G
RaZoK tudnál mondani 1 kis infót a Toy Story 3-ról?

Sziasztok egy fogos kérdésem van.Meg tugja mondani valaki,hogy mi volt annak a rajzfilmnek a cime amibe fûrész oszkár játszott???valami medve szerü lény volt lógó görbe orral.

Google a barátod...

magus
gondolom senki sem tudja, hogy az anifest 2-3 dvd-jet hol tudom beszerezni

Mike at home
nézzétek meg az Özönvizet

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Web mester
zaki
thx<#vigyor>

Csuhai G
És mivel gondolom ez angol ezért itt vannak a felíratok!

Csuhai G

zaki
köszi, torrenten biztos fent van vhol 😊

Csuhai G
Ahha szerintem nagyon király film mindkettõ! Ajánlom, hogy nézd meg! 😉 Sajnos kicsit régebbi filmek már, úgyhogy nehezebb beszerezni õket, de megéri! 😉
A 3. részrõl sajnos nem találtam infókat, de nagyon várom!! 😞

zaki
én még az elsõ 2-t sem láttam. jó? 😊

imdb-n mind2 film bent vana legjobb 250-be, sõt a 200-ba is 😊

sztem nem oyan jó

láttam bemutató filmet

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Csuhai G
A Toy Story 3-ról tudnál infókat mondani RaZoK?

RaZoK
de de animációs ketegóriába vehetõ 😄

B0B0
A legújabb magyar animációs film:
szerény személyem alkotása

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

NEOreg3
vagyis Csibefutam nah😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
a csodacsibe az nem gyurmafilm?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nekem tetszik
takysoft
madagaszkár extrája, a pingvines.. nagyon ott van...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

sweech
ice age-t várom a legjobban!!!

Dying Soul
Hellsing folytatás lassan kint van torrenten..

mesor
Valami jó kis anime manga nem lesz a közeljövõben?

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

bigfoot
igen az az!

RaZoK
igen, valami rémlik

RaZoK
nem tudok róla...1-et se néztem meg beletekrtem és kész..túl erültetetnek tûnt számomra...

NEOreg3
Madagaszkár 2 is lesz asszem

NEOreg3
hmm iylen történetre nem számítottam, jó lesz(y)

bigfoot
Robotok 2 is lesz nem?+ még egy ami nem jut eszembe

RaZoK
amikor fiona apja meghal shreknek kell átvennie a trónt, de nem akarja ezt a szintû felelõsséget. tehát shrek, fiona, szamár, és puss (szerintem a macska) uj királyt keresnek. és messze artür király a legjobb akit találnak.

english:

Plot Outline: When Fiona's dad dies Shrek is supposed to take the crown but Shrek doesn't want the responsibility. So Shrek, Fiona,Donkey and Puss look for a new king. And so far King Arthur is the best they got.

ha gond van a fordításommal 😄

RaZoK
utánanézhetek....
(engem is érdekelne)

NEOreg3
történetérõl nincs valami? Shreknek lesz végre gyereke?😊

RaZoK
jobban utána jártam 2007-ben lessz..hónapot nem tudok mondani elõre láthatóleg év elején lessz a premier amierikában.

RaZoK
abban a topikban nézze meg

hen-tes
shrek 3 2006 mikor? 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

NEOreg3
???

Oldal 1 / 2Következő →