Animációs Filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerkesztettem hozzá egy elõzetest. <#vigyor2>#vigyor2>
Hivatalos oldala...
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Robotokat már láttam 1 jópárszor, tetszett, de nem volt 1 nagy etvasz! 10/7
Tegnap néztem meg a Rém Romot! Ilyen jó animációs filmet már rég nem láttam! 10/10! 😊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Nem kis kaland árán végül eljut idolához a nagyvárosba, ám rá kell döbbennie, hogy Big Weldet egy diktátor váltotta fel. Hogy megállítsa a gonosz Ratchet-et (Greg Kinnear hangján), segítségére lesz agyament társa, Fender (Robin Williams hangján) valamint egy szépséges robothölgy, Cappy (Halle Berry hangján).
A Twentieth Century Fox és az Oscar-díjas animációs rendezõ, Chris Wedge (Jégkorszak) legújabb egészestés produkciójában Oscar-díjas sztárokkal népesíti be az univerzumot. A forgatókönyvet a Lowell Ganz-Babaloo Mandel-páros írta, akikhez olyan filmek fûzõdnek, mint a Vásott szülõk, az Irány Colorado 1-2., a Közös többszörös vagy az Apák napja.

Na de sebaj, van idõm írogatok ajánlókat 😊)
A következõ filmet a minap néztem meg, a címébõl ítélve elég gány, de ha megnézed rájössz, hogy valójában egy nevetséges kis film ez :]
Nos:
Az elveszett kristály nyomában (Back to Gaya)
Rajz-animáció / Fantasy / Családi, 2004 - német-spanyol-angol film
Rendezte: Lenard Fritz Krawinkel, Holger Tappe
Fõszerepben: Rajzfilmfigurák
Megjelenés dátuma: 2006-06-0
Gaya földjén a napenergiát a Dalamit kristály biztosítja.
Itt él Boo, a zseniális feltaláló és barátja Zino. A két szamárfülû legény õsi ellenségei a Snurkok, a szintén Gayán élõ bajkeverõk. Amikor egy gonosz professzor ellopja a kristályt, megszûnik a Gayát eltartó energiaforrás. Boo és Zino útra kel, hogy visszaszerezze a Dalamitot.
Nem is sejtik, hogy az útjuk milyen váratlan fordulatot vesz majd, elrepítve õket egy különös világba, ami óriásokkal, hatalmas patkányokkal és égigérõ házakkal van tele.
Google a barátod...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A 3. részrõl sajnos nem találtam infókat, de nagyon várom!! 😞
imdb-n mind2 film bent vana legjobb 250-be, sõt a 200-ba is 😊
láttam bemutató filmet
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
szerény személyem alkotása
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
english:
Plot Outline: When Fiona's dad dies Shrek is supposed to take the crown but Shrek doesn't want the responsibility. So Shrek, Fiona,Donkey and Puss look for a new king. And so far King Arthur is the best they got.
ha gond van a fordításommal 😄
(engem is érdekelne)
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/