11
-
Mr Gumby #11 "A legfrissebb hírek szerint a folytatás minőségében már maguk a készítők sem bíznak, hiszen már Amerikában is csak dvd-n jelenik meg a film. "
Micsoda önbizalmuk van a készítőknek.
Az 1. rész már bizonyított, ha sz*r lesz a 2. rész az méginkább kiemeli az első zsenialitását. Ha meg siker, akkor semmi sem ment meg minket a sorozattól. -
#10 Az első ész még most is bennem van! De minek kell ide második is? Ha már kijelentették, hofgy semmiköze az elsőhöz, akkor mért nem másik címen jelenik meg és alatta: "Butterfly effect" készítőjétől. Így nem rontanak a legendán.
-
KaBuTo666 #9 http://www.lalovin.com/galleries/erica_durance/Erica%20Durance%202.jpg -
KaBuTo666 #8 nekem is tetszett, a filmnek nagyon jó volt az alap története, de ezt úgy gondolom, hogy nem megfelelően
s használták ki, s használták! sokkal jobban meg lehetet volna csinálni... -
#7 Ja nekem is tetszett. -
Venom1986 #6 Pedig nekem tetszett,bár a története egy kicsit buta.Ne érezzünk semmit,hogy ne legyenek háborúk?Hiszen éppen az érzések tesznek azzá amik vagyunk emberré. -
winnie #5 az equlibrium mozifilm volt, csak épp elég nagyot bukott. -
Viszpi #4 én is remélem ,hogy jól sikerül majd a második rész, az meg hogy nem jelenik meg csak DVD-n nem jelent semmit, az Equilibrium is limited DVD-s verzió volt és szerintem az is nagyon jó lett :)amúgy láttátok a rendezői változatát a Butterfly effect-nek? szerintem az is tök jó :) -
[HUN]Stanlee #3 Eza film az egyik legnagyobb csalodasom volt tavaj - pozitivan. meg se akartam nezni, mire sokak unszolasara megneztem. Most harom nyelven is megvan. miert? mert egyszeruen nagyszeru. sokszor lattam, de mindig valami ujat mutat. A masodik reszt szivesen megnezem, nagy elvarasaim nem lesznek vele szemben, mert a masodik resz sok filmnel nem sikerul olyan jol. De hatha.
Ennek a rendeezonek megneztem mas filmjet is, de nagyon rossz volt. tehat majd meglatjuk:-) -
winnie #2 mi a picsanak kell ezt elbaxni masodik resszel?
LOOOOOOOOOOOOOOOL:)
a szemedben kevesebb lesz a film, ha nem lesz jó a második rész? nem mondod. ne zomboljunk ennyire...
akit nem érdekel, nem nézi meg. attól még az keső rész nem lesz kevesebb. -
ac3 #1 mi a picsanak kell ezt elbaxni masodik resszel?