Borús felhők az Abit felett
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért, amikor utólag bevallották, hogy sokáig gagyi kondikat használtak (3ból 2 alaplap emiatt szállt el), majd hozzátették, hogy bocs, de pénzt vissza nem adunk, akkor kinyílt a zsebemben a bicska...
Ettől kezdve nekem már mindegy, hogy milyet gyártanak. Amíg van elfogadható alternatíva, addig ezek pénzt tőlem nem látnak.
Ettől kezdve nekem már mindegy, hogy milyet gyártanak. Amíg van elfogadható alternatíva, addig ezek pénzt tőlem nem látnak.
Na, azért az ABIT IC7 series alaplap azé nem épp gagyi kategória!!!!!
<#violent>#violent>
<#violent>#violent>
3 rossz Abit alaplappal a hátam mögött, nincs az a pénz, hogy mégegyszer mellettük döntsek. 2 tökéletes ASUS alaplap és 1 szintén tökéletes ASUS videokártya után köszönöm, de tőlem meg is szűnhetnek.
A DVD íróm NEC (ezt csomagolja az ASUS is), semmi gondom vele. Ezzel szemben a CD/DVD combo drive LG volt. Pontosan 14 hónap után nem olvasott többé. LG-ből még monitort sem vennék. Ott a Samsung a befutó.
Egy szó, mint száz: csá Abit, többé ne lássalak! <#hehe>#hehe>
A DVD íróm NEC (ezt csomagolja az ASUS is), semmi gondom vele. Ezzel szemben a CD/DVD combo drive LG volt. Pontosan 14 hónap után nem olvasott többé. LG-ből még monitort sem vennék. Ott a Samsung a befutó.
Egy szó, mint száz: csá Abit, többé ne lássalak! <#hehe>#hehe>
Tök egyszerû.
Úgy hivják, hogy forint-szavazat.
Az Abitot egyszerûen kiszavazták a piacról.
Úgy hivják, hogy forint-szavazat.
Az Abitot egyszerûen kiszavazták a piacról.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Magaddal szemben állsz bosszút. Azok a Cd-k tényleg gagyik voltak és halomra mentek tönkre, de az alaplapjaik nem.
Azért az, hogy "meghatározó szereplõ" egy kicsit túlzás. Nyugaton nem igazán ismerik az ABIT nevét, igen kis részesedése van a piacon.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Ja, egy év után fogták magukat és behaltak az LG meg még mindíg megy egy másik gépben...Abit lapom már halt meg oszt egyszer csak feltámadt!
Apropó CD olvasó én a Sonyval szívtam én azt utálom.
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
Valóban, az abitnak voltak jó és gagyi dolgai. De nekem volt több gondom az asussal többször. A fél világ beszopta a CD-olvasójukkal. Nálam tiltólistás az asus.(kicsinyes bosszú 😊
Sokaknak (nekem is) akkor ment el végleg a kedvem az Abittól, amikor a tényleg csodálatos BX2-es lapjuk után (amiben egy Celeron 300A-volt 450-en) vettem egy BH-alaplapot és kettõ is tönkrement két hónapon belül. A szervízben hegyekben álltak a szar alaplapok.
Na ekkor álltam át Asus-ra, viszont abban még soha nem csalódtam. Ilyen egyszerû az egész: ha csalódsz valamiben és kompromisszumok nélkül át tudsz állni másra, miért kellene még egy esélyt adnod neki?
Na ekkor álltam át Asus-ra, viszont abban még soha nem csalódtam. Ilyen egyszerû az egész: ha csalódsz valamiben és kompromisszumok nélkül át tudsz állni másra, miért kellene még egy esélyt adnod neki?
Egyszerûen nem értem. Most is Abit alaplapon zötyög a gépem, nem voltak híján innovatív megoldásoknak. Náluk láttam elõször passzíb NB hûtést, heatpipe-os megoldással. (persze lehet hogy csak nem tudok más gyártók korábbi megoldásairól)Lényeg hogy jól mûködik, szép a bios, Abit EQ is tetszik az Nf4 ultra chipset meg teszi a dolgát. Kár lenne érted Abit. Nem volt elég a reklám? Asus persze agresszíven tolja.. USA-ban meg valószínûleg ez számít vásárlásnál. 😞
Hát persze, mert a vezetés sajnál egyetlen centet is beletenni a sajátjából.
Hátha a többi részvényesnek is hasznára válna...
Hátha a többi részvényesnek is hasznára válna...