13
-
#13 Azért, amikor utólag bevallották, hogy sokáig gagyi kondikat használtak (3ból 2 alaplap emiatt szállt el), majd hozzátették, hogy bocs, de pénzt vissza nem adunk, akkor kinyílt a zsebemben a bicska...
Ettől kezdve nekem már mindegy, hogy milyet gyártanak. Amíg van elfogadható alternatíva, addig ezek pénzt tőlem nem látnak. -
ronny666 #12 Na, azért az ABIT IC7 series alaplap azé nem épp gagyi kategória!!!!!
-
#11 3 rossz Abit alaplappal a hátam mögött, nincs az a pénz, hogy mégegyszer mellettük döntsek. 2 tökéletes ASUS alaplap és 1 szintén tökéletes ASUS videokártya után köszönöm, de tőlem meg is szűnhetnek.
A DVD íróm NEC (ezt csomagolja az ASUS is), semmi gondom vele. Ezzel szemben a CD/DVD combo drive LG volt. Pontosan 14 hónap után nem olvasott többé. LG-ből még monitort sem vennék. Ott a Samsung a befutó.
Egy szó, mint száz: csá Abit, többé ne lássalak! -
irkab1rka #10 Tök egyszerű.
Úgy hivják, hogy forint-szavazat.
Az Abitot egyszerűen kiszavazták a piacról. -
aaaaa #9 Magaddal szemben állsz bosszút. Azok a Cd-k tényleg gagyik voltak és halomra mentek tönkre, de az alaplapjaik nem. -
#8 Azért az, hogy "meghatározó szereplő" egy kicsit túlzás. Nyugaton nem igazán ismerik az ABIT nevét, igen kis részesedése van a piacon. -
eke #7 Ja, egy év után fogták magukat és behaltak az LG meg még mindíg megy egy másik gépben...Abit lapom már halt meg oszt egyszer csak feltámadt! -
Evil Merodak #6 Apropó CD olvasó én a Sonyval szívtam én azt utálom. -
stinkydiver73 #5 Valóban, az abitnak voltak jó és gagyi dolgai. De nekem volt több gondom az asussal többször. A fél világ beszopta a CD-olvasójukkal. Nálam tiltólistás az asus.(kicsinyes bosszú :) -
Zedas #4 Sokaknak (nekem is) akkor ment el végleg a kedvem az Abittól, amikor a tényleg csodálatos BX2-es lapjuk után (amiben egy Celeron 300A-volt 450-en) vettem egy BH-alaplapot és kettő is tönkrement két hónapon belül. A szervízben hegyekben álltak a szar alaplapok.
Na ekkor álltam át Asus-ra, viszont abban még soha nem csalódtam. Ilyen egyszerű az egész: ha csalódsz valamiben és kompromisszumok nélkül át tudsz állni másra, miért kellene még egy esélyt adnod neki? -
sped #3 Egyszerűen nem értem. Most is Abit alaplapon zötyög a gépem, nem voltak híján innovatív megoldásoknak. Náluk láttam először passzíb NB hűtést, heatpipe-os megoldással. (persze lehet hogy csak nem tudok más gyártók korábbi megoldásairól)Lényeg hogy jól működik, szép a bios, Abit EQ is tetszik az Nf4 ultra chipset meg teszi a dolgát. Kár lenne érted Abit. Nem volt elég a reklám? Asus persze agresszíven tolja.. USA-ban meg valószínűleg ez számít vásárlásnál. :( -
szombi #2 Hát persze, mert a vezetés sajnál egyetlen centet is beletenni a sajátjából.
Hátha a többi részvényesnek is hasznára válna... -
#1 Sajnálom,mert szerettem az Abit alaplapokat. Volt kettő is belőle. Jól szolgáltak.