Tükör és füst könyv... HOL?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok ha valakit érdekel a Tükör és füst 1980ft-ér átadó
[email protected]
kjhh

efti
van amugy egy ivallo sf/f antikvarium a muegyetem mogott a krusper utcaban.

WWFSMD?

efti
A pocomon megvan, de nem elado. Angolul lattam a korut-baros utca saron levo idegennyelvu konyvesboltban.

WWFSMD?

Jagi
JA, egy könyves topik jójönne...
pl.:
Eidzsi Josikava: Muszasi könyvek (1-3-5 kötet)
Nekem ez kéne.

ott a pont, szvsz lenne létjogosultsága egy ilyne könyvekersõs topicnak, mgé akkor is ha az esetek feében az antikvárium a válasz 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Lacee
antikváriumban biztos van, én a Bartük Béla utcán láttam pár hónapja. kameény 4-500 forintért 😄

de ha tudsz angolul, eredetiben még jobb!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

EmThor
írjuk át a topicot -> hol találom ezt a könyvet címre?!

engem ez érdekelne -> the blair witch files

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Gladiator
Neil Gaiman Tükör és Füst-je (Smoke and Mirrors) volt az egyik legnagyobb hatású könyv, amit valaha olvastam... de csak kölcsönben volt nálam.

Azóta keresem, hol tudnék szerezni.... de sehol, seholsincs.

1999-ben adta ki a Beneficium kiadó (amelynek rpg.hu-s honlapja van, rajta semmi elérhetõség)

Alexandrákban, más könyvesboltokban, on- és offline, sehol...

Valaki tudna valamit errõl, esetleg ha látta valahol? Esetleg ha lapul egy példány a polcotokon, és megválnátok tõle, megegyezhetünk