1076
-
#116 Jah jólvan :)
Érdekes, hogy amíg nem néztem meg ezt a videót, én is úgy gondoltam, hogy semmi azonosság a két játék között, közbe meg nagyon is sok :) -
#115 Aham...mostmár értem...kicsit fogalmi zavarban voltam:) -
MrAndree #114 Persze, hogy szerepel a neve mert ő lesz a producer. De azt sehol sem írják, hogy ő rendezné. -
#113 Azaz:) jól beégtem mi?:)
De több lapot is találtam ahol szerepel a neve...bár ez nem jelent semmit...még
pl vagy
itt
-
MrAndree #112 Az Bruckheimer szerintem akire te gondolsz. Ő meg nem fogja rendezni mivel producer és nem rendező. Még nem tudni ki rendezi. -
#111 Remélem is:)
Jól láttam h az egyik lapon h Buckenheimer rendezi? Ő csak nem szúrja el... -
#110 szerintem nagy film lesz bárki bármit mond. -
#109 igazad van, de azt ezért mondtam mert valaki kijelentette hogy a "mostani" pop csak majmolása a réginek.. -
#108 Nekem mondod megvan E-bookban az összes de eggyet sem olvastam el. -
#107 tudom. olvastam hogy a régi Prince of Persiának (a korában) volt a legjobb mozgásanimációja! -
#106 Ezzel a videóval arra akartam rávilágítani, hogy igenis nagyon sok közös vonás van a régi és a mostani PoP részeknek.
Nagyon részletes mozgásanimáció (természetesen a kor viszonyaihoz mérve), platformugrálás, kardvívás, ahol főleg a jó időzítés számít, csapdák ésatöbbi. -
#105 Narnia 1.-A varázsló unokaöccse
Narnia 2.-Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény
Narnia 3.-A ló és kis gazdája
Narnia 4.-Caspian herceg
stb, stb.. -
#104 TE a narnia 7 könyvből áll.és ez csak az első rész volt. -
#103 lehet hogy a disney pictures amint befejezi (befejezte..) a narniát belekezd a Pop filmbe:) -
Prof William #102 Az imdbn 2006 szerepel... Lehet hogy már az évben lessz.? -
IceTom #101 ja..akor jó..és v.mi hír van róla..hogy kb mikor lesz: -
#100 majd oda fognak kerülni a poszterek videók képek stb. ha majd lesznek, addig csak a helyük van meg:) -
IceTom #99 ja..de akor ez mi?
http://www.thezreview.co.uk/comingsoon/p/princeofpersia.htm
ezek vannak rajta:
Movie Review of Prince of Persia HERE
DVD Review of Prince of Persia HERE!
Prince of Persia Poster HERE!
-
#98 még nincs róla semmi -
IceTom #97 hol lehet megnézni a videot a filmről?vagy posztere vagy v.mi..
-
#96 nekem is az van! sztem amig nem jön jobb addig használjuk tigeroojét! -
#95 Photoshop CS2
-
Dzsiti999 #94 Cooool (nagyon)! Szerintem PS CS... vagy CS 2? -
#93 szerintem Photoshop.
De ha igen akkor melyik verzió? -
#92 PS = PaintShop vagy PhotoShop? -
#91 PS -
#90 istenfasza kurvajó nem találok szavakat.
Mivel csináltad? -
tessék:) plz rakassátok be egy modival mert lehet nemleszek 2napig (ez a jegyeimen mulik) -
#88 hát volt egy box (valami collectors edition) azon így volt alul meg sands of time, azokból meg kiraktam a "the movie" szó:D (painttal kijelöltem a betüket és egymás mellé rakosgattam) -
#87 akkor adjatok képet róla, mer a googlebe beirtam és vagy sima prince trónol vagy a dark:PPP KÉPZT -
#86 szted az csak a doom de remélem a pop film sokkal jobb lesz -
MrAndree #84 A Doom nem volt rossz szerintem. A resident evil-ök közül nekem a második jobban tetszett de mindegyik nagyon bejött. Úgyhogy örültem amikor hallottam hogy lesz harmadik rész is. -
#83 szerintem a Doom középkategória, akárcsak a resident evil 1 de a 2 az egy nagyrakás szar -
Monoton #82 Hát szted jó film lett a Doom 3!!!
Mert sztem akkora mint állat!!!!
A resident Evil 100x jobb! -
#81 holnap én is megprobálok vmit összehozni. tigeroo honnan van a popos betutipus? (amivel a The Movie-t és amelyikkel a Prince of Persia-t irtad) -
#80 szerintem is egy kicsit összekéne mosni a képeket, tigeroo, sztem még szenvedj rajta egy kicsit :) -
#79 szerintem a harmadik kép lehetne ez: a TTT fórumából a #238-as persze csak a hercegre korlátozva és összemosni a ww-s képpel. -
#78 ezt már én is mondtam de hát ...#51. -
#77 ja! nemtom miért ragaszkodsz Dark Princehez :D -
#76 (sztem lehetne az utcsó kép egy duality)