A Dell továbbra is kitart az Intel mellett
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
evildevil többi hozzászolására emlékezve: szóra sem érdemes a béna flémkisérlete 😊
Forza.
Elég sokat összeszereltem a "füstölõs" szériából is, érdekes módon egyik sem szállt el.
Ja, ha levesszük a ventit, akkor igen, de egy kocsiba sem tankolok gázolajat, ha rá van írva, hogy benzines.
Egyébként a Dell-rõl annyit, hogy mi mondogathatjuk, hogy milyen hülye, hogy nem AMD-zik, de õk gondolom így az inteltõl nagyobb árrést tudnak kicsikarni. A haszon nagy úr.
Márpedig az AMD procik az alacsonyabb órajel miatt kevesebb fogyasztás mellett jobban dolgoznak, és a kevesebb hõ a rendszer egészét se terheli annyira (ha a hûtésre fordított extra energiát is beleszámítod akkor akár 2X-annyit is fogyaszt az Intel, plusz az élettartamot is negatívan befolyásolja)
Szal ez nem autó, hogy igaz hogy többet fogyaszt de bõrkárpit meg beépített hifi van benne. Ez egy "vas" egy "fejsze": vágja a fát vagy nem? Hiába szép piros a nyele, ha állandóan kicsorbul.
A windóz meg tényleg jól mûködik ha értenek hozzá, de ez a Trabantra is igaz volt, de ettõl még nem volt egy szuperjárgány!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Én is a minõségre szavazok, ezért használok Intel procit!! hehe Ha füstöt akarok látni, inkább begyújtok a kazánba... <#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2>
Csudri a Windows nem szar csak sok a láma!
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
the world is mine
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
Meg is látszik. Pentiumok 3Ghz vs AMD 2 Ghz. Nos mi lenne, ha az AMD is olyan órajeleken járna, mint a P4-k? Hiába magasabb az Intel órajelei, az AMD-knek technikai elõnyük van. Mondjuk tényleg lehet vitatkozni arról, hogy melyik a stabilabb, melyik melegedik jobban, de csak azért, mert Intel, hülyeség kitartani egy platform mellett.
Az Intel energia zabáló látványosan kisebb teljesítményû termékei ezzel a tapasztalattal eléggé összevágnak. Ráadásul a jelenlegi piaci helyzetét a vezetõség olyan döntéseinek köszönheti, amelyek pont a rossz oldalról súrolják a becstelenség határát.
Én a minõségre szavazok. A monopol cégeknél ez sajnos másodlagos kérdés.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ahogy persze nekem sincs az intelnél,mielött valaki felvetné... <#levele>#levele>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Ahogy ma kinéz a köv gépem mindenképp valami 64bites ÁjemDé cuccos lesz, úgy láccik ezek szerint nem Dell, hát igy jártunk😉
Ez egy igen kemény mondat
"Az Intel a teljesítmény és fogyasztás tekintetében jobb útitervvel állt elõ, ami igencsak bátorítólag hatott ránk"
és az intelnek a hirnévbõl bõven megtérül a kiadás... ami ugye nem kiadás, lévén egy chip nekik fillérekbe kerül ...
jolenne egy 50-50% -os piac, akkor ez ilyen rom cégek mint a DELL, kihalnának ... DELL laptopom van, elsõsorban ezért gyûlölöm õket 😄
Forza.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Hát, igen tipikusan az gerinctelen fajta ember, akinek el lehet adni egy kalap sz@rt is, csakmert rá van írva ,hogy Intel.
Amúgy egyáltalán nem tervezek gyárilag összerakott gépet venni!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV