A Dell továbbra is kitart az Intel mellett

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
igy van, ha nekik ez éri meg, csinálják ...

evildevil többi hozzászolására emlékezve: szóra sem érdemes a béna flémkisérlete 😊

Forza.

Ezt az AMD füstölõs dumát el lehetne már felejteni.
Elég sokat összeszereltem a "füstölõs" szériából is, érdekes módon egyik sem szállt el.
Ja, ha levesszük a ventit, akkor igen, de egy kocsiba sem tankolok gázolajat, ha rá van írva, hogy benzines.
Egyébként a Dell-rõl annyit, hogy mi mondogathatjuk, hogy milyen hülye, hogy nem AMD-zik, de õk gondolom így az inteltõl nagyobb árrést tudnak kicsikarni. A haszon nagy úr.
NEXUS6
Egy procinál nem értem mi lehet a minõség jele azon kívül, hogy pl 1 wattból hány mûveletet hoz ki, talán az hogy milyen szép a csomagolása, vagy mi?

Márpedig az AMD procik az alacsonyabb órajel miatt kevesebb fogyasztás mellett jobban dolgoznak, és a kevesebb hõ a rendszer egészét se terheli annyira (ha a hûtésre fordított extra energiát is beleszámítod akkor akár 2X-annyit is fogyaszt az Intel, plusz az élettartamot is negatívan befolyásolja)

Szal ez nem autó, hogy igaz hogy többet fogyaszt de bõrkárpit meg beépített hifi van benne. Ez egy "vas" egy "fejsze": vágja a fát vagy nem? Hiába szép piros a nyele, ha állandóan kicsorbul.

A windóz meg tényleg jól mûködik ha értenek hozzá, de ez a Trabantra is igaz volt, de ettõl még nem volt egy szuperjárgány!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Füstöt? Az új AMDknél nem fogsz. De szíved joga többet fizetni a konfigodért mint amennyibõl kihozhatsz egy hasonló teljesítményû AMD konfigot.

Ezt amúgy egy DELL Latitude D505 laptopról írom, nincs vele semmi gond, a centrino proci nem is eszik sokat, de azért otthon Athlon 64-em van. 😊

Ez nem egészen világos, szerinted az AMD-k nem CISC-ek? Ha ezt akartad mondani akkor nézz egy picit jobban utána.

EvilDevil
"Én a minõségre szavazok. A monopol cégeknél ez sajnos másodlagos kérdés."

Én is a minõségre szavazok, ezért használok Intel procit!! hehe Ha füstöt akarok látni, inkább begyújtok a kazánba... <#vigyor1><#eplus2>

Csudri a Windows nem szar csak sok a láma!

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Mivel elég sokan használják talán mégse anyira szar.

the world is mine

Csudri
Így van! A windows is azért szar sajnos, mert megteheti, hogy szar legyen. 😞

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

"A világon létezõ kb 50 processzofajta közül egyedül az Inter tart ki masszívan CISC (Complex Instruction Set Computer, "összetett utasításkészlettel rendelkezõ számítógép") processzorok mellett az összes többi RISC vagy (Reduced Instruction Set Computer, "csökkentett utasításkészletû számítógép") részben az.

Meg is látszik. Pentiumok 3Ghz vs AMD 2 Ghz. Nos mi lenne, ha az AMD is olyan órajeleken járna, mint a P4-k? Hiába magasabb az Intel órajelei, az AMD-knek technikai elõnyük van. Mondjuk tényleg lehet vitatkozni arról, hogy melyik a stabilabb, melyik melegedik jobban, de csak azért, mert Intel, hülyeség kitartani egy platform mellett.
NEXUS6
A részemrõl az az oka ennek a zsigeri monopóliumellenességnél, hogy az elõzõ rencerbõl elég jól ismerem néhány versenynélküli monopol helyzetben levõ cég viszonyát a minõséghöz.
Az Intel energia zabáló látványosan kisebb teljesítményû termékei ezzel a tapasztalattal eléggé összevágnak. Ráadásul a jelenlegi piaci helyzetét a vezetõség olyan döntéseinek köszönheti, amelyek pont a rossz oldalról súrolják a becstelenség határát.

Én a minõségre szavazok. A monopol cégeknél ez sajnos másodlagos kérdés.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

item
Srácok srácok, azért kiváncsi lennék ha nem az intel szerepelt volna a cikkben akkor,mit mondtatok volna ?! Ennyire azért nemkéne,hisz gondolom nincs részvényetek az AMD-nél?
Ahogy persze nekem sincs az intelnél,mielött valaki felvetné... <#levele>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

NEXUS6
Na ez is most a barátnõm dell laptopjáról megy, szerintem egész jól birja - Penyó MMX 233 64MB RAM kúl!😉))

Ahogy ma kinéz a köv gépem mindenképp valami 64bites ÁjemDé cuccos lesz, úgy láccik ezek szerint nem Dell, hát igy jártunk😉

hehe
Ez egy igen kemény mondat

"Az Intel a teljesítmény és fogyasztás tekintetében jobb útitervvel állt elõ, ami igencsak bátorítólag hatott ránk"

arty
akkora árengedményt, ami alá nem tud menni egy piti, 17%-os cég ...

és az intelnek a hirnévbõl bõven megtérül a kiadás... ami ugye nem kiadás, lévén egy chip nekik fillérekbe kerül ...

jolenne egy 50-50% -os piac, akkor ez ilyen rom cégek mint a DELL, kihalnának ... DELL laptopom van, elsõsorban ezért gyûlölöm õket 😄

Forza.

nem tudom mit adhat neki az intel hogy sulyos forgalomtol kimeli meg magat 😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

"Az Intel a teljesítmény és fogyasztás tekintetében jobb útitervvel állt elõ, ami igencsak bátorítólag hatott ránk"

Hát, igen tipikusan az gerinctelen fajta ember, akinek el lehet adni egy kalap sz@rt is, csakmert rá van írva ,hogy Intel.
Csatlakozom!

Amúgy egyáltalán nem tervezek gyárilag összerakott gépet venni!

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Én meg nem tervezem Dell termékek vásárlását.