19
-
#19 igy van, ha nekik ez éri meg, csinálják ...
evildevil többi hozzászolására emlékezve: szóra sem érdemes a béna flémkisérlete :) -
beef #18 Ezt az AMD füstölős dumát el lehetne már felejteni.
Elég sokat összeszereltem a "füstölős" szériából is, érdekes módon egyik sem szállt el.
Ja, ha levesszük a ventit, akkor igen, de egy kocsiba sem tankolok gázolajat, ha rá van írva, hogy benzines.
Egyébként a Dell-ről annyit, hogy mi mondogathatjuk, hogy milyen hülye, hogy nem AMD-zik, de ők gondolom így az inteltől nagyobb árrést tudnak kicsikarni. A haszon nagy úr. -
#17 Egy procinál nem értem mi lehet a minőség jele azon kívül, hogy pl 1 wattból hány műveletet hoz ki, talán az hogy milyen szép a csomagolása, vagy mi?
Márpedig az AMD procik az alacsonyabb órajel miatt kevesebb fogyasztás mellett jobban dolgoznak, és a kevesebb hő a rendszer egészét se terheli annyira (ha a hűtésre fordított extra energiát is beleszámítod akkor akár 2X-annyit is fogyaszt az Intel, plusz az élettartamot is negatívan befolyásolja)
Szal ez nem autó, hogy igaz hogy többet fogyaszt de bőrkárpit meg beépített hifi van benne. Ez egy "vas" egy "fejsze": vágja a fát vagy nem? Hiába szép piros a nyele, ha állandóan kicsorbul.
A windóz meg tényleg jól működik ha értenek hozzá, de ez a Trabantra is igaz volt, de ettől még nem volt egy szuperjárgány! -
Csatti #16 Füstöt? Az új AMDknél nem fogsz. De szíved joga többet fizetni a konfigodért mint amennyiből kihozhatsz egy hasonló teljesítményű AMD konfigot. -
Csatti #15 Ezt amúgy egy DELL Latitude D505 laptopról írom, nincs vele semmi gond, a centrino proci nem is eszik sokat, de azért otthon Athlon 64-em van. :) -
Csatti #14 Ez nem egészen világos, szerinted az AMD-k nem CISC-ek? Ha ezt akartad mondani akkor nézz egy picit jobban utána. -
#13 "Én a minőségre szavazok. A monopol cégeknél ez sajnos másodlagos kérdés."
Én is a minőségre szavazok, ezért használok Intel procit!! hehe Ha füstöt akarok látni, inkább begyújtok a kazánba...
Csudri a Windows nem szar csak sok a láma! -
Midas #12 Mivel elég sokan használják talán mégse anyira szar. -
#11 Így van! A windows is azért szar sajnos, mert megteheti, hogy szar legyen. :( -
saxus #10 "A világon létező kb 50 processzofajta közül egyedül az Inter tart ki masszívan CISC (Complex Instruction Set Computer, "összetett utasításkészlettel rendelkező számítógép") processzorok mellett az összes többi RISC vagy (Reduced Instruction Set Computer, "csökkentett utasításkészletű számítógép") részben az.
Meg is látszik. Pentiumok 3Ghz vs AMD 2 Ghz. Nos mi lenne, ha az AMD is olyan órajeleken járna, mint a P4-k? Hiába magasabb az Intel órajelei, az AMD-knek technikai előnyük van. Mondjuk tényleg lehet vitatkozni arról, hogy melyik a stabilabb, melyik melegedik jobban, de csak azért, mert Intel, hülyeség kitartani egy platform mellett. -
#9 A részemről az az oka ennek a zsigeri monopóliumellenességnél, hogy az előző rencerből elég jól ismerem néhány versenynélküli monopol helyzetben levő cég viszonyát a minőséghöz.
Az Intel energia zabáló látványosan kisebb teljesítményű termékei ezzel a tapasztalattal eléggé összevágnak. Ráadásul a jelenlegi piaci helyzetét a vezetőség olyan döntéseinek köszönheti, amelyek pont a rossz oldalról súrolják a becstelenség határát.
Én a minőségre szavazok. A monopol cégeknél ez sajnos másodlagos kérdés. -
#8 Srácok srácok, azért kiváncsi lennék ha nem az intel szerepelt volna a cikkben akkor,mit mondtatok volna ?! Ennyire azért nemkéne,hisz gondolom nincs részvényetek az AMD-nél?
Ahogy persze nekem sincs az intelnél,mielött valaki felvetné... -
#7 Na ez is most a barátnőm dell laptopjáról megy, szerintem egész jól birja - Penyó MMX 233 64MB RAM kúl!;)))
Ahogy ma kinéz a köv gépem mindenképp valami 64bites ÁjemDé cuccos lesz, úgy láccik ezek szerint nem Dell, hát igy jártunk;) -
izb #6 hehe
Ez egy igen kemény mondat
"Az Intel a teljesítmény és fogyasztás tekintetében jobb útitervvel állt elő, ami igencsak bátorítólag hatott ránk" -
#5 akkora árengedményt, ami alá nem tud menni egy piti, 17%-os cég ...
és az intelnek a hirnévből bőven megtérül a kiadás... ami ugye nem kiadás, lévén egy chip nekik fillérekbe kerül ...
jolenne egy 50-50% -os piac, akkor ez ilyen rom cégek mint a DELL, kihalnának ... DELL laptopom van, elsősorban ezért gyűlölöm őket :D -
nenad #4 nem tudom mit adhat neki az intel hogy sulyos forgalomtol kimeli meg magat :D -
Fen3gyerek #3 "Az Intel a teljesítmény és fogyasztás tekintetében jobb útitervvel állt elő, ami igencsak bátorítólag hatott ránk"
Hát, igen tipikusan az gerinctelen fajta ember, akinek el lehet adni egy kalap sz@rt is, csakmert rá van írva ,hogy Intel. -
Athlon64 #2 Csatlakozom!
Amúgy egyáltalán nem tervezek gyárilag összerakott gépet venni! -
Praetor #1 Én meg nem tervezem Dell termékek vásárlását.