Dinoszaurusz
← ElőzőOldal 114 / 114
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy jó tyrannosaurus kép:

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A trespasser marha hangulatos jatek!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Itt van zdenek burian:
Itt meg talán legismertebb festménye helytelen testtartással min a t.rex mind az anatosaurus:
Itt egy helyes testtartás (nem Burian kép):

Itt meg talán legismertebb festménye helytelen testtartással min a t.rex mind az anatosaurus:
Itt egy helyes testtartás (nem Burian kép):
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Z. Burian festménye az. Gyönyörûek, csak amint mondtad, régiek és a emiatt a két lábon járó dinoszauruszok hibásan állnak rajta 😞((( Nekem egy olyan címû könyvem van, hogy Az õsidõ állatai. Abba is ezek a képek vannak
Kötekeggyé mááán 😊
(egy stúdiómérnökkel)
(egy stúdiómérnökkel)
Ajánlom mindenkinek az Élet az ember elõtt címû mûvet. Nem mai gyerek de azóta se láttam olyan gyönyörû festményeket Dinokról mint amik abba a könyvbe vannak. Az viszont érdekelne, hogy melyik volt a dinok közül a legkomolyabb ragadozó. Mert az ugye az abszolút király ha King Kongot leszámítjuk. 😊
Nem. Ez egy állókép. Az animáció mozog. Ez nem mozog.
[kötexik <#eplus2>#eplus2> ]
[kötexik <#eplus2>#eplus2> ]
gamertag: kenobita
Ez egy gyönyörû animáció:

← ElőzőOldal 114 / 114