Dinoszaurusz

← ElőzőOldal 114 / 114

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
gagyi a feje

B0B0
Egy jó tyrannosaurus kép:

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

A trespasser marha hangulatos jatek!

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

cenobite
Nekem megvan az a könyv. Tényleg szép festmények vannak benne. <#eljen>

gamertag: kenobita

B0B0
Itt van zdenek burian:

Itt meg talán legismertebb festménye helytelen testtartással min a t.rex mind az anatosaurus:

Itt egy helyes testtartás (nem Burian kép):

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Z. Burian festménye az. Gyönyörûek, csak amint mondtad, régiek és a emiatt a két lábon járó dinoszauruszok hibásan állnak rajta 😞((( Nekem egy olyan címû könyvem van, hogy Az õsidõ állatai. Abba is ezek a képek vannak

B0B0
Kötekeggyé mááán 😊

(egy stúdiómérnökkel)

Ajánlom mindenkinek az Élet az ember elõtt címû mûvet. Nem mai gyerek de azóta se láttam olyan gyönyörû festményeket Dinokról mint amik abba a könyvbe vannak. Az viszont érdekelne, hogy melyik volt a dinok közül a legkomolyabb ragadozó. Mert az ugye az abszolút király ha King Kongot leszámítjuk. 😊

ngcsnet
mondjuk igaz..

ngcsnet
ehh

cenobite
Nem. Ez egy állókép. Az animáció mozog. Ez nem mozog.

[kötexik <#eplus2> ]

gamertag: kenobita

Super Mario
Yoshi!!!

https://supermario4ever.wordpress.com

ngcsnet
how to draw dinosaur:<#idiota>

ngcsnet
ehhh

<#idiota>

B0B0
Ez egy gyönyörû animáció:

B0B0
Egyszerûen el nem tudtam hinni, hogy nincs ilyen topic. Beszélgessünk róluk! Van mirõl. Nekem például a T.Rex a kedvencen meg a Deinonychus. Képeket is várok ám!

← ElőzőOldal 114 / 114