Veszített népszerűségéből az outsourcing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak azon csodalkozom, hogy az meg rendben van, hogy itten nalunk magyarorszagon nem jon be, de hogy kulfoldon sem 😊
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Bizony sokan elfelejtik, hogy a dolgozónak nem a bére, ami piszok magas, hanem a gépet, széket meg áramot adni neki (rendszerint egy ember költsége az illetõ fizetésének a 4-6 szorosa)
Távmunka persze megoldaná és letolná a szorzót 2-3-ra, no de hát ott nem tud odamenni a fõnök és leordítani a fejét, hogy "há ez mié nincs má kész"
Távmunka persze megoldaná és letolná a szorzót 2-3-ra, no de hát ott nem tud odamenni a fõnök és leordítani a fejét, hogy "há ez mié nincs má kész"
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Az barátom, hogy ha felvettek volna, akkor egy alkalmazott vagy, akit tök nehéz kirúgni ha már nincs munkád, mert perelhetsz indokolatlan elbocsájtásért.
Így viszont 800k-ért béreltek, plusz az ottani project manager jól járt ezzel azzal. Amúgy tippem szerint kb. 600-700k-t szoktak számlázni utánad, amikor csak alkalmazott vagy és bent ülsz az irodában.
A 150K-val meg tippem szerint vagy kõmûves vagy, vagy nem jó helyen dolgozol 😊 Nem gondolod, hogy ideje váltani?
Így viszont 800k-ért béreltek, plusz az ottani project manager jól járt ezzel azzal. Amúgy tippem szerint kb. 600-700k-t szoktak számlázni utánad, amikor csak alkalmazott vagy és bent ülsz az irodában.
A 150K-val meg tippem szerint vagy kõmûves vagy, vagy nem jó helyen dolgozol 😊 Nem gondolod, hogy ideje váltani?
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Yep.
Mint külsõs tanácsadó 150000-et kaptam, de 800000-ért béreltek.
Nem értem, ebben mi volt a költségmegtakarítás?
Mint külsõs tanácsadó 150000-et kaptam, de 800000-ért béreltek.
Nem értem, ebben mi volt a költségmegtakarítás?
Várható volt.
Amit mi szakemberek már akkoriban is hangoztattunk (emberekkel tudásvesztés, tervezésbõl is kiesik a hozzáértés, elhülyül szakmailag a cég, beszállítókkal is szakembernek kell tárgyalni különben átvágja a jónépet a palánkon ... ) lassan visszaüt (szar dolog, ha a fagyi visszanyal :pp)
Amit mi szakemberek már akkoriban is hangoztattunk (emberekkel tudásvesztés, tervezésbõl is kiesik a hozzáértés, elhülyül szakmailag a cég, beszállítókkal is szakembernek kell tárgyalni különben átvágja a jónépet a palánkon ... ) lassan visszaüt (szar dolog, ha a fagyi visszanyal :pp)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.