21
Motocross Madness 2
-
#21 Halo felraktam a gamet és állandóan kidob és bejön egy hibajelentés valakinek van valamilyen ötlete hogy mi a baj? -
Gvatto #20 Csá! valaki tudna adni szerver ip-ket, vagy olyan oldalt ahol le van írva 1 csomó? köszi -
gabyy #19 Csá
Valaki nem tudja h milyen progival tudok betenni ruhákat, moci skineket mert ha bemásolom simán akkor nem mind tökéletes. És vannak Freestyle pályák annál meg azt csinálja ha beteszek egyet játékba h kilép ha elakarom inditani a pályát.
Lécci segitsetek.
Előre is kösz Üdv.Gabesz -
Alkohol sveda #18 BEadtam benne életem első 360 asát! -
#17 A lányom egyik kedvenc játéka. -
#16 áhhh.. motorzást inkább élőbe nyomatom:) -
#15 Neckem gyári CD-n van csak :( Már 100x próbáltam feltörni, de nem ment. Egyébként felraktam volna..
Asszem A, Q betű, és a nyilak...vagy A, Y, szal ezekkel lehet trükköket csinálni -
#14 ismeritek a motox2000-et? sztem az jobb, királyul lehet röptetni a faszit.megnyomod a shiftet és leugrik a mociról... -
#13 nagyon sírály játék volt,de nem nagyon sajnáltam,mikor tanultam vele freez bizni :D -
#12 Nekem megvan -
#11 100 éves darab!
de nem rosz az tény -
#10 torrenten nézegetem,de nincs fent -
endiboy #9 hüüüü..nekem is egyik kedvencem volt..csak sajna már régóta nincsen meg :( -
#8 igen az nekem is jól jönne imádtam a gamet :) -
#7 Anno jó gém volt, főleg a frísztályl trükkök -
#6 imádtam a gamet, csak már nincs meg sajnos egy reinstallban meghalt. ha tudok esetleg helyet ahol a teljes megvan lécci küldjetek privit htx -
#5 Ja, kicsit elszáll a krapek. Amúgy enyhén nem érezhetően a fizika olyan a gamebe, hogy akármilyen emelkedőre mész fel, nem lassulsz... bár ez annyira nem is baj :P -
#4 Elnézést a dupla hozzászólásért! -
#3 Nekem az 1-nek a demója jobban tetszet... De a kettőé sem volt rossz.
De a Madness-ekbe vannak "mesés dolgok", pl. Midtown Madness 2-ben van átlátszó autó, a Motocross-ban ha eljutok a pálya végére, akkor visszalő kb. a pálya 3/4-ére. Vagy montad, hogy van UFO... -
#2 Nekem az 1-nek a demója jobban tetszet... De a kettőé sem volt rossz.
De a Madness-ekbe vannak "mesés dolgok", pl. Midtown Madness 2-ben van átlátszó autó, a Motocross-ban ha eljutok a pálya végére, akkor visszalő kb. a pálya 3/4-ére. Vagy mintad, hogy van UFO... -
#1 Motocross Madness 2 - bazijó motokrossz játék. Kicsit régebbi, ha jól emlékszem 2003-as kiadású, de jól el lehet vele szórakázni. Roswell pályán ráugratni az UFO-ra, másik pályán a vonaton keresztül ugratni.....