Pumukli

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali. Engem érdelkelne némi pumukli DVD -n, valami emberi áron. Budapest és környéke... Tud valaki segíteni? [email protected] Köszi!
sziasztok! ha véletlenül valaki erre vetõdne, akinek van pumukli filmje, légyszi küldjétek át a [email protected] cimre. nagyon fontos lenne. keresztlányom nagyon fanatikus, és nagyon örülne neki. köszönöm
Hali! Birtokában vagyok 48 résznek és a Pumukli a cirkuszban részre szükségem volna, a bõvítéshez. Címekrõl, megjelenésekrõl ezen a weboldalon informálódhatsz: www.pumucklhomepage.de Kell hozzá némi német tudás, vagy szótár. 😊
vajon? inkább olajon😊
Hi! Valaki tudna nekem segíteni?? Pumukli rajzfilm-részeket keresek, akár videón, akár DVD-n, vagy bármilyen formátumban rögzítve!! ÍRjatok: [email protected]
A DVD-n kiadott elsõ 4 rész megvan, de kéne a többi is....

(remélem vannak itt elvakult rajongók is, mert így visszaolvasva....)
CattiBrie
ha jól rémlik, akkor Pusztaszeri Kornél

[/spam]™

Rafaelo
de idegesitõ hangja volt a kis geci törpének 😄DDD

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

<#idiota>
Könnyesre röhögtem magam 😄D

hen-tes
😄😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Dynamic
Egyik kedvenc humoristám, Kõhalmi Zoltán szerint Pumuklit Eder mester csak haluzta a mûhelyében lévõ sok ragasztótól.
sweech
pfujj de utálom 😄

gnar killer
😄

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Broafka
nem tom, engem idegesített a kis figura, nekem csak az tetszett benne hogy volt az ?suszter? öreg ember barátja

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

A kedvenc mesefilmem volt anno (kemény ötödikes legény létemre suli után rohantam haza Pumuklit nézni).

Miért nem tudnak ilyen erõszakmentes meséket készíteni a gyerekeknek vajon?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

😊))))))

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

katze
Éne is féltem tõle... Volt egy rész, h felgyújtotta az öreg mûhelyét. Utána kaptam egy Pumuklis pólót és nem mertem hordani, met féltem h kijön a pólóból és felgyújtja a házat 😄

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

gnar killer
kiskoromban féltem tõle de megnéztem(=

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

húú neked maga pumukli dedikálta? 😊

http://www.lohere.net - a MagyarChan

NEOreg3
sosem szeretettem, valamiért mindig néztem😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Atkamon
Én is mindig néztem kiskoromban! Imáttam!😄

en szerettem kiskoromban o;

BUDA > miskolc.

tigeroo
vááá hogy utáltam😄D!
Tobacco
Nekem eddig ezek vannak meg, de azt már tudom, hogy nagyon hiányos, csak nem tudom mi hiányzik, és nem tudom, ezek milyen sorrendben kellene, hogy legyenek.

Pumukli - Kisertet a muhelyben(elsõ rész)
Az eladott ágy
A vízimanó
Pumukli az iskolában
A felhasadt hüvelykujj
Pumukli és a dob-dobok
A kirándulás
Pumukli telefonál
Pumukli és a tûz
Az elsõ hó
Pumukli fél
A végzetes tejszínhab
A gumikacsa
Pumukli és a puding
A rejtélyes kutya
Pumukli és a Mikulás
Pumukli forró nyomon
Szakítás után
Pumukli és Puvakli
A titokzatos levelek
Pumukli és a húsvét
Éder karácsonyi ajándéka
A babonás takarítónõ
A gyapjú pulóver
A játékautó
A szakítás
A vitorláshajó
Április elseje
Az új fürdõszoba
Bombahír az újságban
Éder úr látogatója
Kísértet a kastélyban
Pumukli asztalos akar lenni
Pumukli az állatkertben
Pumukli az ártatlan bárány
Pumukli az órásboltban
Pumukli és a kincskeresõk
Pumukli és a muzsika
Pumukli és az egér
Pumukli náthás
Pumukli nyaral
Segítség, baj van!
Tabletta fejfájás ellen
Pumukli a boszorkányvadász
Pumukli és a macska
Pumukli a cirkuszban

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

St
Pumuklis videó:
http://legalja.hu/_media.php?media=20051208_getto.mpg
Tobacco

Írjatok mindent Pumukliról,szereplõkrõl,a 4 Eder mesterrõl,szedjük össze a létezõ összes megjelent vagy levetített Pumukli részek címeit. Mi jelent meg nálunk? Mi jelent meg külföldön? Milyen sorrendben vannak a címek? ... stb...

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?