73
Ha tudtok valamiről írjatok!
-
fann #73 3 nap múlva lesz Cooky Show a Jégteraszon. Még sose voltam "korcsolya dicon" szóval túl sok okosságot nem tudok hozzáfűzni, de szerintem biztos király lesz, hisz külön mind2 jó kis móóka :)...tehát együtt sem okozhatnak csalódást. -
zsoflas #72 Január 15.-én lesz a Havas Fesztivál keretein belül több ingyenes koncert is. Fellépők: Horváth Tamás és Varga Viktor (a Csillag Születik), Lajtai Kati(Crystal énekesnője), Machine Mouse. Szerintem mellette szól, hogy könnyen megközelíthető, ingyen van :p és lesz forró tea is (amit én személy szerint imádok!!!) -
petragondolai6 #71 hát eddán én se szoktam vásárolni, plázában viszont igen :D
szerintem ott több dolgot lehet venni :D -
jezjezjez #70 eddára nem megyek vásárolni. -
petragondolai6 #69 kivéve ha vásárolni mész :P -
jezjezjez #68 akkor már inkább az edda :D -
petragondolai6 #67 most vasárnap edda koncert!!!
allee témában meg annyit hogy latinnak vége.. most jön a gospel :D
-
jezjezjez #66 Hát, akkor azt nem vettem :D -
amazon15 #65 Mindent kinézel előre, vagy hogy? És mi van ha olyan hiba csúszik a számításodba mondjuk, hogy elvitték amiért mentél? Akkor csak megugrik az a 3-4 perc... :) -
jezjezjez #64 Én megszoktam tervezni a vásárlást, nem a sorrend tekintetében, hanem h mit akarok venni :D Csomó ember van, aki csak úgy bemegy egy boltba, sétál, csetlik-botlik azt se tudja mit akart, aztán egyszer csak vesz valamit amit meglát :D Én mindig tudom előre h konkrétan miért megyek, 3-4 percnél tovább csak a sorbanállás miatt tarthat számomra egy vásárlás :D -
amazon15 #63 Azért ennyire részletesen szerintem felesleges megtervezni egy vásárlást, már bocs :D -
jezjezjez #62 De a lényeg, h a vásárlás folyamatát ezek szerint má megtanultad :D -
akhork #61 jó persze lesz sorrend :D
megyek vásárolni és közben hallgatom a zenét, nálam a vásárlás az első :D -
amazon15 #60 Egyszerre akarod élvezni az előadást táncolni tanulni és vásárolni? Nem sok ez így egyszerre? :))) -
akhork #59 nem ismerem őket, de latin táncnál mindíg a teljes színpadot körbetáncolják. akár még tanulni is tudok belőle :D -
amazon15 #58 Szerintem nem hangzik rosszul, mit gondoltok? :)
15:00 Super Grupo Cuba (Habana)
16:30 Septeto Cubano és az Academia de Baile Salsa Diabólica
18:00 Super Grupo Cuba és az Academia de Baile Salsa Diabólica -
akhork #57 hát charlie jó volt.
de több vásárlást terveztem... sajnos vissza kell még mennem :D -
#56 Hát akkor erről lecsúsztam :(
Na mindegy akkor majd legközelebb. A latinnál kik lesznek, valami ismertebb előadók ? -
ZsaniC #55 Úgy legyen, de most néztem, hogy sajnos már a sztár hétvégének vége, szal most majd a latin lesz, de az is érdekel :) -
#54 Én Charlie rekedtes hangjáért vagyok oda, amúgy is születőben az új Charlie Király L. Norbi személyében. Lassan lesz közös koncertjük is. :D:D -
ZsaniC #53 Az a showder band szerintem igényes lesz, mindig nagyon jól zenélnek a műsorban is -
natihorv #52 Mi az a joulupukki? :D
Egyelőre azthiszem meg maradok Charlie-nál.
Xfaktornak milyen koncertje lesz? -
amazon15 #51 Plázatúra rulez!!!! :D -
only1 #50 Ja és,hogy a témánál maradjak az x faktor koncertre tényleg nincs már jegy mert én ilyesmit hallottam?!?! -
only1 #49 Sziasztok ti mit tudtok arról,hogy jön e joulupukki a vörösmarty térre? -
natihorv #48 Egy egésznapos plázatúra nekem már sok, de van, hogy én is eltöltök pár órát, esetleg beülök beszélgetni valakivel. -
hulloreka85 #47 mindenképpen. egyedi hangulata van ilyenkor a plázáknak, mindíg tartok egy egész napos plázatúrát, amikor az összeset megnézem ami pesten van.
de ha már híres előadók jászanak napközben akkor azért biztosan többet leidőzök :) -
natihorv #46 8-9 között, azért necces lenne. Gondolom akkor már olyan sok ember nincs ott. De szerintem így napközben jópofa, hangulat teremtő erejen van. -
hulloreka85 #45 6kor? azt hittem később, olyan 8-9 között :D
bár engem inkább érdekel akkor már a vásárlás ott, úgyis jön a karácsony meg a brutális akciók :) -
natihorv #44 A 11.kerületben a körtér közelében van. A fehérvári út és a bocskai út kereszteződésénél.
Egyébként 6kor kezdődik, ha jól emlékszem. -
Retroman #43 Somló Tamás élő unplugged koncert december 12., Szikra Mozi -
hulloreka85 #42 Charlie-t szeretem, szeritem nagyon jó hangja van :)
de hol van az allee? -
natihorv #41 Alleban lesz Charlie és a Budapest Jazz Orchestra koncert szombaton. ;) Még sose voltam Charlie koncerten, talán majd most. Úgyis akartam venni egy cipőt a hétvégén. -
Robicsek #40 Egészséges fejbőr dec 29-vagy 30 évbúcsúztató -
umakönnye #39 Hi!
Október 20. Replika (Baja)
Október 21. Mátyás Attila Band (Pécs)
sajnos én csak az utóbbira juthatok el, Replikát Rockmaratonon láttam tavaly, de akkor nagyon jól nyomták, tetszett -
#38 helo!
aug.17-21-ig haverokkal tervezünk egy kis kirucanast.cél dombrád tiszapart!!!tudja vki milyen koncert lesz?20-án? -
#37 Utcazene fesztivál Veszprémben
hivatalos honlap -
#36 egyenesen hangverseny :) -
#35 tök jó, nem is tudtam hogy "élőben" is nyomják. -
havasar #34 Bizony az 1 koncert lesz!