Női fölény az interneten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha a cseten végighúzom a csúszkát, kb minden 5. név rózsaszín, azaz lány.
tát míg a férfiak is hasznáják a emailt a nõk nem használnak fórumokat, v aoyan dolgokra hasznájják ami szvsz megincsak ökörség. én már csak tom mer van 1 húgom meg 1 anáym mind2en email meg horoszkópok meg iyen tipikus nõi online magazinokat néznek.
Dr.BrainMaster-Az Agyrém \"Képzeletemnek csak agyam mérete állíthat korlátot.\"
These are my friends, see how they glisten...
Kellet már vegyek egy laptopot az asszonynak...mert már elõjegyzést kellett kérnem ha játszani akartam.
Jó esetben a gép teljesítményének 10%-át is kihsználja:...zenét is hallgat rajta, miközben Msn-ezik😊)
Maximalizmus eszrevenni, hogy kozel felmilliard fore vetitenek le egy 40000-es felmerest, majd nemes egyszeruseggel ugy beszelnek rola mintha hiteles kepet mutato felmeres lenne? <#wilting>#wilting>
"mindent felmérést úgy csinálnak, hogy megkérdeznek bizonyos százaléknyi embert és azt vetítik ki az egészre."
Persze, hogy minden felmeres igy keszul, csak az adatgyujteshez felhasznalt szazalekkal van a baj. Nezz meg egy valasztasok utani szavazatszamlalas eredmenyet 0.01%-os feldolgozottsagnal, meg nezd meg ugyanezt 100%-nal.
Na kb. ennyire mutat hiteles kepet a 0.01%.
Az a réteg(nõk) akik pc-t használnak csak mélre, meg messre az kb olyan mintha én hammert vennék bótba járni...szal a nõk és a pc házassága csecsemõcipõben totyog, és a fent említett technkiai érdeklõdés hiánya nélkül, igy is marad plusz minusz-os tendálással
Szóval egyátalán nem vagyok meglepõdve a felmérés eredményén. Az más kérdés, hogy a nõk között kevesebb a számítógépb.zi, így kevesebb a hardcore netezõ/játékos/akármi is. De ha valaki megmutatja nekik, akkor simán rászoknak az online játékra, fájlcserére, stb.
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Amúgy tényleg az összes csaj MSNezni akar. Múltkor egy csajt fûztem, erre telszám helyett MSN címet kaptam. Mondjuk anyagilag jobban kijöttem...persze addig, míg nem mentünk el egy buliba. Na akkor amennyit a gép elõtt ült "elvonóban" hirtelen jól bepótolta.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Hogy online jáccanának? Háááát elõfordulhat! Mióta megtudtam hogy az egyik plázacica a sulimban WoWozik és 17es karija van azóta és simán el tudom képzelni, igaz nem annyit mint a srácok, de azért ott vannak a nõk is az online gamelésben!
egy kicsit maximalista vagy, nem? mindent felmérést úgy csinálnak, hogy megkérdeznek bizonyos százaléknyi embert és azt vetítik ki az egészre.
Ez a felmeres a usereknek kb. 0.01%-at jelentette. A tobbi 99.99%-kal mi a helyzet?
Na mindegy. Ezek utan azt sem hinnem el nekik ha azt mondanak, hogy a ferfiak tobben neteznek mint a nok.
Az viszont teny, hogy _viszonylag_ keves novel talalkozom a neten. Meg azokban a korokben is legtobbszor nagyobb letszamban futok ossze ferfiakkal ahol egyebkent a nok hemzsegni szoktak.
A masik dolog pedig, hogy ennyi embert osszszedni nem kellenek evek. Meg akkor sem ha a feldolgozasi ido is bele szamitott.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
hát ez kurvára közkedvelt, 4%, azannyát...
Õk nem fórumoznak és szerepjátszanak.