Az év játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autós: Aki játszott a Forza Motorsport-tal az tudja...
Prince of Persia se utolsó (Warrior Within)
FPS: Black
RPG: Jade Empire
Fighting: Dead or Alive Ultimate
(Csak Xbox-ra vonatkozik a véleményem)
mellesleg mindkettõ a legjobban várt játékok között van(mgs4,psp-s mgs), ennyi ember nemtévedhet😊
ja és a 2-ben is rengeteg video van, nemtudom te mivel jáccotál, gondolom az elsõ pályával😄
amugy én nemrég szereztem meg az mgs3-at szal nekem ezlett az év játéka, tom hogy 2004-ben jelent meg szal:
MGS3
Resident evil 4(bár kicsit sablonos de marhára élveztem)
Dmc3(dante nagy állat benne😄)
ööööö Onimusha4
ezt meg nem bosszubol irom, de nemtom sokaknak mi teccik a gta-kban, mer mondjuk havernál elvoltunk vele pár napig amig kiprobáltuk a lehetöségeket, meg hydrábol ugrottunk ki k.magasrol fél perc zuhanás után becsapodtunk és felállt a muki egy szál életerõvel😄
általában ez összejön minden 4-5-ik alkalommal😄 jáccotunk vizre esik vagy mellé... nameg szadultunk stb.. csináltunk egy-két küldetést azt annyi..
az mgs alig két hete van meg és 4-szer végigtoltam, mer annyira élveztem, bár izlések és pofonok
hát te nem tudom mivel játszottál, de az MGS3 egy tizenakárhány perces introval kezdõdik. alapmû.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
2004: MGS-3
2005: God of War, Shadow of the Colossus
Ne mond, hogy ezek nem voltak olyan jók mint a DMC 1 vagy az ICO 2001-ben ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ajánlom, hogy nézd meg az alább leírt linken a MH HUN TEAM videót a Stúdió résznél, én vagdostam össze, és magyar játékosok játszanak benne. Elég kevés idõnk volt összeszedni az anyagot, de meggyõzõ jelenetek vannak benne.
hangulatos vagy szar
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
.:SOLIDUS:.
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
mondjuk ua az csapat követte el.Interaktív film.Nagyon meleg story,megvalósítás<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>Ez az év játéka.
amúgy sztem CoD2 a legjobb
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
a KOTOR 2 idén jelent meg? (én idén szereztem be és nemtudom) akkor az is=)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(