88
Az év játéka
  • Fido4life
    Lehet hogyha én is rászánnám magam megtetszene.. :) Talán majd egyszer megszerzem, úgysincs a PS2-re lopakodós játék..
  • Dajin
    ok, tiszteletben tartoma véleményed, én amugy az elején utáltam az mgs2-t, mert egyszer apám hozta haza hogy hallota h jo...beraktam, csak néztem, szaladgáltam, riszatottak nemértettem az egészet...azt eccer egy ujságba levolt irtva atörténet pont a kettőig:D k.-ra beizgatott, elkezdtem nyomni, rájöttem hogy mestermunka, nagyon bejött, kismillioszor azota végigoltam a kettőt, szal émmeg igyvok vele:D
  • Fido4life
    Hát igen, úgy néz ki hogy a mi ízlésünk igencsak külömbözik.. :) Abban igazad van hogy az MGS 2-nél csak az első pályával játsztottam, de azért egy rendes videó azért oda is elkellet volna.. PS1-es időkben, volt egy Syphon Filter (főleg a 2, imádtam) amit az MGS riválisának tartottak,de mindig jobbnak tartották az MGS-t.. Én nem.. Bár lehet hogy elkellet volna mélyednem az MGS-ben, valahogy nem ment.. U.I.: Direkt mondtam, hogy a GTA III = 3 = három. 3 éven keresztül, csak azt nyomtam PS2-őn, és ezt se a Vice City, se a San Andreas se tudta felülmúlni.. Nálam egy játék se érte még el ezt, ezért tartom a legjobbnak...
  • Pixi
    Akció: Ninja Gaiden! A kategóriályában ez a legjobb!

Autós: Aki játszott a Forza Motorsport-tal az tudja...

Prince of Persia se utolsó (Warrior Within)

FPS: Black

RPG: Jade Empire

Fighting: Dead or Alive Ultimate

(Csak Xbox-ra vonatkozik a véleményem)
  • Dajin
    megnéztema gamespotot, a kezdőoldalon kapsábol a hirablakba az első két hir mgs-es(chat kojimával, psp-s mgs)
    mellesleg mindkettő a legjobban várt játékok között van(mgs4,psp-s mgs), ennyi ember nemtévedhet:)
  • Dajin
    fido, márpedig elég sok video volt, és szinte az egész játék az, interaktiv video:D
    ja és a 2-ben is rengeteg video van, nemtudom te mivel jáccotál, gondolom az első pályával:D
    amugy én nemrég szereztem meg az mgs3-at szal nekem ezlett az év játéka, tom hogy 2004-ben jelent meg szal:
    MGS3
    Resident evil 4(bár kicsit sablonos de marhára élveztem)
    Dmc3(dante nagy állat benne:D)
    ööööö Onimusha4
    ezt meg nem bosszubol irom, de nemtom sokaknak mi teccik a gta-kban, mer mondjuk havernál elvoltunk vele pár napig amig kiprobáltuk a lehetöségeket, meg hydrábol ugrottunk ki k.magasrol fél perc zuhanás után becsapodtunk és felállt a muki egy szál életerővel:D
    általában ez összejön minden 4-5-ik alkalommal:D jáccotunk vizre esik vagy mellé... nameg szadultunk stb.. csináltunk egy-két küldetést azt annyi..
    az mgs alig két hete van meg és 4-szer végigtoltam, mer annyira élveztem, bár izlések és pofonok
  • Fido4life
    Az 1-el, és a 2-vel játsztottam, és azkban nem fedeztem fel storyt.. A 3 nem tudom milyen..
  • Afe
    nincs storya az MGS-nek? na ilyet se hallottam még.
    hát te nem tudom mivel játszottál, de az MGS3 egy tizenakárhány perces introval kezdődik. alapmű.
  • God of War
    SOTC,GOW,Onimusha4
  • Fido4life
    Grand Theft Auto III Volt, Van, és remélhetőleg nem lesz a Legnagyobb év játéka.. (értem ez alatt, hogy lesz olyan játék, ami felülfogja múlni)
  • moon08
    RE4.
  • Fido4life
    -.-
  • mila69en
    hát pedig yó is az... alap, hogy egy Kojima zsenialitás......
  • Fido4life
    A másik ez, hogy dicsérték a Storyt mint állat, de az első pályánál is kivoltál baszva a pályára, minden duma nélkül..
  • mila69en
    nemcsak hangulatos, fenomenális mestermű..... story minden alap:)
  • Fido4life
    Bármelyik részével elkezdtem játszani, nem tudtam semmit se kezdeni velük.. Gondolom az én hibámból.. Ha lopakodós játék, akkor SC ! (legalábbis nálam)
  • Tinman #72
    Kategóriájában nagyon hangulatos volt!
  • Fido4life
    MGS !??? Na mindjárt mondok valami csúnyát...
  • Tinman #70
    Például:

2004: MGS-3
    2005: God of War, Shadow of the Colossus

Ne mond, hogy ezek nem voltak olyan jók mint a DMC 1 vagy az ICO 2001-ben ;-)
  • Fido4life
    De,de.. Lehet hogy volt, de akkora Év Játéka sose volt...
  • Tinman #68
    ... ha azóta a Holdon éltél
  • Fido4life
    Év játéka,csak 2001-ben volt, azóta nem..
  • baggins
    Ja, ha valakit érdekel bővebben, akkor a Monster Hunter topicban találkozunk, ne itt offoljunk.
  • baggins
    Az utóbbi idők egyik leghangulatosabb játéka. Négy fős csapatokkal kell vadászni a szörnyeket, de néha olyan méretűek és kidolgozottak, hogy elképzelni nem tudod. Millió taktika van a legyőzésükre, de van olyan is, hogy csupán csapdázni és elfogni kell, esetleg a tojásukat ellopni. Nem semmi összjáték kell hozzá, nem beszélve arról, hogy az egész csapatnak össz 3 élete van, és elég ciki, mikor mindhármat te veszíted el.
    Ajánlom, hogy nézd meg az alább leírt linken a MH HUN TEAM videót a Stúdió résznél, én vagdostam össze, és magyar játékosok játszanak benne. Elég kevés időnk volt összeszedni az anyagot, de meggyőző jelenetek vannak benne.
  • Black Hawk
    Neten milyen?
    hangulatos vagy szar
  • baggins
    Neeem...csak az offline része azért közel sem ugyanaz. Ha csak az lenne, felejthető darab lenne :)
  • mila69en
    jááá igy már tudom... azt hittem van egy külön része olyan mmo-szerü:))))
  • baggins
    A Monster Hunter online része. Ha nem ismered a játékot - nem is tudod, mit hagytál ki - ITT egy link, ahol összeírogatjuk a játék alapjait. Itt találsz a Stúdióban videókat is róla, illetve a cikkeknél egy írást. Legyen annyi elég, hogy megunhatatlan, brilliáns és lenyűgöző.
  • Solidus
    Tényleg,a METAL GEAR SOLID 3-at kihagytam.Pedig az volt a legjobb!!!4
  • mila69en
    "Monster Hunter Online"-->az mi?
  • pc killer
    GTA S.A. !!!!!!!!!!! ha lesz új GTA akkor meg az
  • baggins
    Szerintem egyértelműen a MGS3. Na meg a Monster Hunter Online, kár, hogy azt kevesen ismerik.
  • Solidus
    De meg ám!!!
  • Laky
    attól függetlenül megkapta az év (2005) játéka díjat :)
  • torrente
    Szerintem a god of War 2004-es.
  • Solidus
    Pro Evolution Soccer 5,Shadow of the Colossus,God of War,Matrix-Path of Neo,Fahrenheit,Resident Evil 4,Burnout 4-Revenge.SZÁMOMRA ezek a gamék lettek a legjobbak a saját kategóriájukban,mert azt adták ami egy játékhoz szükséges.
  • Super Mario
    NINTENDOGS!!!!!!!
  • Max 36
    Nálam a Fahrenheit az év játéka a saját kategóriájában.Dehogy az elmúlt esztendő legkellemesebb meglepetése volt,az biztos.
  • turho
    Viccen kívül jaja:) Hány modern platformjátékban keresem ugyanezt, istenem :DDD
  • Broafka
    a régi nintendóra, amit TV-be kellett bedugni, akkor Super Mario World, az nagyon tuti