41
Web alapú magyar SW RPG
-
#41 én abbahagytam mer értelmetlen a rpg vel való küzdés ,c sak az időd baszod el vele ... -
Cnut #40 elég kuka -
#39 Ennyi... megjelent ott a kis kötél logo, ami 20at sebez mindég. :CCC
-
#38 na holnap befejezem végre a tanulást! :P
most addig nem is kattingatok ész nélkül... ha jó lesz legalább lesz kb.3600 kattintásom holnapra. :) -
Thanatos #37 szvsz magyartanára felkötötte magát az első órán... -
#36 ez nagyon értelmes megfogalmazások halmaza :D grat oni-wan-nak :P -
#35 RPG: új harcrendszer
( 2006-01-15 11:36:32 ) - Kategória: site
A GalaxisRPG-ben új harcrendszer lett bevezetve, mivel az előzőre sok panasz érkezett a játékosok felől. Egyenlőre nincsenek benne újítások, de sokkal stabilabb...
Az új harcrendszerben nincsenek újítások, csak azok a dolgok, amik az előzőben is benne voltak. A mostani rendszer már nem a játékosok megbízható lépéseire épül, hanem pont az ellentétére, így kevesebb hiba fog előfordulni, ha egyáltalán elő fog. Újításokkal még valószínűleg bővítjük, de ez nem eredményez majd leállásokat.
Írta: Obi-Wan -
Cnut #34 Én is! (mármint kiváncsi vagyok) -
#33 Elértem... Csak az a baj, hogy napi egy leckét lehet megtanulni, és 6 lecke van. Mind1, kiváncsi vagyok.
-
Karaktered szakmája:
Fejvadász (Független)
Karaktered neme:
Férfi
Életpont: 560/560
Tapasztalat: 13094 xp
Pénz: 9314 birodalmi kredit
Legutóbbi állás:
Birodalmi negyed
Bolygó: Tatooine
még 2 nap kb. :] -
Cnut #31 Majd azért írd le előtte :) -
#30 Karaktered szakmája:
Fejvadász (Független)
Karaktered neme:
Férfi
Életpont: 460/460
Tapasztalat: 11056 xp
Pénz: 10313 birodalmi kredit
Legutóbbi állás:
Mos Eisley Gyógycentrum
Bolygó: Tatooine
Hétvégére meglesz a 10. szint tutira... kurva kiváncsi vagyok a kiképzésre. Ha az is csak észnélküli kattingatásokból fog állni, megölöm magam. -
#29 very usefull , thx -
#28 Aki esetleg meg nem vett terkepet, tessek, itt van.
-
#27 én is vagyok vele néha , én is a 8. szintre hajtok már és 10 nél a kötelet is használhatom -
Cnut #26 Az. Mire a képzéshez érnék megunom. És arról se hiszem hogy olyan nagy valami lenne. Viszont ha eléri a játék a Larkinor szintjét akkor visszalépek! Szóval 1 év! :) -
#25 Egyebkent ezek a fejvadasz munkak is eleg nullak :/
100 kattintasert kaptam 98 kreditet, hat soha tobbet.
Most 7 vagyok, hajtok a 8. szintre, ugyanolyan lenyeket olok, apro xp-kert, szoval csak olyan esztelen kattingatas mar szinte az egesz :/ -
#24 Akkor csereld vissza.
Mekkorakat sebez a tusken bot? En azt kihagytam. -
#23 Mire jó az ha házakat veszek , járműveket tárolok a garázsba ????
Amúgy olyan genya a játék 10 es fejvadász szint kell az első kiképzéshez
Most 5 ös szintü vagyok , tusken botom volt de lecseréltem járur stukira , de asszem befaragtam vele mer sokkal kevesebbet sebez ... -
Cnut #22 Naboo vagy Corelia -
#21 melyik bolygónak örülnétek a legjobban a Tatooine után?
én a Hothnak. -
Goth #20 nemrossz játék, de szarakodik most a szerver :C -
#19 :)) -
#18 Cat lesz akkora snecie hogy ír Lucas bának hogy mi ne tudjunk jáccani ! -
Cnut #17 És akkor mi van? -
Cat #16 már nemazért, de szerintetek a lucasarts biztosította a jogokat ahhoz, hogy a star wars világát használhassák? kétlem hogy tudott volna ez az emberke eleget fizetni hozzá... -
#15 thx. akkor majd holnap megszerzem. :) -
Cnut #14 Mindenes bolt, 5. szint kell hozzá. -
#13 hol lehet?
én is ma reggeltem, el is fogytak a kattintásaim... :Ccc -
#12 megvan. -
#11 Cnut!
mapot hol szerezted? -
Cnut #10 Én már régebb regisztrált voltam... -
#9 screenshotról látom , de ez a xar nem küldi az aktiváló mailemet és addig nem tok belépni -
Cnut #8 Ja, én Cnut vagyok ott is. -
#7 Én elvetemüült star warsos tuti nekikezdek , msot regeltem magam , szega néven tolom majd , figyeljétek , addig is az erő legyen veletek .... -
Cnut #6
-
Cnut #5 Már csinálom! -
Shadow_THH #4 képeket mutatnál, hogy megéri e regelni -
Cnut #3 Olyasmi mint a Larkinor, csak Star Wars világban. Egyenlőre csak a Tatooine -on zajli a játék, de fejleszik, épül-szépül. Én tegnap kezdtem. -
#2 és ezmi? bővebben?