15
  • KDOG
    szánalmas amit itt elöadtok :D
  • strogg
    Botrányos!
    adjátopk nekem azt a 45 milliárdot, higgyétek el megoldanám belőle a felzárkóztatást.
    Amíg milliárdok mennek ki a campus-ra, és kakaóbiztos gépeket vesznek, meg a BKV-nak működéskléptelen info terminálokat addig nevetséges ez az egész.
  • HENCIG
    Az elmúló ciklus alatt újabb 2 elérésre fizettem elő...most akkor kettővel többen neteznek??
    Összesen 3 elérésem van, de ettől még mindig csak 3-an netezünk a gépekkel..
    Sőt jövőre valóban szándékozom +1 elérést intézni.. most akkor megint többen leszünk?
    Neeem! Pontosan hárman fogunk továbbra is netezni..
    Kovács úr, kovács úr! Statisztikán kívül és a Sulinetes gazdagodáson kívül értünk máshoz is??
  • Darth Sith
    "- ingyen laptop a roma egyetemistáknak"
    kb úgy fogják ezeket is felhasználni mint amikor kaptak önkormányzati lakást, és mit csináltak? eltüzelték a parkettát és a csöveket eladták a mélybe...
  • Darth Sith
    múltkor olvastam hogy minden kormánytag kapott új laptop-ot, de nem az olcsóbb fajtából, hanem eléggé High-end kategóriásat, igaz felnyitni sem tudták, nem hogy bekapcsolni, de nekik azé kell... meg az A8as audi a seggük alá. És mellette lopnak egésznap, már csak a munka része hiányzik.
  • szombi
    Nem kell őket félteni, ötleteik vannak:

- kakaóbiztos gépek a bölcsödés néniknek
    - ingyen laptop a roma egyetemistáknak
    - d€ut$ch€ t€l€kom kistafírozása
    - használhjatatlan e-önkormányzat mindenhová
  • arty
    évi költségvetés: 46milliárd
    ebből gyanus beszerzésekre, pályázatokra, stb: 45milliárd

kiváncsi leszek a sok kurrupt féreg idén mit talál ki nekünk ...
  • echo
    Nekem leginkább ez az e-közigazgatás projekt a leginkább szimpatikus. Csak akkor lenne az igazi, ha ezzel párhuzamosan a közalkalmazottak egy részét le is építenék...
  • maestro85
    elgépeltem... Ha a magyar cégeket támogatni kelene le sem sz*rják őket... és alakosság 15e-21e között van
  • maestro85
    A Sz*rt!! Huhh de idegesítő! Semmit se a nyomi IHM ért el! Amit elért azt mind külföldi cég ért el, a jó hátterével alias t-com, UPC. A magyar ekiket meg támogatni kell le sz*rják, mert ők hogy megéljenek képtelenek tök drágán adni a netet, és itt vidéken kaptunk 64Kbites kábelnetet 2éves hűségnyilatkozattal 4900 forintélrt havonta! Ezt nevezik sikernek a 21-ik zázadban? Pedig a városban rég kivolt építve a kábeltévé hálózat, a lakosság meg 15-20 között van valhol félúton.
  • benczurzs
    Az a baj, hogy sokan keverik a számítástechnikát, az informatikával.
    Az előbbi áll a gépekből, és kész....
    Az utóbbi viszont jóval többe kerül, mint a puszta gépek. A gépek egy kis költség a sok között.
    Az egész rendszer megszervezése, és működtetése álltalában többe kerül, mint maguk az eszközök.
    És a hírekben sem mondanak el mindent normálisan, hogy mire is költöttek.
    Szerintem mind a 2 oldalon van probléma
    Az IHM, és az egyéni értékelő emberek.
  • k0zi
    Én mondjuk még mindig nem értem mi a f*sznak számítógép az óvodába a gyerekeknek. Olvasni sem tudnak.
  • EvilDevil
    ne legyetek már ennyire rosszindulatúak...
  • lpapi
    Pár kakaóbiztos gép még ki jön belőle pl... Vagy új gépek a kormánytagoknak (hatékonyabb munka érdekébe), akik közül sztm a legtöbb kezelni se tudja...
  • sonicXX
    BUÉK az IHM-nek is... kapnak még 4 milliárdot, hogy mégtöbből lehessen nyúlni - éljen!

Áh már nem is mondok inkább semmit... sajnálom leírni is...