Hozzáértést és hozzáférést fejlesztene az IHM

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szánalmas amit itt elöadtok 😄

Aki hülye, haljon meg.

Botrányos!
adjátopk nekem azt a 45 milliárdot, higgyétek el megoldanám belõle a felzárkóztatást.
Amíg milliárdok mennek ki a campus-ra, és kakaóbiztos gépeket vesznek, meg a BKV-nak mûködéskléptelen info terminálokat addig nevetséges ez az egész.
Az elmúló ciklus alatt újabb 2 elérésre fizettem elõ...most akkor kettõvel többen neteznek??
Összesen 3 elérésem van, de ettõl még mindig csak 3-an netezünk a gépekkel..
Sõt jövõre valóban szándékozom +1 elérést intézni.. most akkor megint többen leszünk?
Neeem! Pontosan hárman fogunk továbbra is netezni..
Kovács úr, kovács úr! Statisztikán kívül és a Sulinetes gazdagodáson kívül értünk máshoz is??

Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)

Darth Sith
"- ingyen laptop a roma egyetemistáknak"
kb úgy fogják ezeket is felhasználni mint amikor kaptak önkormányzati lakást, és mit csináltak? eltüzelték a parkettát és a csöveket eladták a mélybe...

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Darth Sith
múltkor olvastam hogy minden kormánytag kapott új laptop-ot, de nem az olcsóbb fajtából, hanem eléggé High-end kategóriásat, igaz felnyitni sem tudták, nem hogy bekapcsolni, de nekik azé kell... meg az A8as audi a seggük alá. És mellette lopnak egésznap, már csak a munka része hiányzik.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Nem kell õket félteni, ötleteik vannak:

- kakaóbiztos gépek a bölcsödés néniknek
- ingyen laptop a roma egyetemistáknak
- d€ut$ch€ t€l€kom kistafírozása
- használhjatatlan e-önkormányzat mindenhová
arty
évi költségvetés: 46milliárd
ebbõl gyanus beszerzésekre, pályázatokra, stb: 45milliárd

kiváncsi leszek a sok kurrupt féreg idén mit talál ki nekünk ...

Forza.

Nekem leginkább ez az e-közigazgatás projekt a leginkább szimpatikus. Csak akkor lenne az igazi, ha ezzel párhuzamosan a közalkalmazottak egy részét le is építenék...

maestro85
<#email> elgépeltem... Ha a magyar cégeket támogatni kelene le sem sz*rják õket... és alakosság 15e-21e között van

maestro85
A Sz*rt!! <#gunyos1> Huhh de idegesítõ! Semmit se a nyomi IHM ért el! Amit elért azt mind külföldi cég ért el, a jó hátterével alias t-com, UPC. A magyar ekiket meg támogatni kell le sz*rják, mert õk hogy megéljenek képtelenek tök drágán adni a netet, és itt vidéken kaptunk 64Kbites kábelnetet 2éves hûségnyilatkozattal 4900 forintélrt havonta! Ezt nevezik sikernek a 21-ik zázadban? Pedig a városban rég kivolt építve a kábeltévé hálózat, a lakosság meg 15-20 között van valhol félúton.

Az a baj, hogy sokan keverik a számítástechnikát, az informatikával.
Az elõbbi áll a gépekbõl, és kész....
Az utóbbi viszont jóval többe kerül, mint a puszta gépek. A gépek egy kis költség a sok között.
Az egész rendszer megszervezése, és mûködtetése álltalában többe kerül, mint maguk az eszközök.
És a hírekben sem mondanak el mindent normálisan, hogy mire is költöttek.
Szerintem mind a 2 oldalon van probléma <#wilting>
Az IHM, és az egyéni értékelõ emberek.
Én mondjuk még mindig nem értem mi a f*sznak számítógép az óvodába a gyerekeknek. Olvasni sem tudnak.

Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html

EvilDevil
ne legyetek már ennyire rosszindulatúak...

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

lpapi
Pár kakaóbiztos gép még ki jön belõle pl... Vagy új gépek a kormánytagoknak (hatékonyabb munka érdekébe), akik közül sztm a legtöbb kezelni se tudja...

\"Az igazi nagyság mértéke az, hogy mekkora szabadságot adsz másoknak, nem pedig az, hogy menyire tudsz másokat arra kényszeríteni , amit te akarsz.\" /Larry Wall/

BUÉK az IHM-nek is... kapnak még 4 milliárdot, hogy mégtöbbõl lehessen nyúlni - éljen!

Áh már nem is mondok inkább semmit... sajnálom leírni is...