758
-
#235 olyan régen volt már:
SSSSZZZZZZZZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZZZZZZZZZZNNNNNNNNYYYYYYOOOOOOOLLLLLLLLCCCCCCVVVVVVAAAAAAANNNNNN!!! -
Mik #234 Erre várnak a magyar kommentátorok mióta, sikítanának most. : ) -
#233 az szép grat -
#232 pöpec -
Carti19 #231 501, 9 nyíllal! :)
-
#230 ok thx -
#229 egy ilyen új tábla kb 8-10 ezer forint dartok nélkül -
#228 Hi
Anno a seregben es utana nagy Darts buzi voltam...van is egy ilyen Harrows loszor "versenytablam". (anno jo draga volt) meg 2-3 keszlet dartom. (egy kupac szarnyal meg miegyebek...a muanyag hegyek elfogytak meg anno a kocsmazasban...de emlekszem ilyen zacskonyi volt mindig ;))
Mit er ma egy ilyen?! (sajna miota elkoltoztunk nincs helye a tablanak..pedig nagyon szerettem meg egymagam is gyakorolni..volt is rendszeresen izomlaz a jobbkezben :DDD)
-
#227 lekell tölteni innen -
Mik #226 Hol lehet játszani ilyet a neten? -
#225 azér hardon nem csinál ilyeneket:) -
#224 játékboltban is nézd meg
meg olyan helyen ahol játékgépeket árulnak ---olyan tuti van
miskolc powa:) -
#223 Én is keresgéltem a neten, de itt, Miskolcon nem nagyon találtam ilyen üzletet. Bár azt sem tudom pontosan, hogy milyen név alatt keressem. Sportszerbolt, darts-szaküzlet... -
#222 hi
én is láttam a Phil Taylor --Wayne Mardle játszmát (amikor a topikot nyitottad)
Nagyon komoly meccs volt!
Másnap a bnőmmel egyből mentünk darts táblát nézni.
budán néztük (amit a darts.hu-n áruénak)
aztán hazafelé még a Decathlonban de ott csak műanyagok voltak.Olyat nem akartam.
-
#221 Ezt nem hiszem el ami itt megy:)))
Darts rulez -
#220 ja akkor kösz és yo8 SZZZÁÁÁZZNNYOOOLCCCVVAAANNNN!!!!!!!!!!! -
#219 Na mivan? Fellőtték a pizsamát? Akkor álmodjatok dartsokat és T20-akat, ja meg persze SZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZZNNYYOOOOOOOOOOOOOOLLLLLCCCVVVAAAAAAAAAAN!!! -
#218 ja joéjt -
captan #217 na jóccakát!! -
#216 oltás játék csak kár hogy 2orát lehet nyomni de milyen csicska a gép -
captan #215 lol -
FiReBoY #214 Én mondtam. :) -
#213 ízzzzigépodabasz
-
captan #212 Harrows táblák is nagyon jók! 8000-10000ért lehet kapni én karácsonyra kaptam és adtak hozzá 6 nyilat -
#211 :DDD joccakát -
Monoton #210
NA jóccakát!! -
#209 nem vagyok egyedül -
#208 -
#207 [darts buzi lett] -
#206 SZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZZZNYOOOOOOOOOOOOOOLCVAAAAAAAAAAAAAANNNNN!!!
Nagyon király ez a demo, ez megteszi addig még nem veszek táblát! -
Monoton #205 Aki vásárolni szeretne ajánlom ezt az oldalt : http://novoparts.hu/catalog/index.php -
FiReBoY #204 Na írok egy kicsit a tábláról meg úgy mindenről.
Aki most akarja elkezdeni a dartsozást, annak el kell döntenie, hogy mivel szeretne játszani: soft-tal (műanyag tű - kezdőknek ajánlott, hogy ne legyen tele lyukkal a falad) vagy steel-el (fém tű, haladóknak inkább). Ehhez a táblaválasztást csak a steel-nek írom le, mert én is azt tolom, de van közben softkészletem is.
Minden nagy profi azt mondja, hogy szakboltban kell megvenni a cuccost, ha most akar az ember elkezdeni dartsozni éshát tapasztalatok szerint igazuk is van. Én speciel az egyik hipermarketben vettem a mostani táblámat (csomagban: tábla + 6 db tű) és jópénzért vettem saját nyílkészletet is ugyanott, hiszen a nagy bevásárlóközpontokban is lehet Harrows cuccokat venni, ami egy nagyon jó márka. Nyílkészlet van 1000 Ft-tól, ami egészen 10 fölé megy.
Táblaválasztásnál sajnos nem döntöttem jól (végülis a szett megérte), de nekem bőven elég volt arra, hogy fejlesszem magam. Szóval aki komolyabban szeretné űzni ezt a szakágat, az vegyen egy picit márkásabb táblát (Harrows táblát max 10-ért) és egy jó nyílkészletet.
A nyílkészletet viszont nem szabad csak találomra eldönteni. El kell menni specifikus boltban és ott megengedik, hogy leteszteld azt a készletet, ami megtetszett, hogy milyen súlyra, kézre esik-e, stb. De nem csak szetteket lehet boltban venni, hanem külön építeni is lehet magadnak dartot, de ezt a boltban ha elmegy az ember meg fogja látni.
Összegzésképpen a soft könnyebb ága a darts-nak és kezdőknek mindig azt ajánlják, mert nem annyira költséges, mint a steel, de azért itt is lehet költekezni. És a táblához végezetül annyit, hogy nemárt egy nagyonpicit tovább gyűjteni és akkor egy jobb táblát tud az ember venni, ami tovább bírja. -
#203 :DDDDDDDDDDD -
#202 bazzeg -
Netam #201 uh ez durva
-
Monoton #200
És a hozzátartozó tábla! -
#199 ja monnyuk nem rossz az télleg -
Netam #198 szerintem nem. szerintem a steel a legjobb -
#197 sztrájkoljunk -
#196 szpemmeljünk hogy legyen az első :DDDDDDDDDDDDD
amugy szerintetek az elektromos tábla jobb mint pl az unicorn?