31
Az Equilibrium rendezőjének új filmje.
-
feketeribizli #31 lEGALÁBB OLYAN JÓ, MINT A TIGRIS ÉS A SÁRKÁNY! -
#30 Most néztem meg én is 2 napja a dvdscr verziót és egyre jobban tetszik szerintem is egy nagyon jó film.Jó, nem egy equilibrium de eddig az év egyik legjobb akciófilmje az underworld 2 mellett. -
vg #29 Nekem nagyon teszett a film, tuti megveszem majd DVD-n is! -
zizu21 #28 Jo film lehetett volna belole, de nem lett. Foleg az a resz durva mikor "ugyanolyan gyorsak es erosek vagyunk mint te, te is tudod" erre leol mindenkit egy vagassal..:P -
#27 Nem volt ez olyan rossz, főleg az az antigravitációs cucc volt kemény bár kicsit láccott, hogy számítógépes. -
winnie #26 a látvány miatt mozi kell ehhez - az más kérdés, hogy nyilván nem lesz itthon. -
#25 Na megnéztem.Hát mit ne mondjak tényleg nem lett egy etalon.Sajnos a trailerrel ellentétben a film közel sem annyira pörgős mint hittem.Sok az unalmas rész.De azért nem olyan rosz.Moziban biztos jobb lesz -
#24 Ultraviolet.2006.XVID.TS-LRC 1CD
Ultraviolet.TS.SVCD.RUSTLERS 2CD
SVCD-ről kép:
-
-
#22 megvan már valakinek? mert ha nemrossz a minősége leszedem én is:P -
#21 Ultraviolet.CAM.MALASiUS 2cd -
#20 Basszus, 4,2-re esett 1 nap alatt és még nem szavaztak 1000-en sem:( -
vg #19 Ez relatív! Nekem az egyik kedvenc filmem a Wing Commander, és a Battlefield Earth. Ezek a filmek az imdb szerint a legrosszabb filmek a világon, de én imádom öket. Szerintem ne mások véleményét nézd, hanem a sajátod! -
#18 Bár vannak ilyenek is. -
#17 NA, bemutatták amerikában.Sajnos az imdb-n nincsenek túlzottan elájulva tőle 6,1-en áll a mutató és a user commentekben Nem egy ember élete legrosszabb filmjének tartja :(, pedig komolyan mondom az év egyik legnagyobb meglepetésfilmjének vártam. -
#16 Official Website
(erdekes... olyan mint Aeon Flux - ****sag...Ö) -
Inquisitor #15 Én is. Ha a hivatalos bemutató ilyen messze van ... Vagy ő miből jósolta? Kávézacból, esetleg az Equilibrium adataiból? ;) -
winnie #14 az imdb-végeredményre célzott. -
Inquisitor #13 Miért, hányan látták a még be sem mutatott filmet? Ha jól kalkulálok sajtóvetítés is max. mostanában lesz, de akkor még nem szoktak értékelni az imdb-n ... -
#12 Megjelent néhány új kép. -
#11 Hááát nem tudom.:)
Nekem tetszett de szerintem az imdb-n a kb 6,2 lesz a végleges mutatója. -
#10 Megjelent a hivatalos trailer -
#9 Hát ez a múvi hihetetlen, ugyan olyan nevetséges mint az ekvilibriumban ... -
winnie #8 ez természetesen nem a hivatalos poszter. -
haxoror #7 úristen...
szerencse hogy nem késekkel volt ugyanez
persze ettől még lehet jó film de ennél a résznél majd becsukom a szemem. -
#6 Előástam egy másik linket, ide is megadom: katt (zip, 11.1 mega).
-
Shadow_THH #5 kill bill gyűrükúgás változata miután átment a csillagkapun
az equilibrium meg jó film volt -
haxoror #4 Kéne valami tréler a link az #1-ben nekem sem műxik :( -
#3 Az ekvilibriumnál nem lehet szarabb -
#2 öcsém, ez valami szörnyű.. -
#1 Február 23-án mutatják be legalábbis amerikában.
Megjelent a hivatalo pósztere ma:
+ itt van valami kém trailer. De nekem ezt nem sikerült megnéznem.
Luftwaffe, a Cyberspace szamurája beszabotálta magát egy orosz kémkomplexumba, melynek főszámítógépéből ezt a szupertitkos filmposztert sikerült zsákmányolnia. Az Ultraviolet az Equilibrium rendezőjének új filmje, amely már készen van, csak állítólag nem tetszett a befektetőknek és a mozinagyvállalatnak ezért jegelték egyelőre. A nemhivatalos tréler kissé borsos, ám Kurt Wimmer nagymester kétséget kizáróan továbbfejlesztette óriási Gun Kata találmányát. A kitűnő Resident Evil: Apocalypse filmen vérbrutál mozikungfus bosszúállóvá kikeményített Milla Jovovich szuperjól néz ki az új szerelésben. Nem csak a poszteren látott cuccban mászkál a drága, van ennél dögösebb szerkója is a filmben.. Akciójelenetet elnézve a főhősnő - Violet - afféle Neo és Grammaton Cleric keverék nagymesteri hatalmat képvisel. Kissé giccses, néhol enyhén csömörgörcs az akcióelemek folyama, de összességében elviselhető. Főleg a kémtrélerben látott kamerából-kamerába átúsztatások a jók. A 2006-ra beharangozott múvi mindenképp MÁSZTSZÍ!
info:hw