Horrorra Akadva 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
úgy mint csajozós film, az se horrora akadva,de ugyanazok csinlták, és a romantikus filmeket parodizálták ki benne.
nemtom mi pontosan a neve a sima filmesnek, de ugy tom csak dvd-n lesz, januárba.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
- Úristen!!!
- Mivan?!
- Ööö.. a másik láb!
- Anyáám!
(csatt)
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Lesz 5.része?😊
Szerintem csak nem láttad azokat a filmeket amiket kifiguráztak.
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
Ui.: már a csaj is eltávolodott a kezdeti igen banga fazontól, már nem volt annyira balf..sz. Nomeg a feka csaj, mi a fenét keresett ott?
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
egyszer röhögtem rajta, mikor a csajszi a szobában volt... vagy anéger csávó. nemtom😄 a3-an meg szinte folyamatosanXDDd
végre valaki akinek nem tetszik a 2 rész <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
Nekem a tripodos rész tetszik, amikor a fülhallgatók is támadnak 😄
De a szinkron sztem úgyanúgy szar mint az elõzõben
apocalypse
vannak rajta kimaradt jelenetek, azok durvák😄 fõleg mikro ujraélesztik anégert, és a néger csaj rászol h ütik a rendõrök a fekát XDDD
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
nem is tudom miért hagyták ki azokat a részeket belöle !!
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
emg szvsz a horrora akadva "sorozat" igyekszik nem letablózni h ugyanarra épülne hanem csak éppaz évközbe szerepet tini horrofilmek parodizálásáról szol. igaz, azért fellelhetjük benne az elõzõ részek folytatásos esemyéneit, de szvsz ezt nagoyn jhól megcsinálják benne!
a 4. részt még nem láttam, de biztos az is jó lehet!
Most olvastam a http://www.imdb.com/title/tt0795461/ linken, hogy 2008-ra tervezik az 5. Scary Movie-t!
Ebbõl a hülyeségbõl nem lehet kifogyni, ugyanis mindig lesz olyan film, ami csak arra vár, kiparodizálják! 😉
az elsõ meg a második részben legalább a szeínészek jók voltak.
mellesleg king kong nincs is benne:S:S:S
De a 2 rész az tényleg nagyon silány volt szerintem !!!