Kitüntették az iPod tervezőjét

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil3nt
én odavagyok az ipodért <és vanis>, term. én is tudom, hogy a márkát meg kell keményen fizetni, de ez a letisztultság ami jellemzi az apple-t ez fantasztikus...szubjektív vélemény...nekem ipod videom van ésha megnézed a képességit nem igen kapsz ennyiért egy ilyet...én amiket láttam 130 és többe kerül.

Elképzelhetõ hogy tudásban a Sony, iRiver, stb. cuccai rávernek az iPodra. A siker nem a tudásban, hanem a használhatóságban rejlik.
Van egy ismerõsöm, aki azért ítélte el az iPodot, mert szerinte nagyon lassú a menüje, alig tudott fel-le mozogni, a hangerõállítás pedig kész szenvedés volt. Aztán láttam ahogy az én iPodomat próbálgatja. Nem tudta ugyanis, hogy a kör alakú kezelõszerv tulajdonképpen touchpad, még nyomkodni sem kell, csak lazán mozgatni az ujjat rajta, mint a notebookokon. Akkor kicsit megremegett az apple-utálata. 😊
Darth Sith
én spec a Westendben lévõ Media Marktban láttam 47 bruttóért!

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Én sem értem az IPod sikerét, szerintem teljesen gagyi a kis cucc.
Ez az Apple tud valamit, mert veszik mint a cukrot. Lehet azért, mert olyan trendy...
Márbocsm de melyik ez a Sony player és hol kapod meg 47 bruttóért? 😛
Darth Sith
az új 20GB-os Sony playert hozzádvágják 47bruttóért, míg iPodból a 4gigás mini 65k... Arról nem is beszélve hogy iTunes, meg borzalmasan szar aksik... Az Apple-nek vannak jó cuccai, nagyon szeretem, de az iPodod nagyon nem szeretem... Csak a reklám nagy körülötte, marketing, de tudás/ár kategóriában nagyon alul van pl az iRiver-hez képest.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

itt is a markat fizeted meg, nem csak a tenyleges anyagot es technikat. az ipod sikeret meg az apple gondolom jol ki is hasznalja az ar magasabban tartasan
maestro85
Az újabb multimmédiás iPOD ok egész jók csak kegyetlen drágák. De viszont a pici kis 2-4Gb minik eléggé drágák, ahhoz képes hogy annyiért a Sony nak az új 20gb os lejátszóját meglehet kapni. Hiába a sokszor frissülõ ipod szoftver, az nem ér annyit sztem... Bár ez szubjektív 😊