25
Activity - TV2 - Műsorvezető: Szulák Andrea
-
#25 Gyerekekk!! :D Ez a Kelemen Anna, tuti be volt drogozva, vagy piálva!! -
#24 a mai adást a lányok feltétlenül nézzék férfi nemiszerveket láthatnak és nem lesz cenzúra! :D -
#23 Én a Pokémonnal vagyok így. A rajzfilm, az minősíthetetlenül szar, de a játékok (elsősorban Game Boyra) azok jók. -
#22 Az a jó benne -
#21 Oks! Itt maradok magamra a 100. fölöslegesen nyitott topicodban! -
#20 No comment
Maradj magadra -
#19 És különben is a topic látogatói között én vagyok szinte a legfiatalabb tehát ha megakarsz "fogni" keményebb dologgal probálkoz... -
#18 Istenem te félresikerült ember szörnyedvény a Dragon Ballos topic az egy PS2-es játék topic nem a mesét nézem egyébként ha játszanál velle leesne az állad a gagyi kis kamion szimulátoraid mellet! -
#17 szerintem is jó volt -
#16 Koltai? Rajzművész ektivitibe :D Fél óra, mire valamit ki lehet venni a "művéből" :) -
#15 Nagyon jó a szilveszteri kiadás, nekem nagyon tetszik. Kár, hogy nem rajzol a Koltai, de még nem késő -
#14 ha 3,5 éve megy akkor annyira szar nem lehet szerintem ^^ -
#13 Hát persze. Alighanem.
Inkább megyek Dragonballos topicba (nem akarok célozni semmire, de BONO meg olyat niyt -.-) -
#12 Jó de mindenki tudja, hogy valószinűleg az életkorából kifolyolag nyitogat ilyen topicokat! -
#11 Egyébként jogos a topic nyitása megértem Dextert ugyanis már kb. ugy 3,5 éve megy a műsor és eddig nem volt topicja (valószinű azért mert írtó szar műsor én még eggyet nem láttam belőlle de eltudom képzelni már csak a nevéből is, hogy miről szólhat) igy a Dexike ugy gondolta nyit egyet és voala itt van most a topic! -
#10 nem az életkora miatt hanem hogy ilyen topicokat nyitogat -
#9 én a kezdet idején néztem.. kb 2részt ha láttam :) -
#8 Szegény srácot mindenki az élet korával basztatja (köztük én is) de erről ő nem tehet majd felnő... remélhetőleg... -
#7 -
#6 nézzd meg az életkorát,úgy meglehet érteni:) -
#5 jeee -
#4 ezt nem hiszem el.... -
pasquale #3 ennek topik??? -
Grenzjager #2 ? -
#1 Hy!
Fergeteges jókedv, móka, kacagás. Ezek azok a dolgok, amelyekre hétről-hétre bizton számíthatnak a vetélkedő nézői. Nem lesz ez másként most sem, sőt, az e heti mezőny ismeretében talán nem túlzás kijelenteni, minden idők egyik legszórakoztatóbb Activity-je kerül képernyőre szombat este. Magyarország legnépszerűbb társasjátékában leginkább egymást - pontosabban saját párjukat - kell elkápráztatniuk a versenyzőknek. Amíg a hagyományos vetélkedőkben a tudásé, itt sokkal inkább a szerencséé a főszerep. A műsor végén pedig nem csak egy marad...
Na meg persze a bosszú :)