Grand Raid Offroad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gépigénnyel ne törödjetek, már 2005-ben elkezdék a fejlesztést, ennyi idõ alatt egy nagyon jó grafikus motort tudnak elõállítani. Példának itt fellehetne hozni a half life 2-t.
A noob-ok támogatója az MSX.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
u dont have to listen anybody else but me
Ma már minden hardverbõl megy. Egy közepes kártyából is nagyon durva fény és árnyék effekteket lehet kihozni.
nemértem mit oltogatjátok hogy ez csak ingame lehet, nézdmár meg az UT07-et, vagy az oblivion-t, gyerekek, 2010ben nagyon lelassul a gépfejlõdés, szoval ez simán elvárható...
de majd megláttyuk mit hoznak ki belöle,kivi vagyok. <#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
Amúgy a többi is ingém lehet. Mivel nem a szépségtõl függ a gépigény, hanem az egyszerûségtõl/bonyolultságtól. A sivatag nagy részében csak homokdombok vannak. Ezek egyáltalán nem bonyolultak, tehát simán megoldható hogy így nézzen ki.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse