Phil Collins

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/v/35K6vQRt67g&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

http://www.youtube.com/v/r0qBaBb1Y-U&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ide is UP nagy kedvence a muternak, egyedülálló hangja van...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az Easy Lover jó tõle:D

Sziasztok!

Magyarországon nincs túlreklámozva, de újra összeállt a Genesis és 2007 nyarán turnéra indulnak - Phil Collins, Tony Banks, Mike Rutherford, Daryl Stuermer, Chester Thompson felállásban.

Ennek keretében 2007. június 20-án a Puskás Ferenc Stadionban is fellépnek.

A jegyek már kaphatóak 6900-18900Ft közötti áron:Ticketpro

Érdemes igyekezni a vásárlással, mert minden helyszínen gyorsan fogynak a jegyek.

A Genesis hivatalos honlapja

csá
Szerintem Peter Gabriel elõb lépett ki (1976) a Genesisbõl mint Phil Collins (ca.1991).

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Voltan
<#shakehead> Szószparkéknál is esik a színvonal...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

hát te buta vagy ember ! mit keresel itt ?? tudod mit ne is válaszolj mert buta vagy !

Bandee1987
És mit csináljak vele? Most tiltottak le egy olyan South Park részt, ahol (idézem) "központi figurája egy Szûz Mária-szobor, aminek fenekébõl vér szivárog. XVI. Benedek pápát hívják a helyiek, hogy vizsgálja ki, csoda történt-e. XVI. Benedek kideríti, hogy a vér Szûz Máriának nem a végbelébõl, hanem a vaginájából szivárog. "Egy csaj, akinek a pinájából vér folyik, nem csoda. A csajok mindig így véreznek", közli a pápa. Ennyi az epizód története."

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
igen, de amit õ és te csinálsz tök felesleges szpemmelés. Ha nem tetszik a téma ne gyere be, én sem szoktam bemenni olyan helyre ami nekem nem tetszik.

sapkafej
de ember, az egy utalás volt, csak te nem fogod fel :|

Én leszarom, ha neki közel áll a szívéhez Phil Collins, mi van, ha nekem meg a south park...? na mindegy.

György

South Park - Timmy

Mindenkinek figyelmébe ajánlom! Sajnos csak 3gp, de érdemes megnézni. Phil Collins igazi arca! :-)

Nem azzal van baj hogy nem szereted Phil Collinst hanem azzal hogy ezt irtad be ! : Phil Collins egy nagy gyökér. #6
Szoval a helyedbe meghuznám magam ! <#ejnye1>

HA VALAMI NEM LETT VOLNA VILÁGOS A gyökér SZÓRA TETTEM A HANGSULYT !
de mondok egy példamondatot : én nem szeretem Phill Collinst mert nem jo a hangja vagy akármi de nem gyökér hisz nem is ismered !

sapkafej
és ha õ "ki nem állhatja", attól neked rosszabb? soha nem értettem, hogy miért lesznek idegesek az emberek attól, ha vki másnak nem tetszik vmi, ami nekik.

György

Bandee1987
szted ki kezdte a szitkozódást? oliverspy. én csak reagáltam rá

sapkafej
áóáóá ember! semmi bajom vele, csupán a te stílusdat használtam.

György

Bandee1987
ja, az tényleg nagyon jó szám. A Tarzanból és a Brother Bear-bõl is vannak jó számok tõle.

nyami

CodeRed
Imádom! Testify a kedvenc számom tõle!A 80'-as évek nem is létezett volna a zenéje nélkül....persze a tengerentúlon...mi igazán a 90'-es években kaptunk ízelítõt ebbõl.Például a Miami Vice sorozat melyet bõven átitatott Phill zenéje..sõt még játszott is benne pár rész erejéig.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Snecie Smicie
Végülis amíg nincsen Collinsos hsz érdemben, addig mehet Off is:>

Szóval most legutoljára a 83-as 90125. c lemezüket hallgattam meg, és nagyon tetszett, pedig akkoriban nem volt olyan hü de nagy fogadtatása.
Changes királyosÐÐ
Egyébként ha jól emlékszem, a legutóbbi szavazáson, melyet a Pink Floyd nyert, elég jó helyen végzett a Yes is.. Hogy konkrétan mi volt a kritérium, nem tudom, talán az eladott nagylemezek száma.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Alexease
Van meg toluk 2 bakelitem (is):P
Jon Anderson az egyik legkulonlegesebb enekhang. Ha mashonnan nem is, de Mike Oldfield egyik lemezerol biztos mindenkinek ismeros lehet. Maggie Railly-vel is enekelt duettet.

Bar ez Phil-hez kepest off, de Ot nem is csipazom annyira:)
Snecie Smicie
Kár<#szomoru1>

Pedig a Progresszív rock egyik legnagyobb zenekara volt.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Bandee1987
Azt nemigazán...

Bandee1987
No comment. Ha nem tetszik minek szpemmelsz be ide?

(megtehetném, hogy én is beszpemmelnék az MU topikba, hogy az milyen szar csapat, stb. , de nem teszem meg, mert nem vagyok akkora gyökér)

Snecie Smicie
Van itt aki ismeri a Yes-t?

burkusdió
Énis szeretem Phil-t
:)

Snecie Smicie
A Geensistõl a Phil Collins féle, tehát a korai jön be.
A késõbbi Peter Gabriel-féle már annyira nem.

sapkafej
ehh... mindegy

György

Phil Collins jó énekes akik idáig leszidták azok nem élték meg az õ sikerét tehát aki hülyeséget tud csak beiirni annak ajánlom a gumiszobát !
Téma lezárva nem vitatkozom ! de öszintén nincs értelme ezt csinálni !

sapkafej
Phil Collins egy nagy gyökér.

György

Bandee1987
A South park egy nagy gyökérség.

Még szerencse, hogy a South Park egy fogyatékosként állítja be! Én speciel ki nem állhatom!
Phil Collins a Timmy-ben a South Park 404. részében van. Ha valakit érdekel, akkor küldj9n privátüzenetet!

Bandee1987
Kedvenc számaim tõle: In the air tonight, Strangers like me, On my way, Another day in paradise, ...
és még sorokat tölthetnék meg a számcímekkel.

Bandee1987
Sajnos a magyarországi koncertjére nem volt alkalmam elmenni.

Bandee1987
Én nagyon bírom Phil zenéjét, ki szereti még?