36
Mindent Phil Collinsról és a Genesisről
-
IXEMGabeo #36 -
IXEMGabeo #35
ide is UP nagy kedvence a muternak, egyedülálló hangja van... -
gyuri12 #34 az Easy Lover jó tőle:D -
televanatököm #33
-
Balázs84 #32 Sziasztok!
Magyarországon nincs túlreklámozva, de újra összeállt a Genesis és 2007 nyarán turnéra indulnak - Phil Collins, Tony Banks, Mike Rutherford, Daryl Stuermer, Chester Thompson felállásban.
Ennek keretében 2007. június 20-án a Puskás Ferenc Stadionban is fellépnek.
A jegyek már kaphatóak 6900-18900Ft közötti áron:Ticketpro
Érdemes igyekezni a vásárlással, mert minden helyszínen gyorsan fogynak a jegyek.
A Genesis hivatalos honlapja -
Elso Balint #31 csá -
rohadt alma #30 Szerintem Peter Gabriel előb lépett ki (1976) a Genesisből mint Phil Collins (ca.1991). -
#29 Szószparkéknál is esik a színvonal... -
Peugeot #28 hát te buta vagy ember ! mit keresel itt ?? tudod mit ne is válaszolj mert buta vagy ! -
#27 És mit csináljak vele? Most tiltottak le egy olyan South Park részt, ahol (idézem) "központi figurája egy Szűz Mária-szobor, aminek fenekéből vér szivárog. XVI. Benedek pápát hívják a helyiek, hogy vizsgálja ki, csoda történt-e. XVI. Benedek kideríti, hogy a vér Szűz Máriának nem a végbeléből, hanem a vaginájából szivárog. "Egy csaj, akinek a pinájából vér folyik, nem csoda. A csajok mindig így véreznek", közli a pápa. Ennyi az epizód története."
-
#26 igen, de amit ő és te csinálsz tök felesleges szpemmelés. Ha nem tetszik a téma ne gyere be, én sem szoktam bemenni olyan helyre ami nekem nem tetszik. -
#25 de ember, az egy utalás volt, csak te nem fogod fel :|
Én leszarom, ha neki közel áll a szívéhez Phil Collins, mi van, ha nekem meg a south park...? na mindegy. -
oliverspy #24 South Park - Timmy
Mindenkinek figyelmébe ajánlom! Sajnos csak 3gp, de érdemes megnézni. Phil Collins igazi arca! :-) -
Peugeot #23 Nem azzal van baj hogy nem szereted Phil Collinst hanem azzal hogy ezt irtad be ! : Phil Collins egy nagy gyökér. #6
Szoval a helyedbe meghuznám magam !
HA VALAMI NEM LETT VOLNA VILÁGOS A gyökér SZÓRA TETTEM A HANGSULYT !
de mondok egy példamondatot : én nem szeretem Phill Collinst mert nem jo a hangja vagy akármi de nem gyökér hisz nem is ismered ! -
#22 és ha ő "ki nem állhatja", attól neked rosszabb? soha nem értettem, hogy miért lesznek idegesek az emberek attól, ha vki másnak nem tetszik vmi, ami nekik. -
#21 szted ki kezdte a szitkozódást? oliverspy. én csak reagáltam rá -
#20 áóáóá ember! semmi bajom vele, csupán a te stílusdat használtam. -
#19 ja, az tényleg nagyon jó szám. A Tarzanból és a Brother Bear-ből is vannak jó számok tőle. -
#18 #5 -
#17 Imádom! Testify a kedvenc számom tőle!A 80'-as évek nem is létezett volna a zenéje nélkül....persze a tengerentúlon...mi igazán a 90'-es években kaptunk ízelítőt ebből.Például a Miami Vice sorozat melyet bőven átitatott Phill zenéje..sőt még játszott is benne pár rész erejéig. -
#16 Végülis amíg nincsen Collinsos hsz érdemben, addig mehet Off is:>
Szóval most legutoljára a 83-as 90125. c lemezüket hallgattam meg, és nagyon tetszett, pedig akkoriban nem volt olyan hü de nagy fogadtatása.
Changes királyosÐÐ
Egyébként ha jól emlékszem, a legutóbbi szavazáson, melyet a Pink Floyd nyert, elég jó helyen végzett a Yes is.. Hogy konkrétan mi volt a kritérium, nem tudom, talán az eladott nagylemezek száma.
-
#15 Van meg toluk 2 bakelitem (is):P
Jon Anderson az egyik legkulonlegesebb enekhang. Ha mashonnan nem is, de Mike Oldfield egyik lemezerol biztos mindenkinek ismeros lehet. Maggie Railly-vel is enekelt duettet.
Bar ez Phil-hez kepest off, de Ot nem is csipazom annyira:) -
#14 Kár
Pedig a Progresszív rock egyik legnagyobb zenekara volt.
-
#13 Azt nemigazán... -
#12 No comment. Ha nem tetszik minek szpemmelsz be ide?
(megtehetném, hogy én is beszpemmelnék az MU topikba, hogy az milyen szar csapat, stb. , de nem teszem meg, mert nem vagyok akkora gyökér) -
#11 Van itt aki ismeri a Yes-t? -
#10 Énis szeretem Phil-t
:) -
#9 A Geensistől a Phil Collins féle, tehát a korai jön be.
A későbbi Peter Gabriel-féle már annyira nem. -
#8 ehh... mindegy -
Peugeot #7 Phil Collins jó énekes akik idáig leszidták azok nem élték meg az ő sikerét tehát aki hülyeséget tud csak beiirni annak ajánlom a gumiszobát !
Téma lezárva nem vitatkozom ! de öszintén nincs értelme ezt csinálni ! -
#6 Phil Collins egy nagy gyökér. -
#5 A South park egy nagy gyökérség. -
oliverspy #4 Még szerencse, hogy a South Park egy fogyatékosként állítja be! Én speciel ki nem állhatom!
Phil Collins a Timmy-ben a South Park 404. részében van. Ha valakit érdekel, akkor küldj9n privátüzenetet! -
#3 Kedvenc számaim tőle: In the air tonight, Strangers like me, On my way, Another day in paradise, ...
és még sorokat tölthetnék meg a számcímekkel. -
#2 Sajnos a magyarországi koncertjére nem volt alkalmam elmenni. -
#1 Én nagyon bírom Phil zenéjét, ki szereti még?