5
Na?
  • Tufa
    #5
    ez milyen bovli lett :o
  • DEXTER92
    #4
    Nem szimpi neki a topic :)
  • Peugeot
    #3
    ki tudja :D
  • Pheel
    #2
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1103411172]Ez miért nem jó?[/URL]
  • oliverspy
    #1
    A kagylóformájú készülék 99 milliméter hosszú, 53 milliméter széles, 19,6 milliméter vastag (89 köbcentiméter) és mintegy 125 gramm tömegű. A méret- és tömeggyarapodás vélhetően annak tudható be, hogy a V3 utódja immár UMTS hálózatokban is használható lesz, a kétkamerás 3G mobilok pedig közismerten nagyobbak és nehezebbek 2,5G (GPRS) társaiknál.

    A nagyméretű, 2,2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú belső folyadékkristályos kijelző QVGA, vagyis 240x320 pixeles felbontással büszkélkedhet, ehhez pedig ráadásul nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalat társul. A CLI technológiájú külső kijelző ugyancsak színes, felbontása pedig 96x80 képpont.

    A Motorola V3-at sok kritika érte amiatt, hogy kamerája mindössze VGA felbontású, a V3X-nek viszont már e téren sem kell szégyenkeznie, hiszen a készülékbe épített fő fényképezőgép egy 2 megapixeles felbontású képszenzorra épül. A kamera egyébként nyolcszoros digitális zoommal, makró üzemmóddal, valamint LED alapú segédfénnyel is fel van vértezve, ezenkívül pedig még egy második, elsősorban videóhívásokhoz használatos VGA kamera is helyet kapott a készülék belső részén.

    A Bluetooth kompatibilitás szinte már teljesen magától értetődő dolog, csakúgy mint az MP3, AAC, WMA, WMV, illetve MPEG4 állományok lejátszása. A telefon belső memóriája 64 MB méretű, de természetesen a memóriabővítési lehetőségről (TransFlash) is gondoskodtak a Motorola fejlesztői.