Keresztény zene

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
Szemetek!
Nem írják az extol-t ! 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

látom igen nagyok a félreértések a keresztény zenével kapcsolatban
a hívõ emberek körében két csoportra van bontva a zene: keresztényre és világira
a keresztény zenekarok tagjai hisznek Istenben és ez zenéjük szövegén is megjelenik
kb. ennyi (legalábbis nem találtam részletes infót a témáról)

sok ismert együttes van amirõl nem is gondoljátok hogy keresztény zenét játszik, ilyen példál a POD (Payable on death), aminek cd borítóján is megtalálható a kereszt szimbólum

vagy az MXPX punk banda, stb. stb.
itt találtok még jópár ismert nevet
szinte minden mûfajban találni keresztény zenét
szóval ezt a sok sületlenséget amit összehordtatok itt alul mind mehetne a lomtárba

bld
ezt atopicot igazán lehetne törölni mostmár

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bld
ja ja azért nem kéen fokozni ennyire de amúgy sztem jónéhányan vunk aki el tudnák mondani a csúnya valóságot....

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

blackmetal
na most ájjál le

\"For those about to rock-we salute you!\"

Miért akarod lezáratni a topicot te demokráciabajnok?Inkább nyiss te is a társaidnak egyet"Dávid csillag" néven

Herr Lehrer
Barátom neked rendesen kimosták az agyadat.

Your suffers will be legendary even in hell!

Szabi84
Visszaolvastam... Hát ez hitgyülis topic bazze na én hhuzok is innen bye

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
Mi az a keresztény zene?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

laci 700
VALAKI LETUDNÁ ZÁRNI EZT A TOPIKOT????

Tévedsz, én nem nézem le a hívõket.
Nem vagyok ateista, de nem tetszik ahogyan a hitet az anyagiakkal keverik.

Taranov
Mert egyes emberek a hívõket lenézik, mivel olyanban hisznek, ami az ateisták szerint nem létezik.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Fejlõdik (azaz változik) a világ.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ebben nincs igazad. Pénz kell az egyháznak is természetesen, de cserébe tempolokat, iskolákat mûködtetnek. Persze most nem a hit.hu-ra gondolok, hanem pl. a katolikus egyházra.

Más véleménye miért lenne rosszabb a tiédnél? Ezért van a fórum.

Tudom ajánlani a http://sp.hostoffice.hu/episodes/index.php lapon a 709-es epizódot - Keresztény rock címmel.

Gyógyulást...

csak magadat röhögheted amikor ilyet írsz,
ezek normális bandák, hisznek Istenben ennyi a differencia

itt van pár link keresztenyrock.lap.hu

shad0w
Mustármag együttes a legnagyobb király!!!444 <#idiota>

don't give a fuck

bld
asszem már nem emléxem a muki nevére csak röhögtem amikor mesélték h egy hangárban iylen partykat szervez, tényleg nem hittem el... aztán vhogy rávett pár nagy nevet és kész is volt gyak.lag... belátom én tévedtem, nekm is ezzel kellene foglalkoznom

hmhm
Német Sanyi ? 😮

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

bld
jobb ha kiynitoda szemed és megnézed h mit adsz és mit kapsz: )
én még röhögtem ezen egy ideje, mondván nincs olyan hüje aki ennek bedõl, erre láss csodát... meggazdagodott az a csávó, kész röhej, h ennyi beszûkült barom legyen
ha hívõ akarsz lenni legyél ott a római, a görög katolikus ha annyira nem HC dolg kell akkor légy református de bazz ez a többi baromság.... nem tok errõl egy büdös jó szót se mondani... egy nagy humbuk és ezért te (meg)fizetsz

hmhm
mindenhol ottvannak a hc krisna, napi jópár órán keresztül, és ugyan azt nyomja. félelmetes 😮

hmhm
egy lengyel keresztény ska koncerten voltam, zenéjük jó volt, de számok közt miért kell prédikálni ?<#wilting>

az egyház lop. a kereszténység mos. melyik a jobb?
JÉZUSOM 😄DDDDd

vkinek nincs kedve belinkelni egy ilyet? vhogy röhöghetnékem van 😄D

(bocsi)
Volt egy olyan evangélium, hogy Jézus evangéliuma. De mivel te nagy keresztény vagy, így biztos hallottál már róla. Többek között az áll benne, hogy ne építsenek az emberek templomokat. Istenben mindenhol hinni kell, az utcán, a lakásban, nem kell teplom, mert akkor csak a templomig terjed az ember hite.
Nameg hol hallottál te olyan bibliai tanításról, hogy adakozzatok az egyháznak? Én személy szerint sehol. Pedig ez a mai kereszténység jeligéje.

szektásodunk...

blackmetal
ezek az emberek kihasználják a keresztény vallást, ha igazi hívõ
lennél akkor rájönnél
amúgy én hívõ vagyok 😄

\"For those about to rock-we salute you!\"

Lacee
nem, a krisna-sátornál minden este volt jó kis hardcore muzsika.. nem túl gazdag szövegvilág, de poén 😄 ("gouranga gouranga gouranga hey, nitai nitai niati hey")

a banda neve asszem visnu volt. a vicc az hogy minden évben egyre durvább zenét játszanak 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

laci 700
???

dunga
'Szigeten krisnások heavymetal-hardcoreszerû zenét nyomtak'
replikára gondolsz?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

mabbak
problémáid vannak a tisztánlátással! lol
Barátom, téged nagyon elferdítettek.
hát szorri, de egy ilyen baromságnak bedõlni...

Kérsz számlaszámot? Átutalhatnál nekem egy köteg tízezrest, segíts felebarátodon, Isten is megsegít =)

laci 700
Ez az igazi kereszténység!(www.hit.hu) Ha nem hiszed majd meglátod!!!

Ami most megy, meg amit az atv-n látsz, az már rég nem kereszténység... A kereszténység az elsõ templomok megépítésével és elsõ papok megjelenésével megszûnt.
pénzforrás...

laci 700
Milyen "kedvesek" egyesek ebben a fórumban!

bld
az h egy nagy parasztvakítás az egész és arról szól h mindenki egy zsebbe pénzeljen.... szal egy lehúzás ha úgy tetszik e ha jól érzed magad miért ne?: ))

bráf! áááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!
Inkább szaladok.

laci 700
vezetve:ez mi akart lenni?
Küllönben az!!!<#bohoc><#nevetes1><#taps>

bld
hit.hu grat: )).....
ez az a hit aminek a mûsora az atv-n szokott menni vasárnaponként? (remélem nem mert akkro nagyon meg vagy vezetve...)

laci 700
én nem ezekre gondoltam!

nem feltétlen gregorián, nekem a múltkortájt mutatott valaki egy SKA-s keresztény zenét, húu valami S-el kezdõdött, most nem jut eszembe a neve, ezek az együttesek a szövegükben keresztények amúgy sok stílusban vannak

off: Szigeten krisnások heavymetal-hardcoreszerû zenét nyomtak

Tojesz
Amúgy elírtad az alcímet

Tojesz
Milyen a keresztény zene?
Gregorián<#confused>

DEXTER92
Nem tom <#vomit><#gonosz1>

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Mi a fene ez? 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

laci 700
a kedvenc együtteseim a Hillsong, Lory-Bés a Pajor Tamás!!!
(www.hit.hu)

laci 700
laci 700
Ilyen topik még nem volt gondoltam én indítok egyet!!!

laci 700
Hali!
<#wave><#wink><#integet2><#awink><#vigyor2><#nevetes1><#bohoc>

← ElőzőOldal 3 / 3