Keresztény zene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem írják az extol-t ! 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
a hívõ emberek körében két csoportra van bontva a zene: keresztényre és világira
a keresztény zenekarok tagjai hisznek Istenben és ez zenéjük szövegén is megjelenik
kb. ennyi (legalábbis nem találtam részletes infót a témáról)
sok ismert együttes van amirõl nem is gondoljátok hogy keresztény zenét játszik, ilyen példál a POD (Payable on death), aminek cd borítóján is megtalálható a kereszt szimbólum
vagy az MXPX punk banda, stb. stb.
itt találtok még jópár ismert nevet
szinte minden mûfajban találni keresztény zenét
szóval ezt a sok sületlenséget amit összehordtatok itt alul mind mehetne a lomtárba
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nem vagyok ateista, de nem tetszik ahogyan a hitet az anyagiakkal keverik.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Tudom ajánlani a http://sp.hostoffice.hu/episodes/index.php lapon a 709-es epizódot - Keresztény rock címmel.
Gyógyulást...
ezek normális bandák, hisznek Istenben ennyi a differencia
itt van pár link keresztenyrock.lap.hu
én még röhögtem ezen egy ideje, mondván nincs olyan hüje aki ennek bedõl, erre láss csodát... meggazdagodott az a csávó, kész röhej, h ennyi beszûkült barom legyen
ha hívõ akarsz lenni legyél ott a római, a görög katolikus ha annyira nem HC dolg kell akkor légy református de bazz ez a többi baromság.... nem tok errõl egy büdös jó szót se mondani... egy nagy humbuk és ezért te (meg)fizetsz
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
vkinek nincs kedve belinkelni egy ilyet? vhogy röhöghetnékem van 😄D
(bocsi)
Nameg hol hallottál te olyan bibliai tanításról, hogy adakozzatok az egyháznak? Én személy szerint sehol. Pedig ez a mai kereszténység jeligéje.
lennél akkor rájönnél
amúgy én hívõ vagyok 😄
\"For those about to rock-we salute you!\"
a banda neve asszem visnu volt. a vicc az hogy minden évben egyre durvább zenét játszanak 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
replikára gondolsz?
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
hát szorri, de egy ilyen baromságnak bedõlni...
Kérsz számlaszámot? Átutalhatnál nekem egy köteg tízezrest, segíts felebarátodon, Isten is megsegít =)
pénzforrás...
Inkább szaladok.
ez az a hit aminek a mûsora az atv-n szokott menni vasárnaponként? (remélem nem mert akkro nagyon meg vagy vezetve...)
off: Szigeten krisnások heavymetal-hardcoreszerû zenét nyomtak
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!