149
Keresztén zenék
-
#149 http://www.christianindustrial.net/j/ -
Rpeee #148 Nem tud valaki keresztény hip-hop/ vagy rap előadót?
---------------------------------------------------------------
csekkold a csatornám
http://www.youtube.com/user/softsynthportal?hl=en -
#147 Szeretettnepper -
#146 hát ez nem jött össze)))
videót akartál?
akkor a youtube link kell de csak a első " & " jelig
igy "........" -
#145 -
#144 Mordechai Ben David - Kumzits c. dvd-je
CD1
CD2
Youtube -
#143 Nézzétek meg: Vasárnap délután a Hősök terén több, mint 1300 fiatal táncolt. -
#142 Karácsony felé -
#141 Hy! Újra itt... :D
Néhány kedvenc:
KJ 52 - Dear God
Skillet - Hero
Lory B. - A Tanár
Grits - My Life be Like (Ooh Aah)
TobyMac - Boomin'Lecrae - Don't Waste Your Life
Enjoy! -
andatti #140 ja elirtam az egyik linket... www.radiosansz.hu -
andatti #139 hello!
Most találtam meg ezt az oldalt... ;)
Székesfehérváron én a Nemes Pali féle csapatot ismerem, ők részt szoktak venni 24 h-s dicsőítéseken... www.sanszradio.hu
Ha pedig több magyar előadót akartok megismerni, keresztény zenei témában, akkor ajánlom a www.golgotaradio.hu -t. Itt 24h-ban csak keresztény zene szól, többnyire angol, de én sok magyar csapatot itt ismertem meg és van magyar óra minden nap 10-11h között...
Azt csak halkan jegyzem meg, h én fel szoktam venni a magyar előadókat winamp streamripper-el, és egy google docs-on keresztül az egyik share oldalra feltöltött dalokat terjesztem is... De a docs-ot ide nem merem kirakni. Asszem még mindig illegális a törvény szerint a rádiófelvétel megosztása is... :(
Ja és nekem sok kedvencem van, de pl. Pintér Béla és a csemeték, McTono és Nóri (rap), Szeráf, Folk Iván, Csiszér László stb. -
#138 valamiért nem jeleníti meg...
akkor így:
Gerendás Péter - Jeruzsálem, kedvesem... -
#137 -
Hippo #136 Sziasztok!
Lehet, nem pont ehhez a témához passzol, de zenekart keresek Veszprém-Székesfehérvár vonzatában! Természetesen keresztény pandát, akik szeretik a rock zenét, a ska-t meg úgy mindent ami nem a hörgésig, nagyon metálig megy el...
Basszusgitározom jópár éve, ha van itt olyan aki éppen zenekaron töri a feját vagy már meglévő zenekarba keress basszerost szóljon!
GBY! :) -
#135 Fearful Symmetry - A loss of balance
nagyon jó industrial/electro goth album.
Azok akik annak idején világi korukban kedvelték a Frontline zenéjét, igazi csemegeként fogják értékelni))
letöltés a blogomon -
PrinciWorld #134 Nem csak magyar zenéim vanak, gyere és kukkints be :P és ha keresel valamit hátha megtalálod :) -
PrinciWorld #133 Sziasztok!
Kicsit visszaolvastam és sajnálattal olvastam pár szóváltást a keresztény zenéről....szerintem mindegy hogy rock, pop vagy rap, a lényeg a szövegen van hogy nem a pénzről, szakításról, paráznaságról és öngyilkosáról szólnak, hanem az igaz szeretetről, Istenről! ez benne a lényeg, és persze az is hogy maguk az énekesek is keresztény, Istenfélő emberek legyenek.
Üdv. PrinciWorld -
#132 hát kérd meg princi world-n
ő magyar keresztény zenéket tesz fel, hát ha ott megtalálod)) vagy meg van neki
http://princiworld.blogspot.com/
-
liamek #131 Szia!
Tényleg rongyosra van hallgatva. Mivel pár helyen megtaláltam a nyomát, bízom benne, hogy valahol, valakinél csak rátalálok, mert igazán nagyon szép számokat játszottak. -
#130 esetleg ha bedigized és feljavítod?
néztem én is de se zpoc-on se rapidon nincs -
liamek #129 Sziasztok!
Tudnátok segíteni? A Jubilate együttes adott ki egy kazettát '89-ben (Jézus él- talán ez volt a címe), aminek a másolatát már rongyosra hallgattunk. Már sok helyen kerestem a neten, de csak nem élő linkeket találtam, a dc+ sem leltem rá. Meg van esetleg itt valakinek?
Köszi! -
#128 kötelező darabok minden Krisztusistának)))
Israel I
1. Varios - Canta, Canta (Steve Green)
2. Varios - Celebremos (Yuri)
3. Varios - Haslem Reina (Marcos Witt)
4. Varios - Shalom Aleijem (Susana Allen & Hector David)
5. Varios - Shema (Marty Mccall)
6. Varios - Mirad Cuán Bueno (Miguel Cassina)
7. Varios - Grande Es El Señor (Rodrigo Espinoza)
8. Varios - Santo Es (Heriberto Hermosillo)
9. Varios - Israel (Marcos Vidal)
Israel II
01. Varios - Jonathan Settel - Oración
02. Varios - Marcos Vidal - Medley
03. Varios - Xxxiii D.C. - Salmo 96
04. Varios - Luis Santiago - Te Amo
05. Varios - Susana Allen - Kadosh
06. Varios - Migdalia Rivera - No Quiero Despertar
07. Varios - Doris Machin - Camino A Sion
08. Varios - Jonathan Settel - Bendición Arónica
09. Varios - Hector David - En El Principio
10. Varios - Rene Gonzalez - Hashem Es Varón De Guerra
11. Varios - Miguel Cassina - Moshe
Israel III
01. Varios - Baruj Adonai
02. Varios - Odu L'adonai
03. Varios - Nunca Olvidare
04. Varios - Uv Sha'avtem Maim
05. Varios - Rasgos
06. Varios - Me Humillo
07. Varios - Oh Adonai
08. Varios - Bendito Seas
09. Varios - Hashém Reina (Rap Mix)
10. Varios - Amen
-
#127 keresztény Industrial-EBM-Gothic stilusban
az egyik legmérvadóbb honlap online rádióval:
Balaam's Miracle -
#126 ki mennyire szereti a keresztény EBM-et, Industrialt?
(Electric Body Music)
példa: Aleixa
szerencsére keresztényként sem kell "lemondani" erről a stilusról))
ChristianIndustrial rádió
Livve365 rádió -
tsabee72 #125 gyerekek azon nőttek fel. felnőtt dícsérete is van egy pár, meg hillsong magyarul. áldott ember a Béla. -
#124 Régebben többször láttam őket a tv-ben,biztos sokan ismerik.Személy szerint magyar zenét csak ritkán hallgatok,a külföldi könnyebben elérhető -
Leopárd #123 Hali!
Szereti,vagy ismeri valaki Pintér Béla zenéit,szokta valaki hallgatni? -
#122 "..ha jobbra nézel háborúk,balra mindent átok sújt,
de te tarts ki,ez a keskeny út.." :)
jó kis dal:
Michael W Smith feat 21:03 -
#121 ja és GodTube, ha valaki nem ismerné:
http://www.tangle.com/
-
#120 szép!
amúgy essen szó keresztény játékokról is, hisz ilyen is van, és gyermekeink inkább ezeket nyúzzák mint a doom-ot))))
Victory at Hebron
és még egy rakás játék bemutatása itt:
Keresztény computer játékok -
#119 ez a dal annyira szép,nagyon tetszik :D
Tal como soy -
#118 bocs de nem akartam külön topikot a filmeknek, meghát ugysincs napi ezer hozzászólás itt leend)))
Die Welle - A hullám
2008. év végén mutatták be a német filmgyártás újabb alkotását. A németektől elmondhatjuk (ellentétben velünk magyarokkal), hogy szembe mernek nézni a múltjukkal. Történetesen a náci Németország bűneivel. A Hullám című dráma is ezt a vezérfonalat követi.
A film valahol Németországban, napjaink egyik gimnáziumában, átlagos diákok közt játszódik. Rainer Wenger (Jürgen Vogel) testnevelés és politológia tanár érdekes kísérletbe kezd osztályával, hogy a 21. századi közömbös diákok megértsék az autokrácia (egyeduralom) lényegét.
A film központi kérdése: lehetséges lenne ma diktatúrát létrehozni?
Kizárt, attól sokkal tájékozottabbak vagyunk. Vagy mégsem?
A kísérlet túlságosan is „jól” sikerül. Wenger és diákjai látványos változáson mennek keresztül egy hét alatt. A Hullám nevet viselő diákcsoport szervezett, fegyelmezett, autokratikus rémálommá válik.
felirat van -
#117 Stephen's Test of Faith
Sok gyerek nem jön ki 12 éves Stephennel: a társai csúfolják és kigúnyolják őt a Jézusba vetett hitéért. De akkor ő egy csodálatos álmot lát.
Találkozik a bibliai párjával, Stephennel a mártírral, és más keresztény hősökkel a történelem során. Amikor felébred, már egy olyan belső erővel rendelkezik, ami példaként ösztönözni fogja a Te gyerekeidet is, hogy éljenek merészen a Megmentő nevével!
van magyar felirat!
- a fireproofhoz is elérhető magyar felirat már -
-
#116 ismét három film)))
szaporodnak a keresztényeknek írt filmek)))
End of the Spear ( A dárda hegye)
Az Ecuadori dzsungelekben él a Waodani törzs, amely kegyetlenségéről hírhedt. A felnőtt emberek 60 százaléka nem természetes módon hal meg közülük a statisztikák szerint.
Az ötvenes évek közepén néhány amerikai misszionárius érkezik családjával a dzsungelbe, hogy kapcsolatot teremtsen a Waodanikkal és a keresztény értékekre, a másik ember iránti tiszteletre, szeretetre és megbocsátásra próbálják őket tanítani.
A film igaz történeten alapján készült.
(dvdfutár-2000huf)
One Night with the King
Eszter története.
5. helyezett a mindenidők legnézettebb keresztényfilmek Top-ban.
Fireproof
Amerikában hatalmas sikert aratott ez a keresztény házasságfelfogást tükröző film. -
#115 ja és még: az események 1852-ben történtek, a norvég állam CSAK! 1997-ben szolgáltatott igazságot a számiknak.
-
#114 persze rosszul írtam,mert a norvég nevek szinte kibogozhatatlanak számomra a norvég mondatokban.
szóval nem az ébredést okozó Lars Levi Læstadius pásztort végzik ki, hanem a spoiler,spoileer)))))....
-
#113 Kautokeino.Opproeret.DVDRip.XviD-DETOXViD
verzióhoz van felirat itt
http://supersub.freesitespace.net/
-
#112 magyar felirat,norvég nyelvű...torrenten legegyszerűbb -
lord nihilus #111 öööö...magyarul vagy angol nyelven elérhető valahol? -
#110 még mindig nem zene))) film:
The Kautokeino Rebellion
megtörtént eseményeket feldolgozó norvég film
1852-es esztendő, Norvégia.
A lappföldi rénszarvastenyésztő számikat gyakran használt módszerrel, alkoholizmus terjesztésével próbálják kizsákmányolni a kereskedők, a kormányzat hallhgatólagos támogatásával.
Egy svéd lelkész prédikálásának hatására ébredés tör ki, szinte az egész számi nemzet megtér és elveti bűneit. Alkohol fogyasztás megszűnik, az egész partvidéken kiüresednek a kocsmák, italkimérések....
A számíkat ellátó kereskedők azonban ellenakciókat kezdenek, és a korrupt
hivatalnokok, valamint az államegyház segítségével minden módszert bevetnek hogy ismét kontrolálhasság a számikat....
Mindkét oldalon túlkapások történnek, elszabadulnak az indulatok, az ellenálás nemzeti és osztályharc jelleget is ölt.
Az ébredést indító lelkészt és az ellenálás egyik vezetőjét végül kivégzik
mindenféle koholt és hamis vádak alapján, a rend helyreállításának nevében.
Szép film, legjobb tudásom szerint hűen követi a történelmi eseményeket.
Nem keresztény film! De témája miatt számomra sokat nyújtott, mégha képivilága néhol erőszakosra sikeredett is.
Mindenki döntse el maga hogy megnézi-e, Schindler listájánál nem keményebb.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kautokeino_rebellion