Clone Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Wars topic minden a témához tartozó film/sorozat ide tartozik!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
éveadot? nekem emgvan videofile-ban 25 rész, de azt hittem csak ennyi van belõle..., hány rész van összesen összes évadot figyelembe véve?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Értetlenül állok az elõtt, hogy hogy nem volt eddig ennek a remekmûnek topicja <#idiota>#idiota> Miután ma meg tegnap megnéztem az 1-2-3 ik évadot az államat keresgéltem. Marha jó ! Tökéletesen kiegészíti a 3ik mozifilmet és bizony elõ is jönnek annak hibái.
Akik látták azoktól kérdem: Ugye észrevettétek hogy a Nilvan nép magyarul beszél ? <#vigyor>#vigyor> elõször azt hittem rosszul hallok.
Várom róla a véleményeket !!
Akik látták azoktól kérdem: Ugye észrevettétek hogy a Nilvan nép magyarul beszél ? <#vigyor>#vigyor> elõször azt hittem rosszul hallok.
Várom róla a véleményeket !!