Starsky & Hutch

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello mindenki! Nem tudjátok h honnen kell letölteni a játék teljes verzióját? HELP!
Mostanában annyi régi sorozat jön ki dvd-n, ez nem fog megjelenni????

Szerintem is a Régi eredeti Starsky És Hutch az igazi, de tényleg az a baj hogy nem lehet megszerezni sehonnan sem.
schrank
az a remake egy kalap szar 1 poén van az egész filmben amikor szétlövi a garázsajtó zárját és kiderül hogy egyúttal végzett az ajándék ponilóval is <#hehe> de egy ilyen poénért másfél órát orrotfiszkálni meg tökvakarni nem érdemes <#szomoru2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Amse
jájá!
Ben Stiller és Owen Wilson páros rulz!

DJ Skyline
szerintem nézhetõ

DJ Skyline
karikatúra?!:)

DEXTER92
Azon az oldalon van egy csomó tök jó karikatúra

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

The FlashBack
mijeza xar :P?

Botond
Pedig télleg jó film.
DEXTER92
Szándékosan nem néztem meg.
Illúzió romboló

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Gabesz amd64
a 2004-es film nagyon ott van a topon<#eljen>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

DEXTER92
<#wow2>EZ K*A JÓ!!4

DJ Skyline

DEXTER92
Starsky & Hutch - A sorozat
Nem az az 2004-es film, hanem a régi, '70-es évekbeli, krimisorozat.
Kiskoromba mindig végignyomták valamelyik csatornán, mostanába elég nehéz lenne megkeresni...
Szerintem iszonyú jó sorozat volt