34
Röplabda
-
ManoNegra #34 Huhh, szép volt a mai győzelem, Kint vagyunk az EB-n!
Az előzmények ismeretében pedig külön megérdemeltük. -
Redvin #33 Labbal erinteni a labdat teljesen szabalyos, nem csak akkor ha veletlenul pattan ra. Passzolni is lehet labbal, csak semmi ertelme :)
Igazabol amit eltudsz erni labbal, azt eltudod erni kezzel is :) -
#32 Sziasztok!
Egy vitás kérdés eldöntésében szeretném, ha segítenétek. A vita tárgya az, hogy a röplabdában lehet-e lábbal érinteni a labdát. A legújabb FIVB szabályzat szerint igen, de ott nem írják le egyértelműen, hogy csak akkor, ha véletlenül találat éri a lábat, vagy hogy rendesen akár passzolni is lehet-e lábbal.
Én úgy emlékszem, hogy lehet lábat is használni. Főleg mentéseknél jöhet szóba ez a megoldás. -
Röpilla #31
Röplabda Utánpótlás Nevelő Központ Illés László vezetésével várja Budapesten 8-16 év közötti, a röplabda (strand- és park röplabda is) iránt érdeklődő gyerekek jelentkezését. Állandó edzések, klubprogramok, táborok, versenyzés. BőWEB:
Ismertető (pdf)
Internet
Illés László
röplabda szakedző
06-20-980-9277
[email protected]
-
csipii #30 Szijjasztok!
Nagyon szeretnék röpire járni a barátnőmmel Pesten!Ha valaki tud vmit az írjon ímélt: [email protected]
előre is kössz.csá.
-
picco #29 www.edzotaborok.hu - egy oldal a sportegyesületeknek, edzőknek, tábort szervezőknek. -
mesu #28 Sziasztok! a barátnőmmel két évet játszottunk a sulicsapatban, de szeretnénk már kissé komolyabban is csinálni a röplabdázást. 17 évesek vagyunk, talán már egy kicsit öregek, de nem tudtok ajánlani egy jó budapesti röplabda szövetséget/egyesületet ahova még be is vesznek? nem lenne utolso dolog ha még tudnánk esetleg versenyre is menni. szeretnénk végre egy igazi, jo csapatban játszani :) előre is köszi
ui.: ha tudtok vmit kérlek irjatok a [email protected]. nagyon köszi :) -
Röpilla #27 Kedves Sportbarátok!
A 2008-as Nyári Visegrádi Strandröplabda és Evezős Tábor információs anyagát letölthetitek a http://vorsas.hu/files/ropitabor2008.pdf hivatkozáson. Még van lehetőség a jelentkezésre. Ha felkeltette érdeklődéseteket, kérlek jelentkezzetek nálam, illetve tájékoztassátok ismerőseiteket, barátaitokat! Csoportok jelentkezését is szeretettel várjuk.
Üdvözlettel:
Illés László
röplabda szakedző, táborvezető
[email protected]
06-20-980-9277
[IMG][/IMG] -
illioszi #26 Sziasztok.
Nem tudtok véletlenül olyan helyet ,ahol kezdő röplabda oktatás van? mert a barátnömmel sokat röpiztünk tesin még tavaly, de idén már nincs tesink sajnos:(...és a röpi nagyon hiányzik:)
Elöre is köszi,sziasztok:) -
Redvin #25 En jarok, bar a topik nem nagyon porog. De en attol meg imadom a roplabdat :D -
estee #24 hi! jár még ide vki rajtam kivül??? -
onlinerose #23 HAJRÁ BSE FCSM -
#22 iskolaban altalaban röpizni szoktunk,en nagyon szeretem.jobban,mint pl akosarat,v a kezit. -
dorkaaaa #21 Úgy vártam a szerdai röplabdameccset (páros)! Erre nem jött el a társam..:( És még be sem jelentette..:( -
#20 én röplabdáztam 11-14éves koromig. még most is szoktam néha suliban :-) az egyetlen labdajáték, amit meg tudtam szeretni. -
demetan #19 én is játszom, és nagyon szeretm a röplabdát
u.i: Magyar Kupa döntőjében: Kazincbarcika - Kaposvár 2:3 -
gergelyanevem #18 katt a képre aztán pedig a beszúrni kívánt kép url-jét másold be(azt pedig ugy tudod megnézni, hogy a képre jobb katt és tulajdonságok)
-
#17 vki segítene h hogy kell ide kitenni képet? -
#16 igen itt, de ez a felnőtt csapat:) -
gergelyanevem #15 ja és a röpis csajok jól néznek ki -
#14 #2 Ez jó (hosszú) story volt! -
Oli1984 #13 ÉLjenek a sarkadi Ady-Bay-is röpis csajok:) főleg egy közülük:) -
Oli1984 #12 KIRÁLY A RÖPLABDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#11 Még szakközépben nyomtuk testnevelés órán, szerettem ... -
gergelyanevem #10 jó sport :D
csak suliban tolom, szerválni nem tudok, de egyébként jól megy ;) -
#9 Én nem játszom sehol,de ez az egyik kedvenc sportom! -
#8 Nem egyedületben, csak a suliban :) -
#7 ebben?:)
[nem tudja,nem szakértő,nem ért hozzá, ] -
#6 én 1ébként a BSE-FCSMben játszom... -
#5 egyesületben???
meikben? -
#4 Én is röplabdáztam, tetszik. -
#3 :D -
#2 én 1x röplabdáztam tesi óra alkalmával! -
#1 Ez a fórum a röplabda ,e szent játék híveinek fóruma.
Ide írhat mindenki aki röplabdázik, röplabdázott,röplabdázni fog, vagy aki még életében nem látott még röplabdát!
EZENNEL MEGNYITOM A FÓRUMOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csonkahuga