92
Milyen metalt hallgatsz?
  • DarkJedi
    Pár folk banda amit nem említettetek: Elvenking, Skyclad, Wintersun, Turisas, Equilibrium, Pagan Reign.
    Az Elvenkingre különösen felhívom a figyelmet, az nagyon-nagyon jó, és most jön az új lemezük :)
    Amúgy nekem a Moonsorrow a kedvencem a műfajban :)
  • McFrost
    ez igaz így van...nem vitázom...mert sokmindentől lehet folk a folk....nem csak zenei sílus miatt....szerintam .....szövegek miatt is.....gondolkodás miatt is...
    pl: Bornholm nagyon hasonlít a Kampfarra....
  • Dying Soul
    Szétnéztem a weblapjukon, az a klip mikor a hazai tájakon, ott a gejzírek mellet játszanak, hát az csúcs :)
    Úgyértem a képek
  • katarzis
    a Bornholm északi black metalt játszik szerény véleményem szerint az egyik legjobb hazai banda katergoriáján belül.
  • McFrost
    mérget nem vennék rá
  • McFrost
    igen és tuti jó!
  • katarzis
    hát bornholm-nak semmi köze a folk metalhoz
  • Dying Soul
    Sólstafirék izlandiak?
  • Szuperkaraj
    :D
  • McFrost
    a többit is meg kellene ismerned
  • Dying Soul
    Semmi, Korpiklaanit nagyon szeretem :D
  • McFrost
    mia baj?
  • Panzerfaust
    Nekem is úgy tűnik:))))
  • Dying Soul
    Korpiklaani :PP
  • McFrost
    néhány folk isten: Windír,Fintroll,Turisas,Falkenbach,SÓLSTAFIR,Bathory,
    Korpiklaani,Myihotyn,Moonsorrow,Primordial,Wed Buens Ende, Vinds, Storm,
    Otyg,Bornholm,
  • Szuperkaraj
    azt ő említette :)
  • perkon
    Én nem említettem egyáltalán a Rhapsodyt....
  • Panzerfaust
    Rhapsody? Az is remek és akár még mondhatjuk heroikusnak is. De nem igazán mondanám folkosnak.
  • perkon
    Üdv!!

Csak csatlakozni tudok az előttem leírtakhoz: Én is nagyon csípem a Bolt Throwert, Maident, Paradise Lost-ot, Sabatont, COB, stb....
    Bár mostanában nagyon rákaptam az ilyen heroikus, folkos cuccokra: Ensiferum, Obtest, Skyforger, Falconer,Lumsk és sok Dragonforce-t is hallgatok...
  • Szuperkaraj
    :)
  • Frozen Whispers
    Sabaton tényleg nem rossz :)
  • Szuperkaraj
    ohh és Judas Priest :)
  • Szuperkaraj
    én ezeket hallgatom : Metallica, SlipKnoT, Children of Bodom, Hamerfall, Marilyn Manson, Drowning Pool, Sabaton, SuidAkrA 1-2 száma, de amúgy szinte mindent meghallgatok ami metal/hard rock, ha jól beajánlják :)
  • katarzis
    én ismerem öket és tényleg jók
  • katarzis
    black,death metal elöadok:kataklysm,corphus christii,azaghal,behexen,hate eternal,spawn of possession,satyricon,immortal,baskíria,sear bliss.........
  • Voltan
    A Bolt Thrower tényleg nagyon jó. A hörgése mondjuk valóban nem valami világrengető, de a zenéhez passzol. Amúgy nagyon ajánlom a svéd Watain anyagait. Rohadtul senki nem ismeri őket itthon (pedig már kétszer is felléptek itt), ami nagy kár, mert eszelősen jó blacket nyomnak.
  • McFrost
    őőőőőőő, Paradise Lost??
    Gothic és utána lévő Shade of God és Draconian Times brilliáns , aztán elmosta őket a divat....
  • artschi
    Atomgiga kedvenc:

• McFrost
    az egy album:
    Bolt Thrower - Warmaster 1991
  • StephenKing
    Én föleg ezeket hallgatom: Metallica Guns 'n Roses ACDC Aerosmith Nirvana P.O.D Ugly Kid Joe Velvet Revolver Offspring Audioslave a teljesség igénye nélkül meg még jó pár együttes 1-2 jobb albumát.
  • metallina
    Sziasztok
    A metált én is hangulattól függően hallgatom.
    Kevenceim: Apocaliptika, COB, Moonspell, Fates Warning,Dimmu Borgir,Hammerfall, Finntroll, In Flames.
    A Maiden ALAP!
  • Munky
    A Warmaster milyen zenét játszik?
  • McFrost
    az összeset teéék beszerezni Warmaster lemeztől érdemes
  • Panzerfaust
    Iron Maiden a legjobb.
    Amúgy nállam hangulattól függ. Heavy, black, goth, akármi. Bár most a Bolt Throwerre álltam rá, hörgés nem nagy szám, de a zene az odabasz kategória.
  • Frozen Whispers
    Én a heavy metált, power metált, goth metált szeretem. Kedvenc bandáim: Shakra, Nightwish, Sonata Arctica, Stratovarius, For my pain.., Hammerfall, Epica, Edguy, Helloween, Bon Jovi, Iron Maiden, Europe, Negative, Rhapsody, Scorpions, Twilightning, Reflexion, Toto, ZZ Top, Lacuna Coil, 69eyes etc. Na jó, a Shakra hard rock :D
  • Munky
    Én szintén kedvelem a Tűzmadarat, bár nincs meg a legújabb albumuk. Az Ossiannal is ugyanígy állok. Ezeken kívül szeretem még a KoRn-t és a System of a Down-t. Mostanában azonban ráálltam a keményebb zenékre is pl.SlipKnoT, Arch Enemy, Moonspell. Ja, hallottátok már a Tobias Sammet (Edguy) féle metal operát(Avantasia)?Szerintem tökjó.
  • Rotcsa
    Sziasztok!
    Én Heawy Metal-t hallgatok, és Kedvenceim a Pokolgép, Ossian, Akela, és szerintem a Tűzmadár is nagyon jó! Ha van itt köztetek olyan aki legfőképp ezeket szereti, az írjon. De amúgy meghallgatom a System of a Down-t, és a hozzá hasonló bandákat is.
    Szevasztok.
  • oliverspy
    Én most olyan Thrash metal-t vagy mi a szöszt hallgatok. Van a ChroniX Rádió. www.chronixradio.com . Onnan felvettem vagy 200 számot StreamRipper-el. Semmi hiba. 128 kb/s. Szerintem jó.
    Amúgy a kedvenc bandám a System of a Down. Náéam nincs annál jobb.
  • Dying Soul
    As u wish, close.
  • Garfield
    Igen, és akkor mi van? Az a 6 nem azt jelenti, hogy nem szabad arról beszélni, hanem azt, hogy csak hatan beszéltek róla. Majd te szaporítod a heavy metalról szóló hozzászólásokat. Teljesen felesleges ezért külön topikot nyitni.