92
Milyen metalt hallgatsz?
-
#52 Pár folk banda amit nem említettetek: Elvenking, Skyclad, Wintersun, Turisas, Equilibrium, Pagan Reign.
Az Elvenkingre különösen felhívom a figyelmet, az nagyon-nagyon jó, és most jön az új lemezük :)
Amúgy nekem a Moonsorrow a kedvencem a műfajban :) -
#51 ez igaz így van...nem vitázom...mert sokmindentől lehet folk a folk....nem csak zenei sílus miatt....szerintam .....szövegek miatt is.....gondolkodás miatt is...
pl: Bornholm nagyon hasonlít a Kampfarra.... -
#50 Szétnéztem a weblapjukon, az a klip mikor a hazai tájakon, ott a gejzírek mellet játszanak, hát az csúcs :)
Úgyértem a képek -
katarzis #49 a Bornholm északi black metalt játszik szerény véleményem szerint az egyik legjobb hazai banda katergoriáján belül. -
#48 mérget nem vennék rá -
#47 igen és tuti jó! -
katarzis #46 hát bornholm-nak semmi köze a folk metalhoz -
#45 Sólstafirék izlandiak? -
Szuperkaraj #44 :D -
#43 a többit is meg kellene ismerned -
#42 Semmi, Korpiklaanit nagyon szeretem :D -
#41 mia baj? -
#40 Nekem is úgy tűnik:)))) -
#39 Korpiklaani :PP -
#38 néhány folk isten: Windír,Fintroll,Turisas,Falkenbach,SÓLSTAFIR,Bathory,
Korpiklaani,Myihotyn,Moonsorrow,Primordial,Wed Buens Ende, Vinds, Storm,
Otyg,Bornholm, -
Szuperkaraj #37 azt ő említette :) -
perkon #36 Én nem említettem egyáltalán a Rhapsodyt.... -
#35 Rhapsody? Az is remek és akár még mondhatjuk heroikusnak is. De nem igazán mondanám folkosnak. -
perkon #34 Üdv!!
Csak csatlakozni tudok az előttem leírtakhoz: Én is nagyon csípem a Bolt Throwert, Maident, Paradise Lost-ot, Sabatont, COB, stb....
Bár mostanában nagyon rákaptam az ilyen heroikus, folkos cuccokra: Ensiferum, Obtest, Skyforger, Falconer,Lumsk és sok Dragonforce-t is hallgatok... -
Szuperkaraj #33 :) -
#32 Sabaton tényleg nem rossz :) -
Szuperkaraj #31 ohh és Judas Priest :) -
Szuperkaraj #30 én ezeket hallgatom : Metallica, SlipKnoT, Children of Bodom, Hamerfall, Marilyn Manson, Drowning Pool, Sabaton, SuidAkrA 1-2 száma, de amúgy szinte mindent meghallgatok ami metal/hard rock, ha jól beajánlják :) -
katarzis #29 én ismerem öket és tényleg jók -
katarzis #28 black,death metal elöadok:kataklysm,corphus christii,azaghal,behexen,hate eternal,spawn of possession,satyricon,immortal,baskíria,sear bliss......... -
#27 A Bolt Thrower tényleg nagyon jó. A hörgése mondjuk valóban nem valami világrengető, de a zenéhez passzol. Amúgy nagyon ajánlom a svéd Watain anyagait. Rohadtul senki nem ismeri őket itthon (pedig már kétszer is felléptek itt), ami nagy kár, mert eszelősen jó blacket nyomnak. -
#26 őőőőőőő, Paradise Lost??
Gothic és utána lévő Shade of God és Draconian Times brilliáns , aztán elmosta őket a divat.... -
#25 Atomgiga kedvenc:
-
#24 az egy album:
Bolt Thrower - Warmaster 1991 -
#23 Én föleg ezeket hallgatom: Metallica Guns 'n Roses ACDC Aerosmith Nirvana P.O.D Ugly Kid Joe Velvet Revolver Offspring Audioslave a teljesség igénye nélkül meg még jó pár együttes 1-2 jobb albumát. -
metallina #22 Sziasztok
A metált én is hangulattól függően hallgatom.
Kevenceim: Apocaliptika, COB, Moonspell, Fates Warning,Dimmu Borgir,Hammerfall, Finntroll, In Flames.
A Maiden ALAP! -
Munky #21 A Warmaster milyen zenét játszik? -
#20 az összeset teéék beszerezni Warmaster lemeztől érdemes -
#19 Iron Maiden a legjobb.
Amúgy nállam hangulattól függ. Heavy, black, goth, akármi. Bár most a Bolt Throwerre álltam rá, hörgés nem nagy szám, de a zene az odabasz kategória. -
#18 Én a heavy metált, power metált, goth metált szeretem. Kedvenc bandáim: Shakra, Nightwish, Sonata Arctica, Stratovarius, For my pain.., Hammerfall, Epica, Edguy, Helloween, Bon Jovi, Iron Maiden, Europe, Negative, Rhapsody, Scorpions, Twilightning, Reflexion, Toto, ZZ Top, Lacuna Coil, 69eyes etc. Na jó, a Shakra hard rock :D -
Munky #17 Én szintén kedvelem a Tűzmadarat, bár nincs meg a legújabb albumuk. Az Ossiannal is ugyanígy állok. Ezeken kívül szeretem még a KoRn-t és a System of a Down-t. Mostanában azonban ráálltam a keményebb zenékre is pl.SlipKnoT, Arch Enemy, Moonspell. Ja, hallottátok már a Tobias Sammet (Edguy) féle metal operát(Avantasia)?Szerintem tökjó. -
Rotcsa #16 Sziasztok!
Én Heawy Metal-t hallgatok, és Kedvenceim a Pokolgép, Ossian, Akela, és szerintem a Tűzmadár is nagyon jó! Ha van itt köztetek olyan aki legfőképp ezeket szereti, az írjon. De amúgy meghallgatom a System of a Down-t, és a hozzá hasonló bandákat is.
Szevasztok. -
oliverspy #15 Én most olyan Thrash metal-t vagy mi a szöszt hallgatok. Van a ChroniX Rádió. www.chronixradio.com . Onnan felvettem vagy 200 számot StreamRipper-el. Semmi hiba. 128 kb/s. Szerintem jó.
Amúgy a kedvenc bandám a System of a Down. Náéam nincs annál jobb. -
#14 As u wish, close. -
Garfield #13 Igen, és akkor mi van? Az a 6 nem azt jelenti, hogy nem szabad arról beszélni, hanem azt, hogy csak hatan beszéltek róla. Majd te szaporítod a heavy metalról szóló hozzászólásokat. Teljesen felesleges ezért külön topikot nyitni.