Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem kicsit pihenjél 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Regards,
A GRAFIKA A ZENE ...A JÁTÉK... MINDEN DE MINDEN FULLOS
ANNYI MINDEN VAN A TRAILERBE ...egész hosszura sikeredett ... LEsZ MIT ELEMEZNI
FOGJATOK LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁ OÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
NEM LEHET LEIRNI EZT AZ ÉRZÉST SRÁCOK , NEKEM A GTA VMI OLYASMIT JELENT , AMIT SOHA SENKI MÁS NEM TUDOTT VISSZAADNI!
ÁÁÁÁ megyek leszivok vagy 2 szál cigit
engem nem gyõzött meg ez a trailer, még, ha a top várakozási listámban helyet foglal ez a progi
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
így elsõ blikkre egy nagy össze-visszaság 😊
a 2-ik jobban bejött,már csak a zene miatt is,na megnézem még 5x 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ÉLÕBEN NYOMJUK A GTAPLACE.HU -CSETÉN , JÖJJÖN FEL MINDENKIII
EZZZZZZZZZZZZZZZZZ NEM TUDOK NORMÁLISAN IRNI , ELNÉZÉWST , LE KELL ,H NYUGODJAK ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
vagy csak befagyott..
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
http://9gag.com/gag/5135249
Regards,
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
ldavid: milyen király nico-nak ott az arca 😊 gilette-t használt sztem 😉
már csak 13 perc geciiiii 😄