Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
______
Dávid, igaz 😄 pedig már láttam párszor 😄 de mikor kell akkor nem veszem észre 😊
azt hittem a kedvenceid között van
Mind1.
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Elnézést az álltalánosításért, de az az igazság, hogy minden fórumon található egy-két ilyen okostojás.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
mi meg csak történeteket hallgatunk.
<#hehe>#hehe>
...::::::...
totyak és nem vagyok csicska!- de azért örûlni fogok neki, de hidd el neked nem fogok üzenetet küldeni, h milyen jó a játék, és h hol tartok <#nyes>#nyes>
na akkor hogy is van ez? 😛
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a körözés jelzõ csillagok csak akkor látszanak ha köröznek, fegyverek kijelzésérõl még nem sok mindent tudni
totyak: fõleg a pénz az ami eldönti, vagyis hogy ki mennyit fizet, és emellett gondolom még a R* is válogat köztük
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
És nem értitek a lényeget,h miért jó akkor meglátni a HUD-ot kamerát mindent, mint igy elötte hónapokkal ...khm most éppen hónappal. Ez nem olyan játék mint a többi és szerencsére ebben is eltér tõlük. ENNYI!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
fogadok, hogy megjelenés után 2 héttel már lesz 100%-os savegame és a fél játékot (mondjuk jármûparkot) már moddolják ezerrel.
ugyanugy, mint az összes eddigi résznél 😊
jo lesz ez, csak jöjjön.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hátmer õ a #1 Gta IV fan és elõtte nem játszhat vele senki és képeket sem közölhetnek az engedélye nélkül, mert így nem lesz istenkirályos csak nagyontutkófrankó a játék 😄
Egyébként szerintem megjelenés után 1 vagy 2 hónappal bejelentik PC-re, különben nagy felháborodás lesz