Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
ne bíztass, mert visszarakom 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kopa1

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

már én is gondoltam rá párszor
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 😄

Na majd akkor lehet veszem a fáradságot és összedobok 1et, csak lekéne szedni a photosoPPPoTT 😄

Kandurex
zsír

DJ Skyline
kész

Szvsz nagyon nem ártana már egy ÚJ BANNER! 😛

ty , csak ez van favba GTA IV bõl 😄
______
Dávid, igaz 😄 pedig már láttam párszor 😄 de mikor kell akkor nem veszem észre 😊

amúgy ja😊

csak egy kattintás a bannerban
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1148908757
azt hittem a kedvenceid között van

Adjál linket, akkor talán nem leszek lusta benézni xD

írd a konzol topicba

Vmiért nem engedett most pm-et küldeni, nemtudtam egyszerüen sehogy belemenni az üzenet cellába :S
Mind1.

játékai <#ijedt>

jó helyre kell születni, h egy 10 éves gyereknek eredeti játékaik legyenek!

rotator
Nekem van két 10 év körüli ismerõsöm, akiknek van chipelt PS2-jük/sima Xboxuk, természetesen egyetlen eredeti játék nélkül, viszont jó ideje már csak PC-znek, a grafika nagy úr ennél a korosztálynál (a félreértések elkerülése végett PC-re sincs egyetlen eredeti játékuk sem).

kopa1
360-as dolgokra ott a Konzolos topic és a Pm! Kérjük itt mellõzni... htxbye

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

360, gamertagod? ???

totyak
Mért az annyira természetes manapság? Nekem pl nincs olyan ismerõsöm akinek konzolja lenne.

csak van legalább egy haverod ( "like me" ^^) akinek van konzolja 😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

360, gamertagod?

totyak
Jó, most nem álltalánosítok minden konzolosra, tehát biztosan te nem vagy olyan, de szerintem mindenki tudja mire gondolok. Az olyan kis pöcsökre gondolok, akik már azelõtt kiírják, hogy nekik megvan, mielõtt még megjelent volna akár boltban, akár warezban, vagy menõznek, hogy nekik ilyen-olyan szuper konzoljuk van, de közben annyira ergyák, hogy kettõt lépni nem tudnak segítség nélkül. Persze ez mind igaz a PC-sekre is. Közöttünk is vannak ilyen nyomoroncok.

Elnézést az álltalánosításért, de az az igazság, hogy minden fórumon található egy-két ilyen okostojás.

Kandurex
már aki érdemben tudja bizonyítani, hogy megvette, aki nem, nos, te törlöd én meg gondoskodok róla, hogy ne zavarja itt a vizeket, legalább viszünk egy kis becsületességet is a topikba

Doog
Úgyvan fájdítsd csak a szívünk (akinek nincs konzolja) , hogy ti gameltek
mi meg csak történeteket hallgatunk.
<#hehe>

...::::::...

nekem! 😊
totyak és nem vagyok csicska!- de azért örûlni fogok neki, de hidd el neked nem fogok üzenetet küldeni, h milyen jó a játék, és h hol tartok <#nyes>

nem fognak nyugi
😄DDDDDDDD

De tényleg amugy kinek van itt konzolja és ebbe a topikba ?! Érdekelne 😊 (Yoda-nak pls ps3-a van)

rotator
Ezt általánosságban írtam. Mondjuk ha te warezben tolnád, egy világ omlana össze bennem. 😊

és annak nézel?

rotator
Azért remélhetõleg a konzolos warezesek nem a PC-s topikban fognak tobzódni, az már a hülyeség csimborasszója lenne...

Kurják csak meg a szájjukat rendesen, nyomi kis buzi sexmagazin oszt veri itt a nyálát hee <#violent>

totyak
Ha ez az újság adhatott ki két képet a gémpléjbõl, akkor más újságok mért nem teszik ezt? Vagy talán nem szabadna ilyet csinálni a R* engedélye nélkül a Zoo-sok meg csak partizánkodtak? Nagy felhajtás kezdõdik hamarosan úgy érzem.

DJ Skyline
az utolsó 2 és fél sor elmond mindent 😄

értsd jól, bal az élet, látszik a zöld csííík is 😛

egyéb: Take-Two kontra EA @ pcguru.hu
broman191
Érdekeltség...az nem kevés lenne 😊 Fõleg ismeretség alapján megy 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

ProGabe
"az életet a radar jobb oldalán lévõ félkör jelzi, a golyóálló mellény-t a jobb oldali"

na akkor hogy is van ez? 😛

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

az életet a radar jobb oldalán lévõ félkör jelzi, a golyóálló mellény-t a jobb oldali (itt szerintem az nincs)
a körözés jelzõ csillagok csak akkor látszanak ha köröznek, fegyverek kijelzésérõl még nem sok mindent tudni

totyak: fõleg a pénz az ami eldönti, vagyis hogy ki mennyit fizet, és emellett gondolom még a R* is válogat köztük
broman191
<#idiota><#ejnye1>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

offkórz 😄

offkorz
akkor mindenki "vérpistike" csak te nem,aha jóvan -.-

broman191
Jó lenne már egy HUD-os gp. 😊 Majd lesz valami user múvi "csöveden"😊))

kakaoskalacs
szanalmas vagy bocs menj ki levegözz

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Sok itt a vérpistike látom... és most azért nem értenek velem 1ett, mert ezek voltak felháborodva és TI követeltétek már a gameplay (HUD-os) trailert, amit tudhattok,h ugyse lesz.
És nem értitek a lényeget,h miért jó akkor meglátni a HUD-ot kamerát mindent, mint igy elötte hónapokkal ...khm most éppen hónappal. Ez nem olyan játék mint a többi és szerencsére ebben is eltér tõlük. ENNYI!

totyak
Amúgy a Rockstar mi alapján dönti el, hogy éppen melyik gamer újságnak ad tesztpéldányt? A magyar újságok is fognak kapni, vagy hogy mûködik ez? Esetleg minden nagyobb újság szerkesztõsége kap néhány darabot és szétküldik a különbözõ országokba, ahol érdekeltségük van?

John Cena
Mázlista de nem lessznek iylen sarokba mennyi élet csillagok stb.?? vagy látni lehet majd a karakteren iylen songokúsan?😄 hogy szakad a ruha?😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

bertino
képzeld el mi lenne, ha õ lenne a házigazda <#wow3>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
ha jön PCre onnantol a modeereket semmi nem tartja vissza.
fogadok, hogy megjelenés után 2 héttel már lesz 100%-os savegame és a fél játékot (mondjuk jármûparkot) már moddolják ezerrel.

ugyanugy, mint az összes eddigi résznél 😊
jo lesz ez, csak jöjjön.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kopa1
"nem értem a felháborodásodnak az okát"
Hátmer õ a #1 Gta IV fan és elõtte nem játszhat vele senki és képeket sem közölhetnek az engedélye nélkül, mert így nem lesz istenkirályos csak nagyontutkófrankó a játék 😄

Egyébként szerintem megjelenés után 1 vagy 2 hónappal bejelentik PC-re, különben nagy felháborodás lesz