54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Rainbow15
    Lehet az is segíteni, ha újratenném a játékot. De a mentéseket ha kimentem uninstall elött, és visszarakom, akkor jó lesz?
  • Ryder7
    complete scant nyomsz neki aztán independence fm és enjoy.
  • n3whous3
    Be kell scanneltetni még a menüben a zenéket (autoscant nem ajánlatos, végülis az is beválik, csak minek, plusz feladat/erőforrás a játéknak minden indításnál)
  • Prince23
    Ám hogy tudok saját zenét beállítani? Látoma doksikban van egy gta mappa, és én a zenéket az User music mappába másoltam, de semmi sem jött be a játékban
  • Ryder7
    egyetértünk! nekem nagyon tetszik az irányitás a fizika is tök jó meg az hogy kocsi tetején nem tudsz megálni. mármint olyan kocsi tetején amelyik mozog.
  • Rainbow15
    Szerintem is jobb az irányítás. Jobban tapad a gumi, kanyarodni is nehezebb 200km/h-val...
  • Ryder7
    nincs registryt nem hackelet windowsba, max csak ha játékot magyaritok, EA cuccot ami van alapból magyar nyelv csak át kell irni, de akkor is inkább egy magyaritó regfájlt töltök le.
  • n3whous3
    A jó irányítás nálad azt jelenti, hogy 1 perc alatt bárkivel tudtál végezni? Mert sztem érdekesebb a mostani irányítás. Plusz vannak kombók is csak rá kell jönni.
  • Rainbow15
    És azon belül van valami ötleted rá, hogy mit?
  • Skypack
    szerintem az eddigiekben borzasztó volt főleg a verdáké ebbe már a verdák is realisztikusak
  • Ryder7
    am csak nekem van az, hogy az independencet mikor bekapcsolom elkezd recsegni amig nem váltok számot? meg olyan 3 mp-t áll a játék amig betölti a számot. valami ötlet, ohgy ez miért van?
  • Skypack
    rosz az aki roszra gondol , de hülye aki nem:D
  • BBazsi
    Hát a jobb egérgombot vágom, és használom is de szerintem akkor is gyenge, az eddigi gta-kban 1000jobb volt a z iranyitás szerintem.
  • Ryder7
    sztem igen vagy meghackeled valami cuccal a registryt csak ott okosan kell.
  • Rainbow15
    Persze!
  • kissadamvikt
    kimentettem a mentésemet, újra raktam, az xp-t feltettem a játékot, visszamásoltam a mentéseimet és nincsenek meg és új fiókot kellet csinálnom? wtf???
  • n3whous3
    Szerintem kikövetkeztethető, hogy azért nevezte át, mert eddig se működött...
  • grebber
    Előtte beolvastattad a zenéidet a játékkal?
  • Shep
    Kösz.
  • Rainbow15
    AZ independence rádiót csak úgy tudom életre kelteni, ha újrarakom a win-t? (már átállítottam ékezet mentesre a win. user nevemet, de nem jó így sem)
  • xido
    úgy tudom igen,ha a kompatibilitást win2000-re állítod...
    de meddig tart sp3-at feltenni?
  • n3whous3
    Miért? Szerinted minden játéknak full használni kell az egész gépedet, még akkor is, ha nem kell neki az egész erőforrás? Esetünkben az a helyzet, hogy lehetne még mit kihasználni, de nem teszi a játék. Nézd meg a faq-ban azt, hogy hogyan lehet command line parancsokat beállítani a játékban és állítsd be azt, hogy több memót egyen a vga-ból.
  • bereczla
    Miért?
  • n3whous3
    Nem az van, hogy nem látja, hanem nem használja ki -.-
  • bereczla
    az miért van, hogy nekem 1 gigás videókártyám van, de a játék nem lát 500at sem?
  • tenkenorman
    lol, az embléma. egy ülő ló... amúgy nézzétek meg a bowling pálya emblémáját.
  • n3whous3
    1. Irányítása a kocsiknak tökéletesen fasza
    2. Attól, mert te nem tudod, hogy a verekedéshez először rá kell a jobb egérgombbal fókuszálni az ellenfélre és aztán mennek a verekedős gombok (kiskönyvben, readmeben is ott van, meg sztem tutorialban is volt, de az már nem biztos), attól még nem kell lefikázni a játékot.
    3. A kamerakövetés azért ilyen, mert egérrel tudsz lövöldözni és ha követné az egészet, akkor egy ütközésnél és egy fordulásnál egyből elmozdulna szar irányba az egész és nem tudnád lőni az ellenfelet. Szal még jó dolog is, nem hogy hülyeség.
  • BBazsi
    Vkinek, működi normálisan az irányítás, csak nálam van a hiba?
  • Adam II
    Meg lehet oldani, hogy Service Pack 2-vel is elinduljon?
  • grebber
    Nem tudjuk!
  • heringer
    Patch várható még a hétre?
  • BBazsi
    Hi!
    Szerintem ez a játék irányíthatatlan a kocsi kormányozhatatlan, a bunyónál nem reagál ha nyomom az ütést vagy össze-vissza. Hatalmas csalódás, eddig minden gta-ban élvezet volt a vezetés itt meg kínszenvedés. A kamera nem követi normalisan a kocsit stb......
  • Gibor
    Mondjuk nekem ilyen problémám nincs mert elég jó vagyok angolból egy középfokú vizsgára :D:D:D De mondjuk magyarul azért jobb lenne.
  • BAk3R
    hát ja élvezetesebb ha érted, szerencsére én jóban vagyok az angollal.
  • grebber
    És szerinted érdekel??
    Azért nemfogom most végigvinni mert felesleges ezt érteni kell.
    Sok gamet 2x is végigviszek mert 1x angolul meg 1x magyarítással de ezek a gamek átlag 6-8 órásak.
    Ez meg vagy 30-40 órás.1x untig elég lesz majd ha lesz hozzá magyarítás.
  • bucsher
    ez az embléma ez kész

• Máté94
    42 év múlva.................
  • Prince23
    Lol tudod mikor lesz enenk magyarítása? xD
    2 év múlva vagy 4 xd
  • n3whous3
    hát akkor link plz, lementeném én is a könyvjelzők közé
  • grebber
    Ökörködni jó 20fps-el is.Mert addig csak versenyezgetek Brucinak meg mászkálok.Magyarítást megvárom hogy étsem is kivel merre miért.Addig nem is tolom a küldetéseket csak a versenyeket.