54919
-
Megegy...ezek tenyleg mindenre gondoltak...XD -
#27318 Nekem felmászott rá, és nem is nyomkodtam olyan hirtelenjében. Lehet lassan is elég csak jó ütemre kell :S -
Ujabb kep..nekem FULL MAX grafikan!!!!!!!!1280x1024 HIGH,HIGHEST,Distance 50...tobbi MAX -
#27316 kézikönybe le van irva hogy a hülye is megérti olvasd át! -
#27315 A végén ezt a pegorinos shitet hogy kell? má szétvertem a szóközt de nem hajlandó felmászni xD -
Sponnyabob #27314 Sziasztok! Két kérdésem lenne:
1. Lehet-e a GTA IV-ben autót tuningolni?
2. Na mind1 ez most nem jut eszembe majd felteszem ha eszembe jut
Köszi! -
#27313 Ez a nem támogatás jele lehet az h most így csak netezek és a proci terhelés ugrál 4-40% között erre van valami ötlet h mitől van? -
#27312 Hát nálam is xp van.35FPS-t mutat a benchmark tudom az nem hiteles de 25-30 fps szokott lenni mikor játszok.Kipróbálom majd ha lesz kedvem egy két benchmarkot lefuttatok és majd meglátom:P -
JencyJasko #27311 hello videót h kell rögziteni mert ahogy megnyomom az f2őt akkor csak azt irja ki h menti a videot pedig meg el se kezdtem, hogyan kell elkezdeni a rögzitest? -
#27310 memoria hibás a játék XD -
n3whous3 #27309 Nem hinném, mert az arra van kitalálva, hogy olyan taszkokat kicsit jobban elosztva futtasson, amik nem is több magra vannak megírva. Plusz az XP hiányossága, hogy az még elvileg alapból nem támogatja a több magot. Hát az SP3 az tuti, hogy nálam felismerte normálisan a dolgokat és szétosztja a futtatást, szóval nem tudom. -
#27308 Szóval akkor stabil rendszernél az asampo sem ér semmit? -
Na emberek errol beszeltem,hogy keves a 3GB RAM!!!!!!...10 perc jatek utan mar tobb mint 3GB-ot megeszik....ha feladatokat viszek akkor 3,6GB-ot is szokott:)!!!!!!! -
n3whous3 #27306 Talán a next és previous song gombbal. -
n3whous3 #27305 Nem értelmezted amit mondtam? Az a program valamit megold nála, ami szarul van a gépen beállítva, Vistát alig tudták itt sokan belőni gyorsra, de akinek sikerült, annlá jól megy a gép. Az a program szart se ér, van egy tonnányi program, amit ti már azóta használtok (AMD-sek figyelmébe ajánlották már párszor ugye a Dual core optimizert). Ha nincs felrakva xp alá a procihoz a driver, ha kell (4 core esetén már kéne...), akkor szar és kész. Aztán mi is a helyzet? A játék konkrétan úgy van írva, hogy használ 4 magot vagy 2-t, a többi téma a windows taskkezelőre van bízva, az meg el fog bírni vele ugyanúgy, ha a játék jól használja a 2 vagy 4 magot.
Vista meg már támogatja
Szóval: szart se ér az a program, csak akkor ha szarul vannak a dolgok beállítva. Ajánlatos inkább a rendszert belőni jóra és aztán megnézni, hogy mi a helyzet. Nem fog max 1-2 FPS-t számítani, tuti. -
#27304 És mit hogyan kell állítani rajta? -
#27303 LINKET kérek;) -
#27302 Arra is vigyázz hogy szemüveg, meg gondolom sapka se legyen rajtad, legalábbis az állásinterjús munkánál engem nem engedett be amíg napszemüveg volt rajtam, hiába az öltöny meg a cipő. -
#27301 Saját zenék között melyik gombbal lehet váltani a rádióban? -
gematta #27300 örüljünk legalább van egy segitőkész ember akinek ötlete van és a kisebb géppel rendelkezők is tudnak játsznani -
n3whous3 #27299 Már bocs, de kibaszott szarul van beállítva nálad valami, ugyanis azzal a géppel alapból 30-cal kéne mennie, szal ez is csak ilyen semmirevaló ötlet, legfeljebb azoknak válik be, akiknél valami nagyon gáz. -
gematta #27298 amugy a javitás nálam sokat segitettt kisé magasbbra is tudtam nyomni a grafot
egy pici hiba van összekeverte a 2 gamepadomat:D -
gematta #27297 ashampoo téleg beváltt -
#27296 vedd le csak az árnyékokat. kapsz vagy +10fps-t -
#27295 Amúgy én tudom mi a megoldás, egyik file-ban találtam, amiben benne van a kamera simítása, sebessége, és ott megtudnám oldani hogy szépen kövesse a kocsit, de a játék bármi változtatás után már nem indul el. Egy-két napja láttam egy kommentelő írta hogy a játék csak hosszas buherálás után képes elfogadni a modolt fileokat.
Engem érdekelne. ha valaki tud nekem segíteni, csupa fül vagyok. -
#27294 Na jól van, ebből ennyi elég is volt!
Nem akartam elhinni, hogy ennyire szar lett az átírás, ennek semmi hangulata, akadozásokért meg villódzásokért nem fogok kínlódni a játékkal. Ha lesz pénzem veszek egy konzolt, ennek így semmi értelme.. -
#27293 hát iszonyat szarul megírt program, az biztos... -
eLiXir #27292 fekete oltonyben vagyok es fekete lakkcipoben:D
fegyverrel se, anelkul sem engedi elkezdeni azt a packie kuldetest... -
XeroX #27291 Nem akartam elhinni, de!
Ha nem megy az Ashampo Core Tuner akkor 15Fps a max, ha belövöm akkor 30Fps .
3x próbáltam le és valós a dolog.
A beállítások ha valakit érdekel.
(Medium-VeyHigh- 35-100-100-16 1680*1050) (este és esőben 20Fps) -
XeroX #27290 Én egy kis memóriát linkelnék be neked :) -
XeroX #27289 Nekem is ez volt a hiba. Töröltem a Settings mappát, majd második indítás után már működött. -
XeroX #27288 Sajnos a kamerát nem tudod átállítani, a "V" vel közelebb tudod rakni a kocsohoz vagy belső nézetet tudsz állítani.
Én a WASD -vel használom és a kamerát teljesen interaktívan az egérrel irányítom menet közben, így azt nézek amit éppen akarok, nincs olyan hogy "beláthatatlan kanyar", Teljessen meg vagyok vele elégedve. Ha wowoztál akkor nagyon gyorson rá fog állni a kezed. -
#27287 Autó irányítását hogyan kell beállítani? (Hogy a kamera ne mozogjon ki oldalra - lehessen látni valamit a kanyarban...)
A WASD-irányítást hogy lehet változtatni? -
eLiXir #27286 reggel ugy gondoltam felrakom a legujabb nvidia drivert. gyorsabb is lett max beallitasokon, benchmark 47.72 fpst mutatott. a hang viszont elment, es emlekszem, hogy par napja voltak ilyen problemak masnal is, megoldas? (telefonalasnal, verekedesnel, beszednel ment el a hang..) -
#27285 hali, valaki tudja hogyan lehet megoldani hgy a játék elfogadja a modolt fileokat? -
digo82 #27284 Sziasztok!Nem tudna valaki belinkelni a gamehoz valamit a bugok ellen mert nekem szinte játszhatatlan!
Intel Core2Duo 2.66 E7300
Saphire radeon HD 4670 GDDR 3 512MB
1GB RAM
Amugy akadás nélkül megy.
Légyszi segítsetek
Előre is köszönöm
-
Rodman6 #27283 Igen van: 1GB-os videokártya. Ha esetleg eznem kivitelezhető akkor csinálsz egy commandline.txt fájlt a játék könyvtárába és beírod -availablevidmem 10
plusz letöltesz egy CPU controlt, és egy Wincare Memory Booster Gold-ot. ezeket pedig úgy tudod használni hogy játékból átlépsz windózba (alt+tab) ezekbe a progikban kikeresed a gta4.exe fájlt,jobb egérgomb és kiválasztod az igényednek megfelelő prioritást, processzorműveletet a megjelenő menükből. -
Lowosan #27282 Van valami olyan cucc, ami megoldja hogyha például elfordulok akkor ne előttem rajzolja ki az épületeket? -
#27281 Logitech Chillstream problémám van...
Bedugom 1 ezredmásodpercre kivillan a karika és a gép kiadja azt a hangot amikro bedugod. (tidi) de nem cska simán tidi, hanem tititit.. bedugom anyu laptopjába kivillan, fújja a levegőt, működik rendesen... mit csináljak? nálam csak ugye xp bibbibibibiipp és utána semmi..
"tidi"
Bocsi de ezen szakadtam egy pár percet!
Na szóval:
Én egyszer igy jártam: Win telepités után nem ismerte fel a chillstreamet,hiába pakoltam a drivert neki meg sem nyikkant!Azóta tudom h amikor Win-t telepitek ki kell huzni a Chillstreamet és csak akkor lehet bedugni ha már fent vanb a drivere!
Amit tehetsz de nem biztos h segit:
Kihuzod a gamepadot,majd eszközkezelöben keresd meg: HID,ezen belül HID szabványnak megfelelö...a másik az USB HID mindet távolitsd el!Inditsd ujra a gépet majd rakd fel a driverét és utánna dugd be a gamepadot! -
#27280 Az a lényeg az intrejús Küldetésnél h öltönybe legyél,és vedd elö a fegyvert mielött rámész a nyilra!
Remélem ez nem spoileres válasz!