54919
-
n3whous3 #28153 keress olyan szervert, amin többen vannak, ki lehet szűrni
am ha annyira szar a rendszered, hogy alig enged be onlinra, akkor kötve hiszem, hogy menni fog sok emberrel. -
#28152 bocs ha buta kérdés de mikor felenged nagynehezen onlinera és mennék multizni akkor is berak várakozóba v hova és van max 4 játékos velem együtt o.O lehet ebben vhogy szerót váltani vagy mivan???? :S
bocsi téll tudom h kérdés de légyszives választ :D -
#28151 és így nyomta végig az ember..perszeee...nekem meg csak akkor esik 105 FPSre amikor akció van... -
#28150 -
#28149 Nem neked írtam.Nem látod?
Csak azt mondom hogy ez elég könnyen érhető.De ha neki ez érthetetlen akkor minek játszik vele? -
#28148 Hát igen... Semmit se tudok angolul (max amit a játékokban hallottam, olvastam :D), és mégis, mikor elolvasom a szöveget, tudom, hogy mit kell csinálni -.- -
#28147 De így ahogy elnézem fingod nincs a történetről mert angolul nem igen tudsz mert a szövegben elég szájbarágósan leírták.
Pedig én köztudottan angoltutdatlan vagyok.De akkor van aki überel engem.
Gratula hogy ennek ellenére tolod a gamet itt a szöveg nagyon lényeges. -
#28146 ugyan itt tartottam én is :D ezt én se tudtam végigvinni -
Evoluti0N #28145 Ha arra gondolsz, h a motorról a helire, akkor volt egy ugrató, majd egy rövid bejátszás, utána meg nyomkodtam a space-t mint a hülye. -
bucsher #28144 :) -
#28143 kár rád karakter pazarolni... -
#28142 háláld meg azzal hogy eltűnsz mintha itt sem lettél volna. van más fórum is. -
#28141 nemvettem eszre
THX mindenknek:)....orok halam:) -
#28140 Ott lesz egy csávó a hotdog árus körül aki felveszi a telefont amikor beírtad a számot és ugye akkor rakja le amikor te is na ha az megvan azt lelövöd elveszed ami nála van és kész. -
#28139 Ezt direkt csinálod?? Leírtam #28128! -
#28138 valami collect vagy mien feladatt....
Na akkor mitkell csinalnom?:D -
n3whous3 #28137 szokásom szépen magyarul elkúrni a mondanivalómat :) -
moralosan #28136 Szép magyar mondat . -
#28135 és most keresel egy képet valami fórumról ahol van egy rossz savegames screenshot ? -
XeroX #28134 A kérdés jó, a távcsövekből indultam ki...
SPOILER!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól gondolom : Mikor odaérsz a kijelölt helyre, fel kell hívnod egy emberet telefonon, ott ül lent a padon, amikor felhívod felveszi a telefont és már le is bukott , ha ez megvan márcsak bumm a fejbe. -
#28133 és az a lángész aki addig nem terjed hogy egy FAQ-ot elolvasson? értékrended több mint érdekes...
egye fene, bármikor lesenkizhetsz ha kiderül hogy túl hülye vagy a létezéshez
még egy jó tanács: soha ne felejtsd el: beszív, kifúj,beszív, kifúj és ezt ismételgesd ciklikusan..vagy tudod mi? inkább ne ;)
-
#28132 de vegigvittem egyszer(nagyjabol),de ezt a feladatot akkorsem vittem ki...kulonben elromlott a savegame:(...mindjart linkelek kepet:) -
#28131 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!apropó, hogy másztál fel a helire? (revenge volt?)ha üzletet kötsz vele azt nem tudom, de ha nem kate hal meg akkor roman :D -
#28130 Sztem hadjuk ezt az embert..
Így vissza olvasva semmi értelmeset nem írt csak h ilyen a gépe meg olyan a gépe..... -
Evoluti0N #28129 Végigvittem a játékot és nagyon tetszett. Az érdekelne, h SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mi a vége ha Dimitri kinyírása helyett üzletet kötök vele és Pegorino nem nyírja ki Kate-t? -
#28128 Call and Collect
Annyi a lényege odamész fogsz kapni smsbe egy telefonszámot.Neked fel kell hívni és ki kell szúrni a tömegben ki az aki felveszi a telefont majd őt ki kell nyírni! -
n3whous3 #28127 támogatom a hozzászólót. -
n3whous3 #28126 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd -
#28125 első nap megjelenéskor aztmondta hogy megvan eredetibe neki. rá pár órára már nem volt :D
aztán mondta (még mikor nem volt krekk) hogy van egy működő krekkje amivel elindul...
később kiderült hogy csak a telepítő indult el neki vele :D (mintha ahhoz kéne crack) szóval sokadszorra elmondom amit az első megjelenésekor elmondtam)
[center][b]BARNY te kis füllentős 12éves n00bkocsog. ennek okán kérlek hagyd el a topikot (és a fórumot is ha lehetne) -
#28124 LOL mintha 100 kérdőjeles küldetés lenne.
A küldetés neve: Call and Collect -
#28123 Küldetés neve nélkül a leírásból semmit se fogunk tudni segíteni sztem XD -
#28122 Nem azt mondtad hogy végigvitted már rég? -
#28121 valaki segitene!!??....van egy olyan feladat a masodik varosban aminek kerdojel (?) a jele...elkell mennem egy oan helyre ahonnan olyan tavcsovekkel nezhetem az elottem levo dolgokat..es nemtom mitkell csinalni:S....xd -
BIZ0906 #28120 Na hát tényleg ennyire lámának lenni már tényleg gáz :( (FAQ)
Már megértelek n3whous3. -
n3whous3 #28119 Te meg egyszerűen egy kis pöcs -
#28118 IQ hiányban szenvedő szánalmas senkik vagytok, te is meg a gfreak is. -
#28117 vagy túlhúzta a procit. -
#28116 ehh... -
n3whous3 #28115 ez már direkt volt, nem azért kérdezte, hogy tényleg tudni is akarja -
#28114 mi a káprázatos büdös repedezett lófaszért van a FAQ? fuck!