54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • n3whous3
    keress olyan szervert, amin többen vannak, ki lehet szűrni

am ha annyira szar a rendszered, hogy alig enged be onlinra, akkor kötve hiszem, hogy menni fog sok emberrel.
  • 22Barna22
    bocs ha buta kérdés de mikor felenged nagynehezen onlinera és mennék multizni akkor is berak várakozóba v hova és van max 4 játékos velem együtt o.O lehet ebben vhogy szerót váltani vagy mivan???? :S
    bocsi téll tudom h kérdés de légyszives választ :D
  • gfreak
    és így nyomta végig az ember..perszeee...nekem meg csak akkor esik 105 FPSre amikor akció van...
  • Barny
  • grebber
    Nem neked írtam.Nem látod?
    Csak azt mondom hogy ez elég könnyen érhető.De ha neki ez érthetetlen akkor minek játszik vele?
  • FZoleee
    Hát igen... Semmit se tudok angolul (max amit a játékokban hallottam, olvastam :D), és mégis, mikor elolvasom a szöveget, tudom, hogy mit kell csinálni -.-
  • grebber
    De így ahogy elnézem fingod nincs a történetről mert angolul nem igen tudsz mert a szövegben elég szájbarágósan leírták.
    Pedig én köztudottan angoltutdatlan vagyok.De akkor van aki überel engem.
    Gratula hogy ennek ellenére tolod a gamet itt a szöveg nagyon lényeges.
  • Ley Roland
    ugyan itt tartottam én is :D ezt én se tudtam végigvinni
  • Evoluti0N
    Ha arra gondolsz, h a motorról a helire, akkor volt egy ugrató, majd egy rövid bejátszás, utána meg nyomkodtam a space-t mint a hülye.
  • bucsher
    :)
  • gfreak
    kár rád karakter pazarolni...
  • VRSDM
    háláld meg azzal hogy eltűnsz mintha itt sem lettél volna. van más fórum is.
  • Barny
    nemvettem eszre

THX mindenknek:)....orok halam:)
  • norbi56
    Ott lesz egy csávó a hotdog árus körül aki felveszi a telefont amikor beírtad a számot és ugye akkor rakja le amikor te is na ha az megvan azt lelövöd elveszed ami nála van és kész.
  • grebber
    Ezt direkt csinálod?? Leírtam #28128!
  • Barny
    valami collect vagy mien feladatt....

Na akkor mitkell csinalnom?:D
  • n3whous3
    szokásom szépen magyarul elkúrni a mondanivalómat :)
  • moralosan
    Szép magyar mondat .
  • gfreak
    és most keresel egy képet valami fórumról ahol van egy rossz savegames screenshot ?
  • XeroX
    A kérdés jó, a távcsövekből indultam ki...
    SPOILER!!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha jól gondolom : Mikor odaérsz a kijelölt helyre, fel kell hívnod egy emberet telefonon, ott ül lent a padon, amikor felhívod felveszi a telefont és már le is bukott , ha ez megvan márcsak bumm a fejbe.
  • gfreak
    és az a lángész aki addig nem terjed hogy egy FAQ-ot elolvasson? értékrended több mint érdekes...

egye fene, bármikor lesenkizhetsz ha kiderül hogy túl hülye vagy a létezéshez

még egy jó tanács: soha ne felejtsd el: beszív, kifúj,beszív, kifúj és ezt ismételgesd ciklikusan..vagy tudod mi? inkább ne ;)

• Barny
    de vegigvittem egyszer(nagyjabol),de ezt a feladatot akkorsem vittem ki...kulonben elromlott a savegame:(...mindjart linkelek kepet:)
  • Stefibaba
    ha üzletet kötsz vele azt nem tudom, de ha nem kate hal meg akkor roman :D
    apropó, hogy másztál fel a helire? (revenge volt?)
  • SpeedXHUN
    Sztem hadjuk ezt az embert..
    Így vissza olvasva semmi értelmeset nem írt csak h ilyen a gépe meg olyan a gépe.....
  • Evoluti0N
    Végigvittem a játékot és nagyon tetszett. Az érdekelne, h
    mi a vége ha Dimitri kinyírása helyett üzletet kötök vele és Pegorino nem nyírja ki Kate-t?
  • grebber
    Call and Collect

Annyi a lényege odamész fogsz kapni smsbe egy telefonszámot.Neked fel kell hívni és ki kell szúrni a tömegben ki az aki felveszi a telefont majd őt ki kell nyírni!
  • n3whous3
    támogatom a hozzászólót.
  • n3whous3
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd
  • VRSDM
    első nap megjelenéskor aztmondta hogy megvan eredetibe neki. rá pár órára már nem volt :D
    aztán mondta (még mikor nem volt krekk) hogy van egy működő krekkje amivel elindul...

később kiderült hogy csak a telepítő indult el neki vele :D (mintha ahhoz kéne crack) szóval sokadszorra elmondom amit az első megjelenésekor elmondtam)

[center][b]BARNY te kis füllentős 12éves n00bkocsog. ennek okán kérlek hagyd el a topikot (és a fórumot is ha lehetne)
  • grebber
    LOL mintha 100 kérdőjeles küldetés lenne.
    A küldetés neve: Call and Collect
  • FZoleee
    Küldetés neve nélkül a leírásból semmit se fogunk tudni segíteni sztem XD
  • grebber
    Nem azt mondtad hogy végigvitted már rég?
  • Barny
    valaki segitene!!??....van egy olyan feladat a masodik varosban aminek kerdojel (?) a jele...elkell mennem egy oan helyre ahonnan olyan tavcsovekkel nezhetem az elottem levo dolgokat..es nemtom mitkell csinalni:S....xd
  • BIZ0906
    Na hát tényleg ennyire lámának lenni már tényleg gáz :( (FAQ)

Már megértelek n3whous3.
  • n3whous3
    Te meg egyszerűen egy kis pöcs
  • Lacee86
    IQ hiányban szenvedő szánalmas senkik vagytok, te is meg a gfreak is.
  • Rage47
    vagy túlhúzta a procit.
  • gfreak
    ehh...
  • n3whous3
    ez már direkt volt, nem azért kérdezte, hogy tényleg tudni is akarja
  • gfreak
    mi a káprázatos büdös repedezett lófaszért van a FAQ? fuck!