54919
-
#28316 .dat fájlok eredetiek, a txt-k pedig úgy vannak módosítva, hogy elinduljon a játék, ha szerkeszted a visualsettings.dat-ot. -
#28315 common/data és az összes itt lévő fájlt nézd meg, a legtöbbet lehet notepad-el szerkeszteni. A kocsikhoz már van handling editor, ha valaki azzal akarna szórakozni.
Érdekesség: az sa-ban lévő skill rendszerre utaló nyomok itt is megtalálhatók a fájlokban(statdisp.dat), kár, hogy végül kivették. -
#28314 de ezek az eredeti filok? mert azokrol csináltam biztonságit. -
#28313 köszönöm -
#28312 Majd meglesem miket lehet benne. -
#28311 ha nekem sikerült lerondítanom (egy kicsit) plusz fps-ért cserébe, akkor fordítva is működnie kéne. Azt most megmondom, hogy az árnyékokat nem tudod szebbé tenni, azt én is próbáltam. -
#28310 elírtad? milyen meglepő
itt egy rar, ebben benne vannak a szükséges fájlok. De ebben már ki van kapcsolva a bloom. Readme-t olvasd el! -
#28309 És ha ebben feljebb rakok dolgokat akkor szebbek lesznek mint pl HIGH-on vagy mi?? -
#28308 Valahogy nem tod átküldeni ezta 2 filet amiben átirtál? mert ha én átirom akkor nm megy a játék vszin vmit elirta. -
#28307 lövésem sincs, én nem a patchet használtam, hanem kézzel változtattam meg a fájlokat. -
#28306 hát ja, amiket leírtam, azok mind 1-3 fpst hoznak pluszba. De ha mindegyiket megcsinálod, akkor már észrevehető a javulás -
#28305 Köszi,a patch-el megy,Apply patch után,az alsó kettő csak akkor kell,ha vissza akarom állítani eredetire? -
#28304 Köszönjük, ez hasznos. Kicsit előbbre írtak egyféle változtatgatást, azt alkalmazva kaptam benchmark szerint +1 FPS-t. :-) Na, de sebaj, még megpróbálom pl árnyékokat is változtatgatni. -
#28303 Az mitől van h az ut tiszat fekete ahogy megyeka távolban meg jó? patch fent van minden file eredeti...? Meg az mitöl van h nyomok egy escet sötét kép és semmit enmc sinál? -
eLiXir #28302 vistan a menteseket a c:/felhasznalok/nev/AppData/Local/RockstarGames-be kell tenni igaz? -
#28301 lál :D -
#28300 ja, meg ilyet is lehet vele
-
#28299 az ugyanezt csinálja, csak mindegyik fileról készít másolatot, ami a files.txt-ben van. -
#28298 Hát passz,ez nem megy nekem.
a magic.bat kell valamire? -
#28297 képet -
#28296 így bármelyik fájlt megváltoztathatod. pl ki lehet kapcsolni a blurt, növelni/csökkenteni az autók részletességét, csinálni rakétavetős pisztolyt, stb. -
#28295 HY! Hogyan lehet játék alatt kikapcsolni a videó rögzítést?
addig is egy kép:
[IMG]http://kepfeltolto.hu/i/?319958 [/IMG] -
#28294 És ez mit csinál mire jó ez? -
#28293 mármint videjó vagy sniperkedés?
mivel ma voltunk vagy 4en, elmaradt... -
#28292 Ahhaa,értem már,köszi!! -
#28291 hm..
1. van a files.txt, kell egy másolat, a files.original.txt
2. a files.txt végén a files.txt-t írd át files.original.txt -re
3. másolat a visualsettings.dat-ról, visualsettings.original.dat néven.
4. files.txt -ben visualsettings.dat módosítása visualsettings.original.dat -ra
5. visualsettings.dat tetszőleges módosítása.
a fájlok original verziói mindig az eredeti mellett legyenek, és ezeket ne módosítsd soha, csak a .original nélkülieket. -
TottiZsolt #28290 Ez nagyon király, ilyenből több kéne! Mikor lesz a következő? -
#28289 Az angollal bajban vagyok,végülis a magic patch mire is jó? :) -
#28288 Igen, mert így csináltam. -
#28287 Na és azt a pénzt mire tudnád költeni? -
#28286 A visual settinges átírásokat megcsináltam,de ugy nem inditja el a játékot.Neked megy hibátlanul? -
#28285 ja nem :D azt hittem hamachiról beszéltek :D
de azért segíthetne a hamachiban is valaki hogy loading azt visszadob :S -
#28284 eredetid van? :o -
szeki80 #28283 Van olyan kód amivel a nem kivánatos küldit át lehet ugrani? -
#28282 be tudtatok lépni? engemet visszadob pedig bezártam azokat amik nem kellenek :S -
#28281 akkor buktál 5000$-t. (: -
#28280 és ezért minek kell üvölteni ? -
n3whous3 #28279 Azt a rohadt kurva élet bassza meg, volt már kb 5000$-om online egy ranked match alatt, erre lefagyott az egész :@@@@@@@@@@@@@ -
Cat 02 #28278 Akkor is ez a best (felétől legalábbis :D)
-
#28277 Kettő teljesen más!