54919
-
#30500 na de most gyenge?
most illyan gépem van de péntekre kampok 2 GB-ot !!!!
ATI RAdeon HD 2600PRO 512MB AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz 1GB RAM 7.1-es hangkártya!!!! -
#30499 Nekem maxon sem csinál ilyet a P4HT 3,12GHz 1,5GB RAM HD3650 512mb GDDR2 1280x1024-en,mondjuk egszer előfordúlt ilyen amikor épp frissített a windows meg a nod. -
#30498 Helló ez miért van nekem?
Talán gyenge a gépem?
-
#30497 Nekem meg még mindig csinálja, hogy random módon lefagy. Volt úgy, hogy a menüben állva ott hagytam 20 percre, és mire visszamentem kaputt volt. Zene szól, de a játék nem mozdul. Aztán a szokásos display driver has stopped responding. Tuningot már visszavettem, de akkor is csinálja. Tele a tököm vele -
gregtom6 #30496 Hát elég érdekes dolgokat művel a gépemen ez a játék. Menüben meg ilyen helyeken semmi baja nincs. Elindítom a játékot, megy rendesen, fények is vannak, csak épp a kép felétől nem mindent látok
Ha a benchmarkot indítom el, akkor ugye megy a motoros üldözéses rész, na ott már mindent látok az utakon, csak épp semmi fényeffekt, szürkés minden, és érdekes világító, 8bites színes négyzetek jelennek meg a képen(mindig máshol.)ha végigment a motoros üldözés, ezekben a pontokban elkezdődik a fényeffekt(játékbeli lámpa effekt)és utána megint fekete lesz, szép átmenetben, majd elkezdenek csúszni le a kép aljáig, feketére festve útjukat.
Várok, itt nemtom mi kellene h történjen, a kép úgy marad, és kezd lassan barnulni. Esc-et nyomok. Szépen elkezd tölteni, majd indul a játék(nemtom h ez is a benchmark része lenne), fények nélkül ugyanúgy, de legalább látom az utat, nem takarja semmi.
Igen ám, de ha escet nyomok, nem látok a menüből semmit, a radar is hiányos lesz, és hangokból csak a rádiót hallom.
gépem amúgy: Geforce 7600 GT(256mb), AMD 3500+(2,21Ghz),2,25Gb RAM Lehet, h nem túl erős, de a mai játékokat mindet vitte eddig maxon v közepesen. -
#30495 Pompa van de még milyen azta kurvaaa :D -
Locna #30494 Köszönöm a segítséged!!
Kaptam egy másik sms-t, ebben Buccaneer-t kell ellopni az industrial district-ről.
Ez gondolom az első sziget feletti industrial-ra utal, csak mert a 3. szigeten is van "Ipari park" -
#30493 ennyi :DDDDDDDDDDDDdd -
gecsus #30492 Hali nem tudjátok honnan lehet letölteni pachet hozzá?
-
#30491 de ez wAREZ--.-- -
#30490 Catalyst Control Center
ATI -
RYO21 #30489 mi az a CCC? -
#30488 ja es persze XP-m van....Vista x64 alatt nekemis eleg szrul megy:S -
#30487 (CCC A.I-t kikell kapcsolni+Mipmap-ot max-ra tenni)-ezt csak azert mert XP alatt fekete volt az ut...
commandline.txt-t csinalj a Grand Theft Auto IV mappaban es ezeket ird bele!
-nomemrestrict -norestrictions -novblank -noprecache
-novblank ezzel sok FPS-t nyersz....teszt alatt nekem ez nemvolt beirva:)! -
#30486 szarik arra a game....betolt amennyit tud es megy:) -
#30485 az hogy van hogy 822 mega szükséglettel ilyen jól megy, amikor neked csak 400valamelnnyi van?? -
lac556 #30484 elolvastam de ezt nem értem: ---Patch(CCC A.I-t kikell kapcsolni+Mipmap-ot max-ra tenni)---
magyarázd már el lécci mi akar ez lenni
hd 4670 van de nekem néha szagatt -
#30483 HD4830 & GTA IV
Sajat tesztem!!!
Alul GTA IV! -
#30482 Ebben a hsz-ben pont ott van a gps-en az ikon. -
Locna #30481 Közben megvan, South Bohan mellé kellett vinni a garázsba. -
Locna #30480 AKárhogy is nézem nekem csak autómosó ikon-ok vannak, semmi extra.
Ha jól olvasom akkor a Galvstation avenue-ra kell vinni. -
Locna #30479 Ekkora eltérés lenne 1024 és 512 Ram között?
Ha ezt tudom, akkor azt rendeltem volna meg, bár akkor még nem nagyon láttam értelmét az 1Gb-os karinak.
Azért köszi! -
Seten #30478
Ja, szorri, nem mondtam, hogy HD 4850 1Gb.
-
#30477 Az sms-esről volt szó nemrég. Megjelenik egy autó ikon a térképen, de ahogy néztem olyan mint egy automosó ikon. Én is ezért nem találtam meg. Viszont az autó nekem megint ott van pedig egyszer már elvittem onnan :D -
Locna #30476 Hát én ezt nem értem.
Nálam AMD 6000X2, 4GB ram, Sapphire 4850/512 és csak 1280x1024 ben medium és high beállításokat engedélyez.
Egyébként segíthetnétek, hogy hol kell "Joggingot" venni, hogy futkozhassak a Bu...val. :))
Meg megtláltam a Brucie által sms-ben küldött Banshee-t, de hogy hová kell vinni....................
Minden jót! -
#30475 hello!
ott tartok, hogy ki kell nyírni Pegorino-t, már felkapaszkodtam a helikopterre de rakétával lő valaki és képtelen vagyok kikerülni, van erre valakinek valami bevált módszere? eddig ez a legnehezebb mission :( -
#30474 nem nem vok hülye. csak mert olvastam h lehet oda irni h pl 512 vagy kell számolgatni h valami 0.9 es érték meg ilyenek jöjjenek ki. És ezért kérdeztem rá. -
Pitti #30473 Mikor Niko felmászik a helikopterre, valóban nem áll be a kamera a normális helyére, : váltás belső nézetre és üldözni, lőni nem kell, Jacob megteszi, aztán a szobor közelében így is úgyis jön az átvezető videó -
#30472 A patch óta okozhatja, igen.
Zoli: Aszittem ez csak nálam van így. De ezexerint ez szivatás. De jó tipp ez kipróbálom majd énis. -
crusaderzoli #30471 be van dugva egy logitech rumblepad, ami persze nem működik, mert xbox-ra hegyezték ki a játékot. Szóval ez okozhatja? -
#30470 vagy be van dugva valami külső eszköz, kormány, gamepad, joy, akármi. -
#30469 össze vissza forog ?
nem warezolsz véletlen ? -
crusaderzoli #30468 Főleg az a gondom, hogy a kamera össze-vissza forog, így gyakorlatilag irányíthatatlan a játék. Van erre valami megoldás? -
Seten #30467
Az utolsónál (nálam legalábbis) a helikopter külső nézetben kb csak oldalról látható, nem úgy mint máskor (felül-hátul nézet).
Erre az a tippem, hogy belső nézetbe kell váltani és úgy követni a másik koptert.
-
Seten #30466
Mégsem csinálom meg a videódat?
Ezt most nem értem. :)
-
#30465 Nem sokat ér egy bivaly proci nélkül. -
mikiking #30464 huhhha :-D van itt gond elég -
#30463 -
#30462 availablevidmem -et hogy kell kiszámolni? -
ldavid #30461
link
modding tutorials