54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • belapeter
    na de most gyenge?
    most illyan gépem van de péntekre kampok 2 GB-ot !!!!
    ATI RAdeon HD 2600PRO 512MB AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz 1GB RAM 7.1-es hangkártya!!!!
  • milk41
    Nekem maxon sem csinál ilyet a P4HT 3,12GHz 1,5GB RAM HD3650 512mb GDDR2 1280x1024-en,mondjuk egszer előfordúlt ilyen amikor épp frissített a windows meg a nod.
  • belapeter
    Helló ez miért van nekem?
    Talán gyenge a gépem?
  • elite
    Nekem meg még mindig csinálja, hogy random módon lefagy. Volt úgy, hogy a menüben állva ott hagytam 20 percre, és mire visszamentem kaputt volt. Zene szól, de a játék nem mozdul. Aztán a szokásos display driver has stopped responding. Tuningot már visszavettem, de akkor is csinálja. Tele a tököm vele
  • gregtom6
    Hát elég érdekes dolgokat művel a gépemen ez a játék. Menüben meg ilyen helyeken semmi baja nincs. Elindítom a játékot, megy rendesen, fények is vannak, csak épp a kép felétől nem mindent látok
    Ha a benchmarkot indítom el, akkor ugye megy a motoros üldözéses rész, na ott már mindent látok az utakon, csak épp semmi fényeffekt, szürkés minden, és érdekes világító, 8bites színes négyzetek jelennek meg a képen(mindig máshol.)ha végigment a motoros üldözés, ezekben a pontokban elkezdődik a fényeffekt(játékbeli lámpa effekt)és utána megint fekete lesz, szép átmenetben, majd elkezdenek csúszni le a kép aljáig, feketére festve útjukat.
    Várok, itt nemtom mi kellene h történjen, a kép úgy marad, és kezd lassan barnulni. Esc-et nyomok. Szépen elkezd tölteni, majd indul a játék(nemtom h ez is a benchmark része lenne), fények nélkül ugyanúgy, de legalább látom az utat, nem takarja semmi.
    Igen ám, de ha escet nyomok, nem látok a menüből semmit, a radar is hiányos lesz, és hangokból csak a rádiót hallom.
    gépem amúgy: Geforce 7600 GT(256mb), AMD 3500+(2,21Ghz),2,25Gb RAM Lehet, h nem túl erős, de a mai játékokat mindet vitte eddig maxon v közepesen.
  • Carloska
    Pompa van de még milyen azta kurvaaa :D
  • Locna
    Köszönöm a segítséged!!
    Kaptam egy másik sms-t, ebben Buccaneer-t kell ellopni az industrial district-ről.
    Ez gondolom az első sziget feletti industrial-ra utal, csak mert a 3. szigeten is van "Ipari park"
  • bertino
    ennyi :DDDDDDDDDDDDdd
  • gecsus
    Hali nem tudjátok honnan lehet letölteni pachet hozzá?
  • akyyy
    de ez wAREZ--.--
  • Barny
    Catalyst Control Center
    ATI
  • RYO21
    mi az a CCC?
  • Barny
    ja es persze XP-m van....Vista x64 alatt nekemis eleg szrul megy:S
  • Barny
    (CCC A.I-t kikell kapcsolni+Mipmap-ot max-ra tenni)-ezt csak azert mert XP alatt fekete volt az ut...
    commandline.txt-t csinalj a Grand Theft Auto IV mappaban es ezeket ird bele!
    -nomemrestrict -norestrictions -novblank -noprecache
    -novblank ezzel sok FPS-t nyersz....teszt alatt nekem ez nemvolt beirva:)!
  • Barny
    szarik arra a game....betolt amennyit tud es megy:)
  • tobias88
    az hogy van hogy 822 mega szükséglettel ilyen jól megy, amikor neked csak 400valamelnnyi van??
  • lac556
    elolvastam de ezt nem értem: ---Patch(CCC A.I-t kikell kapcsolni+Mipmap-ot max-ra tenni)---
    magyarázd már el lécci mi akar ez lenni

hd 4670 van de nekem néha szagatt
  • Barny
    HD4830 & GTA IV
    Sajat tesztem!!!
    Alul GTA IV!
  • Synit HUN
    Ebben a hsz-ben pont ott van a gps-en az ikon.
  • Locna
    Közben megvan, South Bohan mellé kellett vinni a garázsba.
  • Locna
    AKárhogy is nézem nekem csak autómosó ikon-ok vannak, semmi extra.
    Ha jól olvasom akkor a Galvstation avenue-ra kell vinni.
  • Locna
    Ekkora eltérés lenne 1024 és 512 Ram között?
    Ha ezt tudom, akkor azt rendeltem volna meg, bár akkor még nem nagyon láttam értelmét az 1Gb-os karinak.
    Azért köszi!
  • Seten

Ja, szorri, nem mondtam, hogy HD 4850 1Gb.

• Synit HUN
    Az sms-esről volt szó nemrég. Megjelenik egy autó ikon a térképen, de ahogy néztem olyan mint egy automosó ikon. Én is ezért nem találtam meg. Viszont az autó nekem megint ott van pedig egyszer már elvittem onnan :D
  • Locna
    Hát én ezt nem értem.
    Nálam AMD 6000X2, 4GB ram, Sapphire 4850/512 és csak 1280x1024 ben medium és high beállításokat engedélyez.

Egyébként segíthetnétek, hogy hol kell "Joggingot" venni, hogy futkozhassak a Bu...val. :))
    Meg megtláltam a Brucie által sms-ben küldött Banshee-t, de hogy hová kell vinni....................

Minden jót!
  • Endiman
    hello!
    ott tartok, hogy ki kell nyírni Pegorino-t, már felkapaszkodtam a helikopterre de rakétával lő valaki és képtelen vagyok kikerülni, van erre valakinek valami bevált módszere? eddig ez a legnehezebb mission :(
  • rvn
    nem nem vok hülye. csak mert olvastam h lehet oda irni h pl 512 vagy kell számolgatni h valami 0.9 es érték meg ilyenek jöjjenek ki. És ezért kérdeztem rá.
  • Pitti
    Mikor Niko felmászik a helikopterre, valóban nem áll be a kamera a normális helyére, : váltás belső nézetre és üldözni, lőni nem kell, Jacob megteszi, aztán a szobor közelében így is úgyis jön az átvezető videó
  • Synit HUN
    A patch óta okozhatja, igen.

Zoli: Aszittem ez csak nálam van így. De ezexerint ez szivatás. De jó tipp ez kipróbálom majd énis.
  • crusaderzoli
    be van dugva egy logitech rumblepad, ami persze nem működik, mert xbox-ra hegyezték ki a játékot. Szóval ez okozhatja?
  • bertino
    vagy be van dugva valami külső eszköz, kormány, gamepad, joy, akármi.
  • bertino
    össze vissza forog ?
    nem warezolsz véletlen ?
  • crusaderzoli
    Főleg az a gondom, hogy a kamera össze-vissza forog, így gyakorlatilag irányíthatatlan a játék. Van erre valami megoldás?
  • Seten

Az utolsónál (nálam legalábbis) a helikopter külső nézetben kb csak oldalról látható, nem úgy mint máskor (felül-hátul nézet).
    Erre az a tippem, hogy belső nézetbe kell váltani és úgy követni a másik koptert.

• Seten

Mégsem csinálom meg a videódat?

Ezt most nem értem. :)

• Synit HUN
    Nem sokat ér egy bivaly proci nélkül.
  • mikiking
    huhhha :-D van itt gond elég
  • sztoncsi
  • rvn
    availablevidmem -et hogy kell kiszámolni?
  • ldavid

link

modding tutorials