54919
-
Imi01 #30602 sziasztok!netről hogy lehet nőt szerezni?rányomok a date-re,de sehol nem jelenik meg ikon... -
#30601 Haggyad már!:D ebből egy szó sem igaz csak az nv-nek már nem volt képe nagyobb számokat odaírni:D:D:D -
n3whous3 #30600 Komolyan? Mekkora FPS növekedés? És tudsz képt mutatni? :)
Basztakurva én meg szopom még mindig az Catalyst 8.12-vel, SEMMI HÍR még a 8.13-ról? Se béta? -
#30599 telepítesz rá sp3-mat -
#30598 Milyen trükkel lehet a játékot működésre bírni SP2es Windwos XPvel ? -
#30597 Lehet, nálad új pályákat is tesz a driver a játékba (próbáld ki) Én "csak" ennyit tapasztaltam eddig. -
BremboCup #30596 Üddv!
Nem tudjátok hol lehet (ha egyáltalán lehet) rendőr ruhát felvenni? Itt-ott találtam ruhát (földön pl. Sz.Szobor) de rendőr ruha hol lehet? -
ldavid #30595 egyelőre nem valószínű -
#30594 A driver hozzácsatolja vice cityt, los santost és san andreast is :D -
#30593 még 1 új sziget is került a játékba és már vezethetünk repülőgépet -
#30592 Sőt, még szebb is lett !! -
#30591 Új nvidia driver. Nekem 1000x gyorsabb lett a játék vele! -
#30590 HellO!
Lesz Pc Re A Lost And Damned? -
Rainbow15 #30589 that special someone -
Seten #30588
Ha csak a fővonalat viszi végig, akkor is jön a "credits" de attól még maradhattak nekik mellék-missziók!
Plusz az alternatív választásoknál (pl Francis, Dwayne, a Revenge) érdemes menteni majd újra betölteni és értelemszerűen a másik lehetőséget választani.
-
#30587 amikor töltesz be mit ír ki? Loading - mit? mert abból kiderül hogy hol tartasz -
Rainbow15 #30586 még tuti nem vittem végig, és hívogattam is az embereket, stb... -
#30585 Ha láttatok Creditset Vége, ha nem nem ENNYI nézzétek meg interneten, hogy mi hogy meddig, vagy oldjátok meg azért ez kicsit zavaró hogy: nemtudok bemenni a házba segítsetek, ha töltésnél azt írja hogy Game Completeted vagy ilyesmi, akkor vége, ha nem akkor van küldetés, hívd fel az embereket, játsz egy kicsit üresjáratban (kajálj barátokkal, stb.) és folytatódni fog ha nincs vége... -
Feka22 #30584 Szevasztok! kb én is 60%nál járok és Roman hivogat állandóan a térkép nem jelöl semmit csak azt a bérgyilkos szarságot.ilyenkor mi van tud valaki segíteni????? -
Rainbow15 #30583 Már nem emlékszem :(
Mellék küldetések nem csináltam, csak 4-5 db ugratást, meg 2-3 galambot lőtem. 60%-nál van vége a fő küldetéseknek, szóval a vége felé járhatok, csak ugye most nincsen semmi küldetésem. -
#30582 kell egy live és egy rsgc account, ha ez a kettő megvan, és online vagy, akkor teló,multi, player vagy ranked match (player hülyülés ranked ruhaszerzés céljából jó) és mehetsz játszani -
#30581 Meg van a game eredetibe,kiprőgettem,és most érdekelne a multi része.Tudom FAQ,de van liveom is,és rocket dockom is.A telepités elején még anno kérdezte hogy online,vagy offline,akkor offlineot nyomtam,de nem tudom melyik telepitésnél kérdezte,tudnátok nekem segiteni hogy tudok felmenni multizni?Előre is kőszi -
#30580 Nocsak, azt meg hol lehet venn? (Még csak az első szigeten vagyok) -
#30579 Szép grafika! -
#30578 hehe:D már rakocsgatom :D kiváncsi vagyok...amugy ati vagy nvidia kártyákon megy jobban?:S mertn ekem gef 9800GT-m van -
#30577 nyugottan várd meg míg végez a telepítő :DD én ilyet soha nem csináltam ha felrakja magátol akor gondolom hogy kell hozzá xD -
#30576 xDDD thx, csak annyira izgultam megy-e :D -
#30575 épp az volt bazz, kell a RGSC is meg a GFWL is -
#30574 vettem egy kézzel gyártott Bentleyt, már csak a motort kellett volna belerakniuk, most meg nem megy. mi lehet a gond? -.- -
#30573 Hali! Megvettem a járékot de akadt egy kis gond... mikor indítanám vmi Rglc.exe-t hiányol és nem tudok játszani... nemtom mi lehet:S a játék telepítése után még rajocsgatott pár dolgot de azt leállítottam, minnél hamarabb kiakartam próbálni...ez lehet a gond?:D -
#30572 Spoiler tag-et használj inkább -
#30571 spoiler!
Gyerekek ez komoly, ha kinyírom Pegorinót vége a játéknak?
nagggyon rövid lett.... -
#30561 Egyébként tökre bírom hogy az emberek megcsinálják a főküldiket ugye a végén lemegy a credits és jönnek kérdezni hogy: Van még küldetés??????? Hát lol nemtudom de nálam a credits azt jelenti hogy vége :D -
#30560 mi volt az utolsó küldetés amit megcsináltál? -
Rainbow15 #30559 sziasztok!
56%-nál járok, de már nincs semmijen betűjel a térképen, küldetésekhez. Csak mellékküldetés (bérgyilkos, meg még valami), de gondolom ezeket nem kell megcsinálni... -
#30558 Egy játék miatt felesleges kártyát venni. Egyébként HD 4870 jobb.
Nekem tetszett a játék, de az tény, hogy egy optimizálatlan fos. -
#30556 Hali!Szerintetek GTA-ra a HD3870x2 vagy a a HD4870 1024 mb a jobb? -
#30555 NyomKODni kell! Nem nyomni. -
deicide #30554 Üdv..
A Pegorinos feladatot csinálom..
a helikopterre kell felugtani de hiába nyomom a space-t nem történik semmi:(
mit kell itt pontosan csinálni még...?? -
ldavid #30552 van ám hardver fórum is, tudsz róla?