Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figyu nincs valami Inteles konfigra való progid? amivel jobban fut a gta? (HD4870)
Mert ez atis igaz ,de amd-s konfighoz.
hi! Felraktam a pecst. Ha úgy nézzük nem olyan nyögvenyelõs mint elõtte a gém. Sõt még lehet feljebbtolni a részletességet. (hd-4870).
De a hiba még mindig megvan, ha pl megfordulok a kocsi mögött kamerával, csak úgy pakolja össze a házakat, textúrákat.... Szal talán egy fokkal jobban megy a gém, de a textúra összerakással még mindig gond van.

Mikor jön a köv. pecs? remélem az már lesz 1gb és ér valamit. 😄
A patch-el együtt 1-2 parancs is hozzáadásra került:

==== [ Global ] ====
-stereo: Set game to support stereo rendering mode

==== ====
-fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint
-minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint

==== ====
-benchmark: Determines if we run the benchmark immediately
-safemode: Sets graphics setting to lowest setting

==== ====
-forcer2vb: force r2vb
-frameLimit: number of frames to limit game to
-framelockinwindow: Force framelock to work even in a window (works best with
60Hz monitor refresh)
-fullscreen: Force fullscreen mode
-height: Set height of main render window (default is 480)
-norestrictions: Do not limit graphics settings
-novblank: Disable wait for vblank
-refreshrate: Set refresh rate of main render window
-width: Set width of main render window (default is 640)
-windowed: Force windowed mode

==== ====
-availablevidmem: Percentage of available video memory
-memrestrict: Set the restriction the amount of available memory for managed
resources
-nomemrestrict: Do not restrict the amount of available memory for managed
resources
-noprecache: Do not precache resources
-percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA
-reserve: Amount of memory to set aside for other applications

==== ====
-detailquality: Set detail distance (0-99)
-renderquality: Set anisotropic filtering (0-4)
-shadowdensity: Set the number of lights that cast shadows
-texturequality: Set texture quality (0-2)
-viewdistance: Set LOD view distance (0-99)
Szasza20
Nálam jobb lett +5-7 fps-t adott hozzá, mostmár így 25-27 körül van és így játszható!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

tenkenorman
MA KIVISZEM![/flipw]

http://www.tenke.hu

tenkenorman
Nah, szal én nem mentést kértem, hanem hogy van-e egyáltalán! Elég feltünõ hogy még sehol sincs. Aztmondtátok valahogy hozzárendeli... tudomásul vettem. <#schmoll2> Amúgy nemtom hány küldi van de már 20at biztos kivittem. Nemrég kerültem az új pecóba, onnan talán 3-4 küldit ha kivittem.
Mennyi van még😄?

http://www.tenke.hu

RatBaG
multis race-en másnak is jóval szarabb az fps-e, mint singleben?

Per Aspera Ad Inferi.

eightmiles
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja és ugye Playboy lakásán ott a GTA3-as szerkó 😉

eightmiles
Nem. Playboy, miután vége a küldetéseinek, ad pénzt és szól, hogy többé ne keresd. Érdemesebb tehát õt kinyirni és Dwayne-t életben hagyni, igy kapsz egy jó kis kecót, és ha baráti szinten vagy Dwayne-nel, akkor ugye felhivod és küldi a haverokat. Dwayne megölésénél csak a pénz jár.

Mi ez Knight Rider David Hasselhoff-al az uccsó részek fele mikor az esküvõje van vagy mi xD ?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

playboy egyébként haverod? lehet vele menni ide-oda?

Felraktam a patchet és nem sok változást vettem észre azon kívül, h kénytelen voltam kihúzni a gamepad-ot, mert ha be van dugva, akkor folyamatosan forog a kamera. <#zavart2>
5c0rp330n
sry, elsõsorban nem is ide ment volna.

5c0rp330n
pc-s gta kalandjaim után megnéztem a ps3 változatot. oké, játszhatónak játszható, fps szempontjából nagyjából rendben van. lehetne folyamatosabb, de élvezhetõ, oké. viszont ez a felbontás+recézés ugyanannyira jelen volt ott, mint pc-n, szerintem egy nagy lcd tv-n ugyanúgy szarul nézne ki ez is :S pc-rõl, egy monitoron annyira még nem jön ki, de egy szép kis tv-n nagyon ronda volt. fullhd-ba nem is engedi állítani, mert úgy ítéli meg -gondolom én- hogy úgy már abszolút nem bírná a gép, ami mondjuk igaz is lehet, de azért hadd állítsam már be és nézhessem meg, hogy milyen lenne, ha kiváncsi vagyok rá.. komolyan mondom, azon gondolkozok, hogy gépet bõvítsek, hogy fullhd-ba játszhassam a cuccot, ha már az AA egy álom is marad.. szánalom. faszért nem bírt a sony/nvidia egy rendes videókártyát beletuszkolni abba ps3-ba.

eightmiles
Én végigjátszottam másodszor is :/

DJ RX7
hát én dwayne-t öltem meg. nem tudtam, hogy megkapom a házát playboy-nak. már mind. az utsó missziónál el fogom menteni és mind a 2 féle képen megcsinálom.

:3

akkor jól gondoltam, hogy tökre nem változik semmi, csak más a bejátszás, mer ugyanilyen temetés volt csak francisnek, de ugyanezt kellett csinálni. akkor érdemleges változás csak a playboy háza meg a végén h ki haljon meg. köszi.

Rage47
köszi<#eljen>
DJ RX7
én derrick-et öltem meg. temetésre kellett menni, ott megtámadtak valaki, azokat kinyírtam majd a koporsót el kellett szállítani a temetõbe.

:3

DJ Skyline
itt mindent megtudsz mi van akkor ha ezt, és mi van akkor ha azt választod bizonyos esetekben.

azért ez így konkrét újrajátszást nem követel meg, amúgy se tudom kinek lenne kedve újra végigtolni azt a 500 küldetést, mer tulajdonképpen a játék során akárhogy döntesz nem változik sok minden, kivétel playboy kinyírása mer lesz egy jó kérónk, meg itt a vége, hogy melyiket akarod élve látni. ja meg azt nem tudom, hogy mikor lehet választani francis és derrick között, mi van ha derrick-et ölöd meg? történik valami változás?

ezek szerint csak elrontottad a régiót a regisztrálásnál

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

eightmiles
Igazából két vége van, egyik, amikor Kate-et ölik meg, a másik, amikor ______-t. Ez ha jól tudom, akkor dõl el, amikor megtalálod azt, akit kerestél az egész játék során. Ha megölöd, meghal az egyik, ha futni hagyod, a másik hal meg. Csak azért nem irtam le, ki a másik személy, hogy legyen ok újra végigjátszani 😄 Már ha nem keresel rá neten...

Remélem sikerült a spoiler tag :|

Ha dual-cor 4800+, akkor is?
bertino
ahhoz a vga-hoz az a proci elég kevés.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

vsly
Ez volt a baj,Köszi! 😉
Controller volt bedugva,de érdekes,hogy kihúztam játék közben,s akkor is maradt a helyzet...
Szal ez zavart be,elvileg nem kaphatná a jelet...
reboot segített...még jó hogy nem controllerrel akarom tolni 😊

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

kihagyom most vettem ezt a kormány és egy állat gépet!
Hali!

Nekem a patch és az új driver lassítja a játékot.

Másoknak is volt már ilyen?

AMD 4800+
9800GTX+ 512 mb
4gb ram
DJ Skyline
mondom, vegyél gamepadot, nem egy nagy beruházás, és finoman lehet kezelni az autót.

Az egy dolog de ha már végignyomom meg miközbe autóba vok akkor még lehet menniOl:mafiaba is lehet mi egy nagy szar de attol még is lehet pedig az mikori játék és már akkor is gondoltak rá és ott se az egészet az autóba töltöd!
red bull
Can't connect to LIVE. You many be using a Windows Live ID from a region that is not supported LIVE

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

DJ Skyline
de alapvetõen a GTA nem autós játék, mint ahogy nem is hajós, nem is helikopteres, de még csak nem is motoros

arra van nfs,lfs,grid,dirt...sokminden...itt mégse az egész játékottöltöd autóban
Jó bazz tudjátok szivesebben megyek a G 25 racing wheel-em e mint aszájba b..ot billenytyüvel!
itt már kaptál választ
hogyne lenne....
mióta van pc-n gta,bill-el nyomom és mint az álom úgy megy..szokni kell
bertino
hallod bazdmeg, megfájdult tõled a fejem...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy
wejj, lehet forgatni a kamerát jobb gombal a helikopterbe😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mért nem enged be? mit ir ki?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DJ Skyline
mivan mivan mivan? 😄 tehát, egy kormány, ami:
- egy egész + egy negyed fordulat
- fék / kuplung / gáz pedál
- 6 fokozatú sebváltó + rükverc'

minek? ez nem Live for Speed. kuplung? nincs kuplung támogatás a játékban, sem manuális váltás. sokkal egyszerûbb és olcsóbb megoldás, ha veszel a játékhoz egy X360 controllert, vagy bármi más gamepadot. ugyanúgy lehet finoman adagolni a gázt, féket, finoman kormányozni mint kormánnyal.

red bull
nah még 1 szer hátha tud valaki segíteni.
tehát a socila club-ba regisztrálva vagyok. a windows live ba is regisztrálva vagyok hamis címmel telefonszámmal stb. És amikor jelentkeznék be a home gombal a windows live ba akkor nem enged be. MI lehet a gond? A FAQ-t olvastam de mindent ugy csináltam és mégse enged be...

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

REPS0L
rajmí? 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Mert billintyüvel nem a legtutibb!
w77d
hehh??

Sziasztók! AKI tud vagy ismer valakit aki tud az nem csinálna egy ojat a játékba ,hogy kormánnyal lehessen menni ami 1 egész meg még 1 negyedszer fordul ugy minnt a játékba az 2 és fél ami 900 fokos fordulat egy fék kuplung gáz os pedált! és egy 6 fokozatu seb váltot és egy hátra menetet!!!!! ELÖRE IS KÖSZI!!!!!!!!!!!
BiG G
gamertag gregbacsi

😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

akkor árúldd el.ahjj na mind1
ha valki ebbõl rájön mi lesza vége gratulálok eghajolok (Y)
w77d
akkor jó 😊

DJ Skyline
nem az lesz a vége.