Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
GTAIV Handling Editor ez nekem csak szétbaszta a handling file-omat. nem ér semmit. másik meg német. akkor inkább átírom én jegyzettömbben.

:3

DJ RX7
az volt. -.-.-.-.-.-.-""""
köszi!!

DJ Skyline
bár nem írja, de nem lehet hogy írásvédett a file?

DJ RX7
ez meg ezt.

Valaki mondja már el, hogy tudok vissza tölteni régi mentést? Ugyanis, mindig elõlröl kezdi azzal a szöveggel, hogy "cant load the save game" vagy vmi ilyesmi..
DJ RX7
DJ Skyline
én mindíg is jegyzettömböt használtam.

DJ RX7
Az miért van, hogy a handling.dat-ot nem tudom átírni? Nem engedi sehogy sem. Windows által sem és handling editor által sem...

DJ RX7
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha Playboy X-et ölöd meg akkor megkapod a házát. Little Jacob végig a barátunk lesz a játékban rosszul emlékeztél.

playboy a masodik, sorry eszembe jutott

mar reg tul vagyok rajta, de volt egy kuldetes, ahol dwayne-t vagy little jacob-ot kellett lelojem, de lehet a masodikra nem jol emlekszem. en dwayne-t oltem meg, azalapjan, hogy vele minden kuldetest megcsinaltam mar (100%)...van valami jelentosege a jatek kimeneteleben?

Marci0115
az oldal szerint csak ezen az egy helyen van infernus

Marci0115

DJ Skyline
nem tudom hol tartasz a játékban, de:
egyik
másik

red bull
akkor most összekeveredtem mert tudtommal infernus cheat meg nincs ... :S

"Dj Skyline": Nincs rajta a térképen az infernus

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Sordoran
Na most fejeztem be a játékot, és Roman-t lõtték le :S Én viszont oylat olvastam h más véggel Kate-et ölik meg, kérdem én, ez akkor van ha a bosszút választom? Mert a pénzért mentem és így Roman halt meg, na de én õt élve akarom, Kate meg egy ribanc, õ megdögölhet 😄 Szóval ha visszatöltök egy régebbi mentést és a bosszút választom akkor Roman túléli?

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

DJ Skyline
gyerekek ott van a banner alatt egy "[ TÉRKÉP ]" nevû dolog, tele van minden földi jóval, mi merre van, stb

az az infernus

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

red bull
vagy akkor nem infernust 😄 hanem azt a másikat ami elõlrõl lamborghini beütéses hátulról meg pagani... nem jut eszembe hirtele a neve 😄

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Máté94
Cheat.
Kit--Kat
Azért nem baj, hogy a szivárvány minden árnyalatában a föld fölött lebegõ tucatnyi ingyen tárgy helyett rámentek a realitásra fiúk, én ezt díjazom.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

red bull
infernus-t nem tudod hol lehet találni? 1 szer ûltem infernusba amikor vége lett a "buzi" küldetéseinek és ottvolt a parkolójába, de azóta se láttam 1 szer se.

grebber
Köszönöm.Nem fontosak ,mellény kellett volna a bárban 3 faszit kinyírós küldihez.De vettem már!

Next PC upgrade: 2022

Az elsõ szigeten Roman munkahelyétõl ha elindulsz a reptérre a gyorsforgalmin gps szerint. Akkor amint a reptérbe becsatlakozik a freeway lehajtója, ott megállsz. A reptéri elkerített terület, és a lehajtó találkozásának sarkába leugrasz, ott egy mellény.
Baseballütõ van a lakással szembeni sikátorban egybõl, pisztolyt és kést meg jónéhány sikátorban lehet találni (bár a késnek sok értelmét nem látom, a baseballütõ jobb).
Molotov koktél van pl a mólón, ha az elsõ szigeten a lakásból egybõl lemész a partra, oda ahova az elsõ csajt kell vinni bólingozni. A kis fából készült tengerparti bungalóban van, a pad mellett.
A shoti szerzés is viszonylag egyszerû, elmész az örsre, és mikor nem figyel senki, beülsz egy rendõrautóba. A városközpontban lévõ örsön egyszerûbb, ott mindig áll 3-4 autó felügyelet nélkül. Amint kiszállsz van egy shotid 8 tölténnyel.
Illetve ha ügyes vagy, akkor a reptéri õröktõl lehet m4a1-et szerezni. De ott nagyon jól kell csinálni, hogy ne akaszkodjon rád cserébe a város összes rendõre 😊

Mást még én se találtam igy "free" alapon 😊
n3whous3
Nem tudod azokat megnézni kívülrõl. Ki kell exportálni videó formátumba és úgy.

púúúúú

azért régi gtakban egy nagy szép szines gömb volt a fegyverek meg egyéb dolgok körül 😊 nem volt nehéz kiszurni
itt nincs..max éjszaka jó keresgélni mert akkor világit láthatóan narancssárgán 😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Reptér 😊
Az egybõl 4 csillagot, ha beszambázol a kifutópályára autóval.
ChuckyHUN
.tag és .cli

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
Hova menti a játék a filmeket? mert megvannak, de ilyen idegbeteg formátum😄 azokat mivel tudom megnézni?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

n3whous3
én pisztolyokat találtam már párszor

púúúúú

grebber
Régi GTA-kba sokkal jobb volt ott barangoltam azt lehetett találni azért dolgokat itt 10 óra alatt lószart nem találtam.Pedig jó lenne valami fegyver meg golyóálló mellény.
Tudom ott a bolt lehet venni de akkor is többi GTA ba már raklapszám volt ennyi idö alatt amiket találtam. 😞

Next PC upgrade: 2022

w77d
azt én sem tudom....

Lacee86
Hát én örülnék, ha ilyen "szar" XBox-os grafikával akadásmentesen menne... Amúgy hogy lehet 3 csillagosnál nagyobb körözést elérni? Nekem még nem sikerült, pedig próbálkoztam. (Azt ne számítsuk, amikor egy meg nem nyílt sziget felé úszom, és 6 csillagosat kapok.)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Sziasztok
Az lenne a problémám hogy 43 fps-t mértem és mégis szagat mi fogja vissza a játékot?
OFF:Minden játékba ott van oldal a tálcának a széle és villog mi lehet a probléma?
A segitségeteket elõre is köszönöm

nem értek valamit :\
video editorban zenének saját zenét akarok berakni, de IndependenceFM nincs a Songsnál... wtf?

hinta 😄

Vagy csak úgy száguldozni... stunt jumpok... vagy a rendõröket heccelni. Most pl azon kísérleteztem tegnap, hogy 3 csillagot elérek, és megpróbálok ellopni egy úttorlasz rendõrautót (ami ugye másfajta mint a járõrök), vagy egy rendõr hummert. Eddig még nem jött össze 😊
n3whous3
Töröm a kocsikat

am inkább azt csinálom, hogy sétálok meg felfedezem a várost 😊

púúúúú

ProGabe
vannak páran, akik már végigvitték. én alig játszottam vele eddig, ma sokat pótoltam és végre megnyílt a második sziget. ha jól emlékszem 28%-nál járok

mondjuk hozzá kell tenni, hogy Little Jacob küldetéseit kimaxoltam és Brucie-nak is leszállítottam jó pár kocsit, kapcsolatok ápolása + a baromkodás, ugyebár 😊

mondjuk néha nem is tudom mit csináljak, csak jövök-megyek a városban, a vége mindig pár csillag lesz 😄 hihetetlenül erõszakosak a zsaruk, ami szerintem nem baj

amúgy ti mit szoktatok csinálni, amikor csak "eszetlenkedtek"?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

n3whous3
ha megdöglesz, akkor már az elõzõ nem lesz

pont ezért írja ki mindig a gép single ben is megdögléskor, hogy na most mentsd, ha akarod...... -.-

púúúúú

ProGabe
azért tegyük hozzá, hogy a PC-s konfignál gondolom Vistát használtak, plusz hozzá a 4870 és a - gondolom - extra magas beállítások hozzájárulnak az akadáshoz. ha egy hasonló kategóriás Nvidiat és XP-t használtak volna, más lett volna az ez a kis videó...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

megkérdezhetem ,hogy ki ? % nál jár? vagy végig vitte már valaki?

köszike

ASUS p5q | C2D E8400 | Gainward 9800GT | 4GB DDR2 800Mhz | SAMS 2x 500GB

Srácok, hogyha multiban játszok és pl: valaki elüt,lelõ, meghalok, újraéledek és utána nyomok F2-t akkor meg kell lennie az elõzõ 20 vagy hány másodpercnek? mert én néztem, nem mentette el nekem a dolgokat .. .:S

solo
<#worship>PC<#worship>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

n3whous3
Az árnyékok miatt, ha nincs 1-nél nagyobban, akkor nincs dinamikus árnyék éjjel és az azért lassít. Plusz olyankor a nap se világít és nappal meg nem lehet a többi dinamikus árnyékot kikpacsolni, tehát ezért megy jól.

púúúúú

ProGabe

Lacee86
Újratettem a Windowst és feltettem újra a játékot. Tapasztalat (800x600 minden low): benchmark szerint +3 FPS (21 helyett 24). Frapssal nézve játék közben: néha 30 fölé is megy már (persze ha csak gyalogolok és nincs nagy forgalom), eddig 28 körül volt a max. De mikor 3 csillagos körözésem van, és kocsival megyek, akkor sajnos nincs változás, most is lemegy akár 16-ig is. Átlagosan: gyalog 24-25, kocsival 20-22. Érdekes, h nálam éjszaka jobban megy, pedig itt olvastam, h másoknak olyankor inkább leesik az FPS.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ProGabe
FAQ!!!

Na ne! Olyan gyors 😊 Én azthittem, hogy a GTA4 egy körökre osztott akció/stratégia mert úgy szaggat <#nyes>

Az új fiókom: DevLupius

27424????

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

Skypack
sajnos sehogy újra kell raknod a játékot

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |