Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Dj Skyline": Nincs rajta a térképen az infernus
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Next PC upgrade: 2022
Baseballütõ van a lakással szembeni sikátorban egybõl, pisztolyt és kést meg jónéhány sikátorban lehet találni (bár a késnek sok értelmét nem látom, a baseballütõ jobb).
Molotov koktél van pl a mólón, ha az elsõ szigeten a lakásból egybõl lemész a partra, oda ahova az elsõ csajt kell vinni bólingozni. A kis fából készült tengerparti bungalóban van, a pad mellett.
A shoti szerzés is viszonylag egyszerû, elmész az örsre, és mikor nem figyel senki, beülsz egy rendõrautóba. A városközpontban lévõ örsön egyszerûbb, ott mindig áll 3-4 autó felügyelet nélkül. Amint kiszállsz van egy shotid 8 tölténnyel.
Illetve ha ügyes vagy, akkor a reptéri õröktõl lehet m4a1-et szerezni. De ott nagyon jól kell csinálni, hogy ne akaszkodjon rád cserébe a város összes rendõre 😊
Mást még én se találtam igy "free" alapon 😊
itt nincs..max éjszaka jó keresgélni mert akkor világit láthatóan narancssárgán 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Az egybõl 4 csillagot, ha beszambázol a kifutópályára autóval.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Tudom ott a bolt lehet venni de akkor is többi GTA ba már raklapszám volt ennyi idö alatt amiket találtam. 😞
Next PC upgrade: 2022
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Az lenne a problémám hogy 43 fps-t mértem és mégis szagat mi fogja vissza a játékot?
OFF:Minden játékba ott van oldal a tálcának a széle és villog mi lehet a probléma?
A segitségeteket elõre is köszönöm
video editorban zenének saját zenét akarok berakni, de IndependenceFM nincs a Songsnál... wtf?
Vagy csak úgy száguldozni... stunt jumpok... vagy a rendõröket heccelni. Most pl azon kísérleteztem tegnap, hogy 3 csillagot elérek, és megpróbálok ellopni egy úttorlasz rendõrautót (ami ugye másfajta mint a járõrök), vagy egy rendõr hummert. Eddig még nem jött össze 😊
mondjuk hozzá kell tenni, hogy Little Jacob küldetéseit kimaxoltam és Brucie-nak is leszállítottam jó pár kocsit, kapcsolatok ápolása + a baromkodás, ugyebár 😊
mondjuk néha nem is tudom mit csináljak, csak jövök-megyek a városban, a vége mindig pár csillag lesz 😄 hihetetlenül erõszakosak a zsaruk, ami szerintem nem baj
amúgy ti mit szoktatok csinálni, amikor csak "eszetlenkedtek"?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
pont ezért írja ki mindig a gép single ben is megdögléskor, hogy na most mentsd, ha akarod...... -.-
púúúúú
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
köszike
ASUS p5q | C2D E8400 | Gainward 9800GT | 4GB DDR2 800Mhz | SAMS 2x 500GB
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
púúúúú
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Az új fiókom: DevLupius
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810