Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Racism is a weapon of mass destruction!
a Grand Theft Auto IV\common\data\fragments\fragment.xml ben át kell írni ezt:
<GlobalMaxDrawingDistance value="1000.000000"/>
erre:
<GlobalMaxDrawingDistance value="250.000000"/>
250 helyett lehet más is, én levettem 300-ra és semmi különbséget nem látok, viszont +4 fps 😊
púúúúú
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ (2,94ghz en fut)
húzzam mégjobban meg v mit csináljak?
vmi megoldás h picit lejebbmenjen cpu usage?akármilyen megoldás jó nemérdekel csak lássak végre 24fpst...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
púúúúú
perzse midig az a legkönynebb hogy 'beírok a fórumra, aztán valaki majd válaszol', hiszen így nem kell :1 gondolkozni, 2.: utánnaolvasni a dolgoknak...és meglepõdsz ha egy napi 100x megkérdezett dologra csak a sav jön? szerintem te is rakd fel a gondolkodósapkádat és kussolj inkább
2. kicsit nézz már magadba könyörgöm!
3. 22 éves lennél és itt tartasz ? õszinte részvétem...komolyan !
És én itt abbahagytam, van jobb dolgom is mint hogy hozzád hasonlókkal próbáljak tárgyalni. Kár érted minden másodpercem. Arra kérlek csak kicsit gondolkozz el! Megköszöntem!
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500
2. mondtam, hogy a menü olyan egyszerû, mint a pofon, R* direkt azért csinálta ilyenre, hogy a hülyék is tudják használni. Az már más kérdés, hogy a minimum gépigény az agynak ehhez 110 IQ
3. nem 15 éves vagyok, hanem 22, htx.
púúúúú

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Haver írt egyébként egy progit, gombnyomásra kis memterhelés lesz és a textúra eltûnés gond megoldódik további fél órára. Ami sajnálatos az az, hogy leginkább multiban lenne ennek értelme és ott ez a kis beakadás ledob a szerverrõl...
púúúúú
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
púúúúú
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
púúúúú
és ne itt kérdezõdködjön, omg!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
a jozan ész szerintem az diktálja hogy ha elakadsz a játékban akkor megkeresed a játék magyar forumját és ott megkérdezed csak itt az emberek nem ugy reagálnak ahogy kéne
A Válasz erre gombot meg használd, ha lehet.
púúúúú
De ha már napok óta ugyanazt nyögik be és már 100X elmondtuk, hogy NEM LEHET, az már kurva idegesítõ.
Ne legyen már savanyú a szõlõ, mert te nem tudod a googlet használni.
púúúúú
Másrészt meg nem lehet, mert minden nap 2x beírják ezt a kérdést.
púúúúú
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
ez egy forum ahol a játékkal kapcsolatos dolgokrol beszélgetnek emberek
elhiszem hogy ha valamit sokan kérdeznek idegesitö,de ezzel a google dumával is a töke tele van már mindenkinek
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Meg úgy egyáltalán hogy lehet valaki annyira idióta, hogy nem tudja beállítani a grafikát? Ha valamit nem tudsz sehogy se, akkor nem logikus, hogy nem lehet?
AMÚGY CSAK NYUGODTAN, LESZAROM.
púúúúú
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
púúúúú