Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali! vki letudná írni h hogyan kell használni az -avaliblevdimem parancsot? (a parancsután mit kell írni????😊 kössz

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

MaskimXul
nem sok, egészen pontosan 0 <#vigyor>
gfreak
és alapból mekkora a drawing distance-ed? mármint a játékon belüli beállítás (%os érték)

Racism is a weapon of mass destruction!

MaskimXul
újabb kis trükk fps növelésére.
a Grand Theft Auto IV\common\data\fragments\fragment.xml ben át kell írni ezt:

<GlobalMaxDrawingDistance value="1000.000000"/>

erre:

<GlobalMaxDrawingDistance value="250.000000"/>

250 helyett lehet más is, én levettem 300-ra és semmi különbséget nem látok, viszont +4 fps 😊
gfreak
xp alatt passzolok, vista x64 sp1 homepro-n tolom...haver 2 gigával szaladt neki, és nagyon gyászosan futott (aztán megadtam a fórum url-t, azóta boldog 😊 )

n3whous3
XP alatt nem számít a 2-3-4 giga memória, ezt én kipróbáltam, bár lehet másnál igen.

púúúúú

gfreak
hmm...nem hiszem hogy a cpu-n múlna...milyen vgaval tolod? mekkora felbontásban? mennyi memóriád van?...nekem a Core2Duom 2.6-on (tehát gyári alapon) is elég szépen futtatja, most fogok tweakelgetni egy kicsit...fõleg a vidkártya memóriát zabálja a stuff

n3whous3
mit csinálj = vedd lejjebb a felbontást

púúúúú

n3whous3
Nekem alap órajelen 25 egy ilyen procin, "szar" vga-val, szóval inkább ne terheld a szerncsétlent. (nem, a bencsmark az nem 25 nálam, de nagyrészt 25 körül megy a game :-| nemtom hogy, másoknál fordítva van 😄)

púúúúú

bodesz
benchmarkban még nem tudott az fpsem 20fölé menni mert cpu 95% osan kihasználja :S
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ (2,94ghz en fut)
húzzam mégjobban meg v mit csináljak?
vmi megoldás h picit lejebbmenjen cpu usage?akármilyen megoldás jó nemérdekel csak lássak végre 24fpst...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a Brucie-féle versenyek teljesítése kell a 100 %-hoz? Olvastam pár angol végigjátszást, de azok ellentmondásosak voltak.
gfreak
nem százezer hozzászólást kell elolvasni, persze...de úgy tûnik az elmúlt egy - max két nap hozzászólásait sem olvassák el az emberek...nekem is volt/van gondom éppen elég ezzel a kacattal, érdekes módon mégis ki tudom bogarászni magamnak a hasznos infókat, mert nem vagyok olyan kibaszott LUSTA hogy csak meresszem a valagamat és jajgassak!

n3whous3
Na jó azért azt elvárni, hogy százezer hozzászólást elolvasson, kicsi irreális, de ha egyszer napok óta ugyanaz a lemez, akkor ha valaki ide jár rendszeresen, csak észrevette már.

púúúúú

gfreak
figyelj haver...ha lenne egy kis agyad, és nem csak anyázni tudnál, akkor ha gondod van a játékkal, elolvasod az eddigi hozzászólásokat, és ha netalántán annyira különleges problémád van, ami még itt nem szerepelt, akkor jajgatsz...

perzse midig az a legkönynebb hogy 'beírok a fórumra, aztán valaki majd válaszol', hiszen így nem kell :1 gondolkozni, 2.: utánnaolvasni a dolgoknak...és meglepõdsz ha egy napi 100x megkérdezett dologra csak a sav jön? szerintem te is rakd fel a gondolkodósapkádat és kussolj inkább

Smuge
1. nem neked ment a válasz ha megnéznéd , de azért te is tudod mondani másnak
2. kicsit nézz már magadba könyörgöm!
3. 22 éves lennél és itt tartasz ? õszinte részvétem...komolyan !

És én itt abbahagytam, van jobb dolgom is mint hogy hozzád hasonlókkal próbáljak tárgyalni. Kár érted minden másodpercem. Arra kérlek csak kicsit gondolkozz el! Megköszöntem!

n3whous3
create new profile, de elõtte ki kéne jelentkezni

púúúúú

Proview
Offline mentést hogyan is lehet csinálni? Offline profil kell, FAQ szerint "home" gomb játék alatt...és utána?

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

n3whous3
Valószínûleg oda, ahol a videók meg a többi is van, a documents alatt valahol.

púúúúú

amit a telefonnal csinállok képeket a játékban azokat hova menti?<#confused>

Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500

zorrobomber
looool

n3whous3
😄

púúúúú

n3whous3
1. mondom, hogy minden nap 10x megkérdeztétek, idegesítõ
2. mondtam, hogy a menü olyan egyszerû, mint a pofon, R* direkt azért csinálta ilyenre, hogy a hülyék is tudják használni. Az már más kérdés, hogy a minimum gépigény az agynak ehhez 110 IQ
3. nem 15 éves vagyok, hanem 22, htx.

púúúúú

0Fritz0
A szájkarate után (közben) némi móka. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Smuge
És ez mind abból indult ki , hogy megmertem kérdezni hogy hogyan lehet finomítani esetleg kikapcsolni az árnyékokat. És ezért már hülye vagyok a beállításokhoz meg mindenhez. Annyira szánalmas bazdmeg hogy nem igaz. Nehogy már egy ilyen kis 15 éves fasz okosítson ki hogy mi merre. Azért álljunk már meg.

n3whous3
Akik itt a youtube videó beszúrást elkúrják, azok ezt 3x.

púúúúú

n3whous3
Árnyékot is tuti ki lehet így, de aki annyira ért az egészhez, mint itt némelyik ember, az ne is próbálja, mert csak elkúrja az egészet. Egyébként is mondtam, hogy feltesszük, hogy az alap beállításokat akarja az ember állítani (és nem buherálni valamivel kívülrõl).

Haver írt egyébként egy progit, gombnyomásra kis memterhelés lesz és a textúra eltûnés gond megoldódik további fél órára. Ami sajnálatos az az, hogy leginkább multiban lenne ennek értelme és ott ez a kis beakadás ledob a szerverrõl...

púúúúú

Ha rosszul csinálod. Bár felülírni 1-2 fájlt meg egy mappát nem ördöngõség,aztán meg átírni 3 sort.Elrontani szinte lehetetlen...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

de az veszélyes nem?fórumban volt már hogy nem indult utána a gém xD

n3whous3
Senki, de én már eleget segítettem itt az embereknek, most meg abból áll a topik, hogy feltesz valaki egy kérdést, aztán jön másik 3 olyan, amire volt válasz, ne adj Isten ott van a FAQban a válasz és akkor az elsõ kérdést feltette az nem kap választ, pedig talán az fontos is másoknak. És akkor õ is felteszi még 1x...

púúúúú

Attól, hogy nincs valami a menüben még ki lehet kapcsolni! lásd: bloom effekt.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

n3whous3
Ez nagyon fasz válasz volt... Kurva egyszerû a menü, aki ezen nem megy el, az iq nuku. És most mondom, hogy R* direkt még le is egyszerûsítette a beállításokat, hogy az HÜLYE is meg tudja csinálni a konfigurálást.

púúúúú

ChuckyHUN
Hát, bazdmeg ha valaki itt nem tudja beállítani a grafikát az ássa el magát, aztán temesse is el.
és ne itt kérdezõdködjön, omg!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Emberek!Ha nem kellenek árnyékok,akkor használjátok a játék fájljait!Igaz,nem a legbiztonságosabb,de azért vissza is kéne olvasni hogy ki lehet-e kapcsolni õket!

Smuge
Különben is ki a faszom vagy te itt hogy csak ilyen lazán oltogatod az embereket?

malter
nincs semmi gondom a szövegértelmezéssel köszi,elfelejtettem válasz gombot nyomni elixirnek ment
a jozan ész szerintem az diktálja hogy ha elakadsz a játékban akkor megkeresed a játék magyar forumját és ott megkérdezed csak itt az emberek nem ugy reagálnak ahogy kéne
Smuge
Azért szerinted idióta valaki mert nem tudja beállítani a grafikát ? Talán mert nem kockul mindenki a gép elött 0-24 te szerencsétlen. Ez egy fórum ami azért van hogy kérdezzenek és segítsenek az emberek egymásnak , ha 100x teszik fel ugyan azt akkor 100x teszik fel ugyan azt. Elég szar életed lehet ha így állsz hozzá a dolgokhoz.

n3whous3
Am szövegértelmezés nálad is nehéz? Nem is említettem a googlet, a józan ész megmondja, hogy alapból mit tudnál beállítani a játékban.

A Válasz erre gombot meg használd, ha lehet.

púúúúú

n3whous3
Értelmes kérdésre vagy még egyszerû kérdésre is válaszolnánk.

De ha már napok óta ugyanazt nyögik be és már 100X elmondtuk, hogy NEM LEHET, az már kurva idegesítõ.

Ne legyen már savanyú a szõlõ, mert te nem tudod a googlet használni.

púúúúú

n3whous3
Még egyszer megkérdezem: ha nem találod a grafikus beállításoknál, akkor nem lehet... Nem logikus?... Ez nem valamelyik játék, amivel játszottatok, hanem egy másik. Ott van az a rohadt kurva egyszerû menü, ami csak és kizárólag a sok ilyen faszn00b miatt lett kurva egyszerûre csinálva (igen, írta is a R*), de most a másik irányba akarják az ilyen és ehhez hasonlók bonyolítani a saját és a mi életünket. HOGY TELESZARJÁK a topikot ilyenekkel.

Másrészt meg nem lehet, mert minden nap 2x beírják ezt a kérdést.

púúúúú

malter
az iq harcosok szerint kéne 1 faq amiben minden benne van aztán zárjuk a forumokat mert vagy google,vagy faq aztán kussolj
TaRka0107
Szevasztok! Azt szeretném kérdezni h a memory booster az a videokártya memóriáját tuningolja vagy nem is tuningol semmit és árthat a videokártyánaK?D Kössz elõre is a válaszokat.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

malter
én meg az ilyen divatmajmokon akik mindenre mostanság a googlet nyögik be,mert az trendi
ez egy forum ahol a játékkal kapcsolatos dolgokrol beszélgetnek emberek
elhiszem hogy ha valamit sokan kérdeznek idegesitö,de ezzel a google dumával is a töke tele van már mindenkinek
Ley Roland
AMÚGY MEG ÉN IS NYUGODTAN LESZARLAK.

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

n3whous3
Már bocs, de naponta teszitek fel az ilyen és ehhez hasonló kérdéseket. Megszámoljam neked, hogy az elmúlt héten hányszor volt?

Meg úgy egyáltalán hogy lehet valaki annyira idióta, hogy nem tudja beállítani a grafikát? Ha valamit nem tudsz sehogy se, akkor nem logikus, hogy nem lehet?

AMÚGY CSAK NYUGODTAN, LESZAROM.

púúúúú

Ley Roland
JÓÓVAN NEM KELL CSUPA NAGY BETÛVEL ÍRNI ! MAJD HA TE IS KÉRDEZEL VALAMI ÍGY VÁLASZOLOK RÁ !!

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

n3whous3
NEM LEHET KIKAPCSOLNI AZ ÁRNYÉKOKAT, FELFOGTÁTOK? NÉZZÉTEK MÁR MEG OTT VAN KB 4-5 OPCIÓ, HA EGYIKKEL SE SIKERÜLT, AKKOR NEM LOGIKUS, HOGY NEM LEHET? HA 0-RA LEVESZITEK, AKKOR A KOCSIK ÁLTAL KELTETT DINAMIKUS ÁRNYÉK (FÉNYSZÓRÓ) NEM LESZ ÉS KÉSZ, TEHÁT ÉJJEL NEM LESZNEK ÁRNYÉKOK

púúúúú

Ley Roland
ja hogy kell kikapcsolni az árnyékot ?

Smuge
Fel tudna valaki arról világosítani hogy hogyan lehet kikapcsolni , vagy finomítani az árnyékokat a játékban? Elég csúnyán festenek. Ezen felül átállítottam a textura minõséget high-ra így már sajnos 512-n felül kerültem a memoria használat limiten. Ez okozhat e valami hardveres gondot? Elõre is köszi a segítséget!

azert beszarok h kiirod h okleveles mernok vagy, egyetemet vegeztel, de google, meg minimalis angol tudas nuku

Ley Roland
jön valaki multizni?